Florin Dobre scrie:...acum ne certam in campanie.
Sub deviza " sper sa iasa toti cei pe care i-am votat " astept comentarii
Multa sanatate .
Sa traiesti nea Florine .
Florin Dobre scrie:...acum ne certam in campanie.
proapis13 scrie:pustule,verde cu galben nu este cumva impamantarea ???....sa nu-ti fie de deochi.....
pustu scrie:proapis13 scrie:pustule,verde cu galben nu este cumva impamantarea ???....sa nu-ti fie de deochi.....
Sa nu te superi pe mine ca ma prind mai greu, dar daca mi-ai urat de bine eu iti multumesc .
Augustin78 scrie:Salut Pustu..
eu ca si sistem de prindere la capac as fi folosit o platbanda subtire din tabla...dar fiecare cu ideile sale...![]()
Iernare usoara si sa ne vedem in primavara cu efectivul complet.
Numai bine.
FLORINELU scrie:Augustin78 scrie:Salut Pustu..
eu ca si sistem de prindere la capac as fi folosit o platbanda subtire din tabla...dar fiecare cu ideile sale...![]()
Iernare usoara si sa ne vedem in primavara cu efectivul complet.
Numai bine.
nu ai citit mai sus ca e electrician? eu pun niste caramizi sau pavele din beton pe capace, sant neam de constructor.
Florin Dobre scrie:Eu nu pun nimic. Sunt optimist.
Augustin78 scrie:Florin Dobre scrie:Eu nu pun nimic. Sunt optimist.
Salut Domnu.![]()
stii bancu cu optimistu si pesimistu?
erau 2 frati gemeni...unu optimist si unul pesimist.La ziua lor au primit fiecare cate un cadou....
pesimistul a primit o masina de politie teleghidata..mama..mama..si s epune asta pe plans...il intreaba tacsu..da ce ai copile de plangi...pai daca se strica masina eu ce ma fac...
..optimistul a primit in dar o balega ...si bucurie mare pe el....il intreaba tacsu...mai da tu de ce razi?...pai am primit in dar o balega..inseamna ca e si calul pe aici pe undeva.![]()
deci astea sunt diferentele dintre optimist si pesimist....unii vad partea buna iar ceilalti parte rea a lucrurilor.
Mult succes tuturor.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 74 vizitatori