Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde CristianBee » 04 Noi 2014, 22:12

Odata cu asfaltarea asta sau asa ... in general ? . Daca doar cu asfaltarea => 0 , oamenii sunt din braila .
Daca este in general , sau mai si pierdut de la un complex de porci + plus ca alea nici ca s-ar putea numi salarii .

Asfaltare a la' romania adica putin sgariat 1-2 cm si pus peste ala nou plus ca nici nu il face odata ci iarasi plombe care o sa tina pana trece prima masina ( nu conteaza ca o sa il puna peste pamant ) , merge si asa , nu ??? . :mrgreen:
CristianBee

Mesajde Mircea_63 » 04 Noi 2014, 22:24

Uite una:

"Din păcate, modul de desfăşurare a alegerilor în misiunile României din străinătate unde au fost organizate secţii de votare confirmă cele mai mari temeri ale mele. În comparaţie cu ultimele alegeri prezidenţiale din 2009, numărul secţiilor de votare în care românii stabiliţi în străinătate îşi pot exprima votul a fost redus drastic. În acelaşi timp, capacităţile disponibile în secţiile de votare nu au fost adaptate situaţiei existente", precizează Gunther Krichbaum, preşedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, într-o scrisoare trimisă luni preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Citeste mai mult: adev.ro/neh5my
http://adevarul.ro/news/politica/aleger ... index.html
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 04 Noi 2014, 22:32

paul scrie:
Florin Dobre scrie: ... eu cred ca-n turul II Victoras nu va mai lua nici macar 30% dupa batjocura din diaspora. :D
Majoritatea romanilor de acolo au familii acasa...oare cum vor vota familiile lor in turul II? :)

Florine, diaspora care voteaza reprezinta ... fix pix ... 2-3% !!!
Familiile de acasa, satule de basism in forma cea mai odioasa vor vota Victor Ponta ! Chiar daca ... nu-i alegerea perfecta !

Cîteva observaţii, prieteneşte.
Cantitativ (numeric) ai dreptate, 2-3% e puţin dar calitativ, romănii ăia pe care i-ai văzut la cozi nesfîrşite încercînd să voteze cu gîndul că, deşi puţini, votul lor ar putea ajuta lucrurile să intre într-o ordine normală, iar pe ei să se întoarcă cîndva acasă, sunt cei mai buni dintre noi.
Mi-am pus întrebarea: oare eu aş fi rezistat să stau atîtea ore la coadă ? ... şi n-am reuşit să-mi dau un răspuns.

Cu cîteva pagini în urmă, scriai: "N-am inteles pentru ce protesteaza acei cetateni la MAE ???"
A fost o manifestare de sprijin pentru "cetăţenii" ăia, de care patria lor şi-a bătut joc.
Am fost acolo să ne spălăm păcatul de-a fi votat prea uşor acasă.
Am fost, pentru că i-am simţit mai buni ca noi.

Cît despre ... "familiile de acasa, satule de basism in forma cea mai odioasa vor vota Victor Ponta" hmm :) ... cred că eşti singurul care n-a văzut imaginile şi n-a auzit ce solicitau referitor la V. Ponta.
Iar dacă ai văzut şi auzit, poţi să-ţi pui logica de gît pe post de cravată, acum, după ce ai reuşit să-i faci nod. :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nicus » 04 Noi 2014, 22:54

Doar completare:

Am vazut 3 tipuri de romani LIBERI:
Cei care se aflau pe o harta la ora de istorie -unde scria- Dacii LIBERI.
Cei care se aflau pe ecranul unui televizor alb-negru -unde scria- Decembrie 22.
Cei pe care i am privit in ochi- Dincolo de granita vestului.

Nu va fie teama, imaginea conducatorului nu este decat imaginea tarii.
Cu parere de rau o spun: inca nu suntem nici 10% nemti. Sper sa nu am dreptate!
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Ioan Guist » 04 Noi 2014, 23:20

leopreda scrie:Domnule Mircea, cred ca-i lipseste o televiziune care sa il sustina pe fata.
Dl. Ponta are o retea tv. intreaga. Si acea retea il demonizeaza pe Klaus. Particip de la alegeri din 2000 incoace: modul cum il atacau atunci pe Vadim ( si aveau pe cine!) e nimic fata de cum il ataca acum pe Iohannis
In politica damboviteana, el este nou venit. Ponta, deloc. E pupilul lui Nastase, un mare corupt.

Vorbesti prostii.Mai uita-te si tu pe la antene!! :lol:
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 04 Noi 2014, 23:32

paul scrie:Florine, diaspora care voteaza reprezinta ... fix pix, dar poate face diferenta !!! 200-300 000 de voturi din diaspora, reprezinta 2-3% !!!

Aici Paul are dreptate.M-am intrebat si eu si altii.Ba !! cat de prost tre' sa fii sa-i intarati pe aia de afara?? Nu mai bine-i lasi sa dea cu stampila in turul I ca apoi sa -i furi in II?? si cand esti ales presedinte . ce mai conteaza? O dregi cumva
Calculul perfid marca PSD e altul.
Cat pot veni la vot in diaspora ? 200 000 sau dublu ? 400 000 ?? buuunn... lasa-i pe astia si muta discutia media si oful tarii pe ei.Noi ne ocupam de cei 6 000 000 ramase fara tinta in tara.lipsa de focus pe tara e pentru noi .perfid si profund anti romanesc.Dar e real !!
Fiecare zi disparuta in neant din cele 14 se contabilizeaza la psd.

PS Paul , mai usor cu ..."tavalugul din antene " ca se poate sa-ti mananci toate textele dupa turul II :lol:
Ioan Guist

Mesajde CristianBee » 04 Noi 2014, 23:35

La antene :o ???
Unde , unde , unde ??? :geek: :geek:
CristianBee

Mesajde nae » 04 Noi 2014, 23:41

Guvernul da 100 lei medicilor/asistente = :? , ''mai da Nicule 100 !''
Si mai sunt doua saptamani ...
Sunt eu zbanghiu dar nu mi-am inchipuit ''distractia'' oferita .
nae

Mesajde leopreda » 04 Noi 2014, 23:45

Sunt la 5 milioane de romani in strainatate, tati, fii, unchi, nepoti, toti cu drept de vot. Ei au glas!
Dati sonorul la maxim, sa se auda mai bine: https://www.youtube.com/watch?v=cwTXRunirTQ
leopreda

Mesajde CristianBee » 04 Noi 2014, 23:49

nae scrie:Guvernul da 100 lei medicilor/asistente = :? , ''mai da Nicule 100 !''
Si mai sunt doua saptamani ...
Sunt eu zbanghiu dar nu mi-am inchipuit ''distractia'' oferita .

Si cand o sa vina nota de plata o ii dam inapoi cu dobanda ca la camatari . :?
CristianBee

Mesajde Ioan Guist » 05 Noi 2014, 00:03

leopreda scrie:Sunt la 5 milioane de romani in strainatate, tati, fii, unchi, nepoti, toti cu drept de vot. Ei au glas!

Calculele, masina de propaganda psd functioneaza unsa si e turata la maxim.In 12 zile niste oameni ocupati (aia de dreapta mai si muncesc ) nu au ragaz sa convinga acasa de ce sa voteze contra lui ponta,cand 10 ani de zile antelele le-au luat mintiile romanilor si l-au scos pe voiculescu nu ...curat lacrima ci ...marele ganditor si binefacator .Acest mantuitor al neamului romanesc, ce este in puscarie fiinca s-a opus dictatorului basescu.Sa fie clar!
Ioan Guist

Mesajde patrascu » 05 Noi 2014, 00:06

O gandire sanatoasa

Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde nae » 05 Noi 2014, 00:21

patrascu scrie:O gandire sanatoasa

O abordare corecta dar ''liberalii'' sunt la munca ;) , ''sasul '' nu intra in noroi cu Mihai :lol: , pesedistii E FRATI TOTI :(
nae

Mesajde ioanpuiu » 05 Noi 2014, 00:24

Un ţigan la Ministerul Afacerilor Externe.

semnează petiţia demisiei !
http://www.petitieonline.com/demisia_titus_corlatean
după ce semnezi, ai acces la comentarii şi vezi ceva ... de genu' :arrow:
Corlăţean.PNG
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde leopreda » 05 Noi 2014, 00:48

Parintii mei locuiesc intr-un sat la 50 km de Craiova, spre Mehedinti. La ora asta, in sat toti stalpii sunt plini cu afise psd. Altceva nu mai exista. La intrarea in primarie, este un ceas analogic, rosu. Din timp in timp, ceasul dispare, fiimd inlocuit cu o sigla cu trei trandafiri. Peste tot amizeria, peturi prin sant, din loc in loc, batrani uitati de soarta, copii lasati in grija lor. Necajiti. Ei voteaza ce vad pe stalp. Ala Ponta e bun, e cuminte. Neamtu e rau. Are 6 case, e bogat, adica e hot si toata lumea stie ca taie pensii.
Ei stiu asta toti, ca le-a venit pensia si calendar de la partid... in care li se spune cine e ala care "lupta" pentru ei, se stie!!
leopreda

Mesajde SummerCat » 05 Noi 2014, 02:54

ioanpuiu scrie:Un ţigan la Ministerul Afacerilor Externe.

Vreau sa-ti dau o veste f.proasta: ca o sa te urasca :D !

Barbatii bi cica ii ziceau "Corlateanca" in vremurile bune, ca avea coapsele f. fertile la ciubotica. Faci o greseala cand il faci tigan.
Tiganul macar e barbat si "munceste frumos" :D .
Viata fara belele, numai lapte si miere !
SummerCat

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE