Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 20:37

Bambucha scrie:
Oare? Sa recunoastem deci ca vrem ...circ? De la revolutie incoace vrem circ si ....atat? Restul nu conteaza.
Circ obtii daca il pui pe Ponta cu Base la masa.... DAR oare cate dezbateri si-ar mai fi dorit "pisicutul" in aceste conditii? Mai, mai, mai. La ce context geo-politic predomina est-europa in acest moment, noi poporul vrem circ :(

Daca a-ti prezenta programul politic pentru care ceri votul romanilor si eventual a raspunde la intrebarile contracandidatului inseamna "CIRC", atunci inseamna ca americanii si europenii sunt cei mai mari circari !!! :oops: Cand musca Basescu din Nastase sau din Geona in emisiuni televizate, se numea ... dezbatere ! :oops:
Cu parere maxima de rau dar sunteti din ce in ce mai ridicoli ! ;)
LE ... ascundeti-l baieti pe herr Werner ! Sa nu va mire rezultatului votului! Romanii voteaza un om si nu o holograma ! :oops:
Ultima oară modificat de paul pe 07 Noi 2014, 20:40, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde leopreda » 07 Noi 2014, 20:38

Dl paul, m-as bucura mai mult sa veniti cu argumente pentru alesul dvs. Astept dovezi ca e bun, daca se poate.
Ultima oară modificat de leopreda pe 07 Noi 2014, 20:40, modificat 1 dată în total.
leopreda

Mesajde Ioan Guist » 07 Noi 2014, 20:40

paul scrie:
CristianBee scrie:
paul scrie:
feederman scrie: Daca este patriot, cinstit, barbat?, sa mearga la Timisoara. Si acolo sunt romani.

Eu n-am nimic impotriva sa se duca la Timisoara ! :P
In contrapartida sa se duca si Johannis la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati sau Giurgiu ! :oops: SI ACOLO SUNT ROMANI !

Paul , asa nu se poate discuta . Cand cineva i-ti pune pumnul in gura ce poti discuta cu el . Ponta a fost istet pentru ca a fost primul care a spus de alea 4 dezbateri asa ca Iohannis ce ar putea sa zica ??? daca zice ca nu merge , e luat ca nu avrea deloc , daca spune ca vrea in alta parte e luat ca pe o eschiva ca nu ii place locul . Ponta in primul tur de ce a refuzat ?? Ponta a fost mai acum cateva zile la B1 si nu prea lau luat la rost , nu au fost acizi cu el , la fel si la realitatea ( acolo a fost sova cu orban unde desi sova spunea ce nu gandea moderatorul la lasat in pacea lui ) . Daca ar fi sa mearga la A3 sau RTV cei de acolo nu ar avea rusine sa sutina pe unul dintre ei chiar si asa mai pe ocolite .
Ponta daca ar fi corect ar zice : nici ca tine nici ca mine hai la TVR ca doar de aia dam o groaza de banaret ca este televiziunea nationala si discutam la parlament sau academie sau o universitate dar sa pui pumnul in gura si sa zici ca nu vrea e nesimtire .

Ideea este urmatoarea ... la ce handicap are de recuperat Johannis (ma refer la procente) era in interesul lui sa apara la dezbateri cu ponta pentru a spulbera mitul "ca-i facut gramada"! Altfel, ramane mitul ... :oops:

Nu Paul ! Nu e asa simplu.Un om ce a stat cu ochii pe sticla si are o verva pe microfon , se poate simntii in largul lui la o televiziune .Mai ales partizana.(televiziunile propuse de Ponta ,ce sunt partizane lui adica, incadreaza celalalte tv,Adica incepem cu ale mele si joi incheiem tot la mine in curte.) sau clar inclinata.
Un om ce a performat prin atitudine, perseverenta si munca in teren nu este neaparat un "gigolo" pe tv.De aceea se cauta o cale de ...sa fie bine, corect pentru toata lumea.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 07 Noi 2014, 20:42

paul scrie:
patrascu scrie:
Paule sincer acum ti se pare Ponta prea mintos?

Comparativ cu Johannis e ... dottore ! :lol: :lol: :lol:

Mda. In povesti si cioace din vorbe.La fapte...nada.
Ioan Guist

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 20:44

leopreda scrie:Dl paul, m-as bucura mai mult sa veniti cu argumente pentru alesul dvs. Astept dovezi ca e bun, daca se poate.

Bai, da' s-o spart teava cu basei pe forumul asta ? :oops:
Am si eu o limita! Voi sunteti multi si eu sunt ... singur ! Sa nu mi-o bagati pe aia cu "daca doi iti spun ca esti beat" ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bambucha » 07 Noi 2014, 20:49

o bagam pe asta :(

paul scrie:Cu parere maxima de rau dar sunteti din ce in ce mai ridicoli ! ;)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 20:49

Ioan Guist scrie:Mda. In povesti si cioace din vorbe.La fapte...nada.

Nu contest faptul ca ponta ... nu-i bun de cioace ! :lol:
Numai ca, o mai redus si CAS-ul la angajator cu 5%, o mai scutit de impozit profitul reinvestit (masuri de dreapta), o reintregit salariile si pensiile masacrate de Basescu, o redus TVA-ul la paine, a dat in plus 800 lei la salariu, medicilor rezidenti (in timp ce baselu'-i invita sa plece din tara) ...etc.
paul

Mesajde Mircea_63 » 07 Noi 2014, 20:58

paul scrie:.... Inaintea campaniei sau la inceputul acesteia, herr a fost intrebat cate articole are Constitutia Romaniei , cate articole se refera la prerogativele Presedintelui si sa enunte macar unul dintre ele ... Raspunsul lui a fost ..."nu raspuuuund laa provocaari"!!! :oops: :oops: :oops: Uitati, pe asta ma bazez eu cand afirm ca tipu'-i varza !!!

Unul dintre cele mai grele examene din facultate. Proful ne dadea voie sa avem orice fel de materiale, manuale sau cursuri la noi. Ce-i drept, telefon mobil nu exista pe vremea aceea. Cu toate astea, putini treceau din prima, alti dupa doua trei incercari si altii niciodata.

Are de consultat constitutia? O deschide si o consulta. In plus exista consultanti. Altfel... alegem Presedintele pe baza de concurs si ne-am scapat de o grija. Un fel de Romanii au talent, combinat cu Masterchef...
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde leopreda » 07 Noi 2014, 20:58

Chiar ma bucura din princioiu ideea sa fie si parere diferita. In ciuda dansului printre randuri, imi paareti un om cu pregatire, citit, iubitor de libertate, perfectionist. Mie asa mi se par apicultorii in general.
Ce nu agerez e stilul golanesc si batjocotitor al lui Ponta. Nu asa unesti oameni. Am si .oameni politici cred eu respectabili cu care tabara rosie putea iesi in fata, Ioan Rus Mircea Dusa, Neculai Ontanu.
leopreda

Mesajde Ioan Guist » 07 Noi 2014, 21:01

Paul
De unde pana unde cei ce au alta parere decat tine sunt "ajectivati " cu basei? Spune catre mine ca sunt basist si ...e ok.Fata de ceilati colegi insa, lipsa ta de deschidere spre dialog cu ei ce sunt antagonici la certitudinile tale sunt asezati in mintea ta ca si ...rebuturi ?
Se prea poate sa si gresesti ? se poate sa fie o alegere gresita Ponta? te-ai gandit o secunda?
Ioan Guist

Mesajde CristianBee » 07 Noi 2014, 21:02

Ioan Guist scrie:
paul scrie:
CristianBee scrie:
paul scrie:
feederman scrie: Daca este patriot, cinstit, barbat?, sa mearga la Timisoara. Si acolo sunt romani.

Eu n-am nimic impotriva sa se duca la Timisoara ! :P
In contrapartida sa se duca si Johannis la Casa de Cultura a Sindicatelor din Galati sau Giurgiu ! :oops: SI ACOLO SUNT ROMANI !

Paul , asa nu se poate discuta . Cand cineva i-ti pune pumnul in gura ce poti discuta cu el . Ponta a fost istet pentru ca a fost primul care a spus de alea 4 dezbateri asa ca Iohannis ce ar putea sa zica ??? daca zice ca nu merge , e luat ca nu avrea deloc , daca spune ca vrea in alta parte e luat ca pe o eschiva ca nu ii place locul . Ponta in primul tur de ce a refuzat ?? Ponta a fost mai acum cateva zile la B1 si nu prea lau luat la rost , nu au fost acizi cu el , la fel si la realitatea ( acolo a fost sova cu orban unde desi sova spunea ce nu gandea moderatorul la lasat in pacea lui ) . Daca ar fi sa mearga la A3 sau RTV cei de acolo nu ar avea rusine sa sutina pe unul dintre ei chiar si asa mai pe ocolite .
Ponta daca ar fi corect ar zice : nici ca tine nici ca mine hai la TVR ca doar de aia dam o groaza de banaret ca este televiziunea nationala si discutam la parlament sau academie sau o universitate dar sa pui pumnul in gura si sa zici ca nu vrea e nesimtire .

Ideea este urmatoarea ... la ce handicap are de recuperat Johannis (ma refer la procente) era in interesul lui sa apara la dezbateri cu ponta pentru a spulbera mitul "ca-i facut gramada"! Altfel, ramane mitul ... :oops:

Nu Paul ! Nu e asa simplu.Un om ce a stat cu ochii pe sticla si are o verva pe microfon , se poate simntii in largul lui la o televiziune .Mai ales partizana.(televiziunile propuse de Ponta ,ce sunt partizane lui adica, incadreaza celalalte tv,Adica incepem cu ale mele si joi incheiem tot la mine in curte.) sau clar inclinata.
Un om ce a performat prin atitudine, perseverenta si munca in teren nu este neaparat un "gigolo" pe tv.De aceea se cauta o cale de ...sa fie bine, corect pentru toata lumea.

La doua dintre televiziuni A3 si RTV sunt patroni doi dintre aliati ( voiculescu si ghita ) nu sustinatiri ci ALIATI politici in parlament , guvern deci de unde impartialitate , nici la realitatea sau b1 dar macar aia nu sunt aliati pe fata si macar nu toarna cu laturi in cap lui ponta ci doar il critica .
Asta ar fi un argument suprem de folosit . Si ca sa se duca la A3 in ultima zi e ori curaj gaina ca te tai ori se dice ca mielu' la taiere ( filmuletu cu bese lovind in 2009 de unde a aparut ?? ) .
CristianBee

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 21:03

Aaaah, deci omu' n-are nici o treaba cu ... nimic ! Ca doar exista ... consilieri ! Exista papusarii din spate care-i rezolva problemele de politica interna si externa, ii fac agenda si el eventual iese seara si spune ... "buunaa ziuaaa"(daca-i Blaga pe aproape il trage de maneca si-i sopteste "buna seara")! :oops: :oops: :oops:
paul

Mesajde paul » 07 Noi 2014, 21:09

Ioan Guist scrie:Paul
De unde pana unde cei ce au alta parere decat tine sunt "ajectivati " cu basei? Spune catre mine ca sunt basist si ...e ok.Fata de ceilati colegi insa, lipsa ta de deschidere spre dialog cu ei ce sunt antagonici la certitudinile tale sunt asezati in mintea ta ca si ...rebuturi ?
Se prea poate sa si gresesti ? se poate sa fie o alegere gresita Ponta? te-ai gandit o secunda?

Pai ce, a fi basist e-o dezonoare ??? :o
Daca as fi considerat vreun interlocutor "rebut"nu m-as fi obosit sa-i raspund !
Sa stii ca m-am intrebat de multe ori ! De aceea "lupt"si cu voi! Dati-mi un singur argument faptic cum ca herr-ul ii mai bun decat ponta si votez herr-ul ! Nu-mi veniti cu ce primar bun este, pentru ca nu candideaza la nici o primarie !
paul

Mesajde Ioan Guist » 07 Noi 2014, 21:10

Nu o data am gandit in felul urmator:
O sa votez Ponta.Eu si toti ai mei (nu suntem putini).astfel o sa fie in Romania , in sfarsit o putere totala.
Presedintie.
Guvern Tariceanu dator sau Maior nanas de cununie
Parlament cu 70 -80 % controlate de tata socru Sarbu
Mas media
Consilii judetene
MArea majoritate din primarii
Servicii secrete
Usor usor si jutitia ce astazi este un prunc cu dintii de lapte.Un bocanc in gura si o punem cu botu' pe labe
Reprezentare in parlament european.
Istoric de 2 ani sub propia guvernare
Biserica via Sarbu
Armata
Apicultura :lol:
Tot.
Si sa ...ne chinuim asa,ca 5 ani. Sa faca ei...prosperitate si ...externe si ...progres si siguranta nationala si ...justitie si ... randuiala in tara.
Sunt ferm convinsca peste 5 ani tot Basescu e de vina si vielle lor,conturile lor tot mai mari o sa fie.
Sa nu ziceti atunci ca nu ati avut o sansa!
Ioan Guist

Mesajde teinegru64 » 07 Noi 2014, 21:10

leopreda scrie:Chiar ma bucura din princioiu ideea sa fie si parere diferita. In ciuda dansului printre randuri, imi paareti un om cu pregatire, citit, iubitor de libertate, perfectionist. Mie asa mi se par apicultorii in general.
Ce nu agerez e stilul golanesc si batjocotitor al lui Ponta. Nu asa unesti oameni. Am si .oameni politici cred eu respectabili cu care tabara rosie putea iesi in fata, Ioan Rus Mircea Dusa, Neculai Ontanu.

Nene... eu nu te-am injurat....
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde CristianBee » 07 Noi 2014, 21:12

paul scrie:Aaaah, deci omu' n-are nici o treaba cu ... nimic ! Ca doar exista ... consilieri ! Exista papusarii din spate care-i rezolva problemele de politica interna si externa, ii fac agenda si el eventual iese seara si spune ... "buunaa ziuaaa"(daca-i Blaga pe aproape il trage de maneca si-i sopteste "buna seara")! :oops: :oops: :oops:

Stai putin , cum tragi linia dintre buna ziua si buna seara ? spune-mi si mie sa stiu ( ca la tras de maneca e o magarie a lui blaga , asa ceva nu se face ca te faci de ras ) . Ca sa schimbi ceva trebuie sa fii un exemplu de purtare in societate ( respect , calm ) . Poti fi miezu' din nuca la cunostinte daca nu ai o imagine care sa te faca agreabil ( in politica externa asta conteaza cel mai mult ) .
CristianBee

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE