TDI scrie:"E evanghelist, protestant, face trafic cu copii si nu e roman!
Tot tineretul ăsta l-o chiorat!
M-o sunat fiica-mea si mi-o spus sa-l votez pe Iohannis, cum sa-l votez?!"
O sa avem ce meritam!
Încă se poate mult mai jos!
Colonie si 10 milioane de locuitori nativi, in rest, asiatici, arabi si alte natii - la ei acasa e mai rau. Datoriile sunt acordate in virtutea capacitatii de productie, încă mai avem ce produce/vinde.
TDI-ule, daca era sa mearga si staff-ul lui Johannis pana la capat cu astfel de tampenii...
-V V Ponta este urmasul unui emigrant italian si al unei emigrante albaneze dar de etnie aromana. Stramosii i-au venit in Romania acum vreo 100 de ani. Informatia il are la origine chiar pe Ponta. Numele Italian: PONTE.
Avem de ales intre un italo-albanez si un neamt. Mie personal nu-mi pasa. Votez omul.
-Sasii sunt aici de mai bine de 800 de ani.
- Johannis nu are copii. Concluzie: din start nu are pentru cine sa fure, chiar daca i-ar sta in fire.
- In afacerea cu adoptia implicarea sotiei lui a fost traducerea actelor. Castiga o paine ca translator. In plus, copii de care se face vorbire... sunt mari si bine mersi. Tin legatura cu o parte din rudele lor de aici, mai putin cu matusica aceea cu reclamatia. Au ei motivele lor si nu vor sa aibe de-a face cu ea. In plus... isi doresc liniste si discretie.
In sinea mea mi-am dorit o campanie incare la final fiecare candidat sa-i intinda mana celuilalt si sa-i ureze succes.
Daca Ponta a facut asta... bravo lui.
Rezultatele se cunosc de pe acum. Cu toate astea speranta moare ultima, doar ea este ultima iesita din cutia Pandorei.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)