Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:07

cornelioandanciu scrie:
ves.lucian.zabrani scrie:Mesaj de incheiere : NU POT SA VOTEZ CU CEL CARE A INTRODUS IMPOZITUL PE STUPI !!! Simplu !!!
:P :P :P

Subscriu!

prieteni,vreunul din VOI platiti impozit la stupi?
si anume cat?
DORESC RASPUNS!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:15

cornelioandanciu scrie:Da ti se pare normal ca altii sa plateasca? Ti se pare normal ca oamenii de la Pungesti au fost batuti cu bestialitate cand Ponta era prim ministru?Ti se par normale taxele si impozitele pe care le-a introdus? (Taxa pa stalp :shock: ) Dupa ce se vor scoate taxele astea in special din apicultura, atunci si noi, cei care nu ne numim apicultori fondisti, vom avea curajul sa ne investim in chestia asta banii pe care i-am muncit din greu! Fara sa ma oblige niste ******* sa ma fac PFA ca sa pot vinde un borcan de miere!

v-am pus o intrebare:
cat impozit platiti(tu si ves) la stupi.
va rog sa-mi raspundeti la ea si apoi eu va voi raspunde la orice intrebare.
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:24

intrebarea era incuietoare!
vedeti de ce n-are ursul coada!
apoi te lasa statul pana la 75 fara impozit,dar acum n-o sa fac eu 600(nu-i asa...) si sa nu dau nimic,ca fraieresc fraierii!
adica astia care mai si platim impozite!
MIHAI BALS

Mesajde ioanpuiu » 15 Noi 2014, 21:31

MIHAI BALS scrie:cat impozit platiti la stupi ?

De solidariate de breaslă ai auzit ?
Eu, hobistul, am participat la trei acţiuni al sindicatului apicultorilor şi pe tine nu te-am văzut.
Şi nu plătesc nici un impozit.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:34

cornelioandanciu scrie:Zero! Ca am putini.Dar vad ca in tara asta oameni care au vrut sa traiasca din asa ceva, care si-au investit averea in albine, producand beneficii pentru toata lumea, astazi sint buliti de niste cacanari care de cum s-au vazut la putere au inceput sa ne beleasca cu taxe si impozite! Imi ajunge tva-ul care-l platesc la orice produs care il cumpar pentru stupina! Nu mai zice nimic, du-te si voteaza-l pe Ponta.Probabil ca stii de ce!

eu platesc(in medie) 2000/luna(doua mii de lei noi pe luna) si crede-ma ca uneori mi-e greu(iarna,cand nu e de lucru).
ce sa mai zic?
tac in fata ta care nu platesti nimic.
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:34

ioanpuiu scrie:
MIHAI BALS scrie:cat impozit platiti la stupi ?

De solidariate de breaslă ai auzit ?
Eu, hobistul, am participat la trei acţiuni al sindicatului apicultorilor şi pe tine nu te-am văzut.
Şi nu plătesc nici un impozit.

INSEAMNA ca ai participat PENTRU ALTCEVA!
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 15 Noi 2014, 21:36

Nu platesc impozit pe stupi pentru ca nu am inca 75 !!!
DAR MA DERANJEAZA IDEEA !!!
Si sunt convins ca suma adunata din impozitul pe stupi este neesentiala pentru guvern !!!
DAR EI AU ZIS : HAI SA-I TAXAM SI PE ASTIA !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Mircea_63 » 15 Noi 2014, 21:37

MIHAI BALS scrie:acolo s-au dus banii nostrii!
s-au pompat bani cu nemiluita intr-un orasel(frumos de altfel) DAR in detrimentul altor sute de orasele!
primarul Pitestiului(da...opus politic,ati ghicit) spunea ca daca s-ar fi pompat in Pitesti atatia bani cat s-au pompat in Sibiu,ar fi legat Pitestiul de Bucuresti si cu autostrada suspendata si cu una prin pamant.

Buget Sibiu 2013 384.503.670 lei. http://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2014/raport_primar2013.pdf
Buget Pitesti 2013 405.190.000 lei http://www.primariapitesti.ro/portal/ar ... 202013.pdf

Sibiu 236.093.785 lei. din impozitele sibienilor.
Pitesti 171.694.000 lei din impozitele pitestenilor.

Informatiile sunt la liber si oficiale. :mrgreen:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:38

ves.lucian.zabrani scrie:Nu platesc impozit pe stupi pentru ca nu am inca 75 !!!
DAR MA DERANJEAZA IDEEA !!!
Si sunt convins ca suma adunata din impozitul pe stupi este neesentiala pentru guvern !!!
DAR EI AU ZIS : HAI SA-I TAXAM SI PE ASTIA !!!

o dam din vals in tango!
te supara...ce?
ca platesc eu impozit?
MULTUMESC!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:40

Mircea_63 scrie:
s-au pompat bani cu nemiluita intr-un orasel(frumos de altfel) DAR in detrimentul altor sute de orasele!
primarul Pitestiului(da...opus politic,ati ghicit) spunea ca daca s-ar fi pompat in Pitesti atatia bani cat s-au pompat in Sibiu,ar fi legat Pitestiul de Bucuresti si cu autostrada suspendata si cu una prin pamant.

Buget Sibiu 2013 384.503.670 lei. http://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2014/raport_primar2013.pdf
Buget Pitesti 2013 405.190.000 lei http://www.primariapitesti.ro/portal/ar ... 202013.pdf

Nea Mircea,crezi ca toti suntem botanisti?
ce-mi arati matale acolo sunt incasarile la BUGETUL LOCAL,nu ce bani a dat guvernul lui X oras.
MIHAI BALS

Mesajde ves.lucian.zabrani » 15 Noi 2014, 21:43

Platesc si eu impozit !!! Pe salariu !!! Si mi se pare normal !!!
TVA-ul accizele etc. le platesc si pe astea !!!Normal sa le platesc !!!
Nu de mult au scumpit benzina prin marirea accizei mi se pare !!!
Nu am fost intrebat daca sunt de acord cu acest lucru sau nu !!!
Problema este ca nu sunt convins ca banii incasati in plus au destinatia fireasca !!!
Si mai sunt ele " Redirectionari " din astea anormale !!!
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde paul » 15 Noi 2014, 21:44

cornelioandanciu scrie:Dar vad ca in tara asta oameni care au vrut sa traiasca din asa ceva

Cornele, si eu traiam din altceva (nu din salariu) si astia "ai tai"mi-o pus impozit si pe ce n-am produs !!! Asta ... cum e ? Ce mi-ar fi pasat mie sa fi zis ... astia cu sub 75000 E cifra de afaceri ( per exemplu) sunt scutiti de forfetar !!! ;)
Si vorba lui Mihai Bals, daca tot nu platiti impozit, de ce sariti de c*r in sus ??? Poate din solidaritate de breasla asa acum zice nenea Puiu ? Da' nentu Puiu de ce n-o fost solidar cu mii de antreprenori cu mici firme pe care au trebuit sa le inchida din cauza monstruozitatii impozitului aluia, ca doar si el are firma ??? 8-)
Cert e-un lucru, cand vrei sa gasesti cuiva nod in papura, ii gasesti si ... gata, oricate alte treburi bune ar face omul acela! :oops:
@ Mihai Bals ... RESPECTUL MEU PENTRU DOAMNA TA ! :P
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapis13 » 15 Noi 2014, 21:44

MIHAI BALS scrie:eu platesc(in medie) 2000/luna(doua mii de lei noi pe luna) si crede-ma ca uneori mi-e greu(iarna,cand nu e de lucru).
ce sa mai zic?

Nu inteleg faza cu banii astia platiti pe luna ca impozit din venituri apicole ,poti sa explici ??
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:46

cornelioandanciu scrie:
MIHAI BALS scrie:
cornelioandanciu scrie:Zero! Ca am putini.Dar vad ca in tara asta oameni care au vrut sa traiasca din asa ceva, care si-au investit averea in albine, producand beneficii pentru toata lumea, astazi sint buliti de niste cacanari care de cum s-au vazut la putere au inceput sa ne beleasca cu taxe si impozite! Imi ajunge tva-ul care-l platesc la orice produs care il cumpar pentru stupina! Nu mai zice nimic, du-te si voteaza-l pe Ponta.Probabil ca stii de ce!

eu platesc(in medie) 2000/luna(doua mii de lei noi pe luna) si crede-ma ca uneori mi-e greu(iarna,cand nu e de lucru).
ce sa mai zic?

Nu trebuie sa taci in fata mea ca eu nu platesc! Din partea mea poti sa platesti si 4000 de lei pe luna! Eu nu am de gand sa o fac! Non combat, asta-i atitudinea mea si a multor altora, sint convins.Adica imi pun o intrebare:Pentru ce? Inca nu am gasit raspunsul! Asa ca am zis ca mai bine ii las pe fondisti sa plateasca, pana o sa invete cat se poate plati dupa albine,Doar pe pielea lor invata.Anul asta toti am primit o lectie, dar ma rog bunului Dumnezeu ca si anul viitor sa fie la fel! Numai asa va ramane in picioare doar cine are dragoste de albine! Pe tine sa te injure lumea pentru ce am zis acuma, nu pe mine! Ca m-ai facut s-o zic...

pentru ce?
simplu:
-pt ca asa e firesc,pt ca vreti autostazi,pt ca vreti ca generatiile viitoare sa aibe scoli si spitale noi ,PT CA ASA FACE TOATA LUMEA!(civilizata)
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 21:47

proapis13 scrie:
MIHAI BALS scrie:eu platesc(in medie) 2000/luna(doua mii de lei noi pe luna) si crede-ma ca uneori mi-e greu(iarna,cand nu e de lucru).
ce sa mai zic?

Nu inteleg faza cu banii astia platiti pe luna ca impozit din venituri apicole ,poti sa explici ??

de unde ai scos treaba asta?
MIHAI BALS

Mesajde Mircea_63 » 15 Noi 2014, 21:47

MIHAI BALS scrie:
Mircea_63 scrie:

Nea Mircea,crezi ca toti suntem botanisti?
ce-mi arati matale acolo sunt incasarile la BUGETUL LOCAL,nu ce bani a dat guvernul lui X oras.

Cauta tu pe net si arata-mi atunci sumele corecte. :?
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE