cine nu ma cunoste zice ca sunt handicapat
oi fi?
LUCIAN AVRAM scrie:MIHAI BALS scrie:MIHAI DRAGOMIR
BALS,jud.OLT
42 ani,casatorit,o fata
administrator firma-TAMPLARIE PVC.
0766404197
Daca treceti prin BALS, stau pe principala la iesirea spre slatina-bucuresti.aproape de petrom.
adica aici
MIHAI BALS scrie:cine nu ma cunoste zice ca sunt handicapat
oi fi?

Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:cine nu ma cunoste zice ca sunt handicapat
oi fi?
N-ai tu nevoie de filosofii, dar totusi, eu insist:
Termenul de handicapat se refera la situatia in care se afla o persoana care datorita unor probleme de sanatate -astea se pot intampla oricui- se afla intr-o situatie de dezavantaj social fata de ceilalti membri ai societatii datorita unor nevoi suplimentare, speciale, in traiul zilnic, avand in final un handicap in adaptarea sociala, la fel cum spunem de exemplu in fotbal ca o echipa are de surmontat un handicap.
Handicapul nu se refera la deficienta fizica sau psihica, ci la dezavantajul persoanei fata de ceilalti membri ai societatii. Acest "dezavantaj" este considerat handicap.
Crezi cumva ca esti dezavantajat social?
Te rog evita sa folosesti in mod peiorativ acest termen. Este sub demnitatea umana sa batjocoresti pe cei care sunt dezavantajati.
Priveste imaginea:
Este unul dintre cei mai inteligenti oameni ai planetei si 100 ca tine nu vor face cat unul ca el.
Nu mai folosi in mod gratuit acest cuvant!
Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:cine nu ma cunoste zice ca sunt h***********
oi fi?
N-ai tu nevoie de filosofii, dar totusi, eu insist:
Termenul de handicapat se refera la situatia in care se afla o persoana care datorita unor probleme de sanatate -astea se pot intampla oricui- se afla intr-o situatie de dezavantaj social fata de ceilalti membri ai societatii datorita unor nevoi suplimentare, speciale, in traiul zilnic, avand in final un handicap in adaptarea sociala, la fel cum spunem de exemplu in fotbal ca o echipa are de surmontat un handicap.
Handicapul nu se refera la deficienta fizica sau psihica, ci la dezavantajul persoanei fata de ceilalti membri ai societatii. Acest "dezavantaj" este considerat handicap.
Crezi cumva ca esti dezavantajat social?
Te rog evita sa folosesti in mod peiorativ acest termen. Este sub demnitatea umana sa batjocoresti pe cei care sunt dezavantajati.
Priveste imaginea:
Este unul dintre cei mai inteligenti oameni ai planetei si 100 ca tine nu vor face cat unul ca el.
Nu mai folosi in mod gratuit acest cuvant!
Mircea_63 scrie:Multumesc! Ma simt magulit.
Mircea_63 scrie:Desteptule!Un cuvant este mai usor de dat sau de evitat decat haina.
Mircea_63 scrie:Bine mah, tu nu esti singur. Esti cu paharul.
MIHAI BALS scrie:RAPORTEZ(e pagina mea):
-SE POATE sterge ce nu convine!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori