Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Votati

Chestionarul s-a închis pe data de 15 Noi 2014, 18:48

Ponta
12
17%
Johannis
60
83%

Voturi totale : 72

Re: Sondaj on-line

Mesajde cristi x » 16 Noi 2014, 19:47

paul scrie:
irina scrie:Da,lor li se obstrucționează dreptul la vot.Apropos,ei merita solidaritatea noastră.Si un cor de nemulțumiți aici le-ar fi aratat ca si noua ne pasa.

Irinuco,imi pare rau ca te lasi manipulata ! Sau poate ... dezinformata !
DA ... Guvernul obstructioneaza dreptul de vot al celor care vor sa fraudeze alegerile ! Sa nu se mai ajunga in situatia din 2009 cand la Paris s-a votat la 3 secunde !!! Si votul ala furat ne-o mai costat inca 5 ani cu Basescu , cu toate nenorocirile care-au urmat !!!
Uite , de ex, unii din aia carora tu le plangi de mila, au agresat o echipa de televiziune pentru ca filmau coada rarefiata de la una din sectiile de vot din Paris ! Cu derbedeii astia zici tu sa fim solidari ???De banii care se invart la cozile sectiilor de vot din Spania, ai cea mai mica idee ???

paulica tata, ori tu nu ai ce manca pe acolo si te hranesti cu mizeriiile antenelor,
ori ai si tu un ciolanel pe la un codru defrisat, pe la un combinat dezafectat.
daca tu consideri ca tara asta trebuie sa ajunga pe mana penalilor, ai o mare problema.
imi place sa ajut oamenii, dar pe tine nu stiu daca te poate ajuta cineva.
cristi x

Mesajde Bambucha » 16 Noi 2014, 19:49

paul scrie:Irinuco,imi pare rau ca te lasi manipulata ! Sau poate ... dezinformata !
DA ... Guvernul obstructioneaza dreptul de vot al celor care vor sa fraudeze alegerile ! Sa nu se mai ajunga in situatia din 2009 cand la Paris s-a votat la 3 secunde !!! Si votul ala furat ne-o mai costat inca 5 ani cu Basescu , cu toate nenorocirile care-au urmat !!!

Daca ai curiozitatea uita-te un pic pe statisica BEC 2009 si lasa antena 3 :? Au fost 3787 voturi mari si late acolo. Apropos de dezinformare! Cu mult mai putine decat votantii de acum.

Si cu siguranta nu este deloc rusinos ce se intampla acum in vestul europei unde sunt 50 de sectii la 1 milion de romani. Este o onoare sa li se spuna sa mearga la 400 km sa viziteze un alt oras frumos! Sau ar putea sa vina in Romania? :oops:
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde irina » 16 Noi 2014, 20:29

[quote="pau
Irinuco,imi pare rau ca te lasi manipulata ! Sau poate ... dezinformata !
Cu derbedeii astia zici tu sa fim solidari, ca deh, si ei sunt diaspora ???

Cu copiii nostri vreau sa fim solidari,Paul.Pentru viitorul lor.Pentru a le putea asigura in tara ceea ce-i mana deocamdată la mii de kilometri........

.......banii care se invart la cozile sectiilor de vot din Spania, ai cea mai mica idee ???[/quote]
Ar putea fi excursioniștii lui......Melescanu? :P
irina

Mesajde paul » 16 Noi 2014, 20:48

Irinuco, in tara asta am trait in ultimii 10 ani prezidata de "campionul democratiei" ! Sincer, nu-i doresc copilului meu sa traiasca sub o asemenea conducere! Daca cumva ai uitat ti-as putea reaminti toate "binefacerile" regimului basist . Nu cred ca-i cazul ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde stefanmadalin » 17 Noi 2014, 01:27

Offf... dintre un plagiator si un ghinionist am ales....tot cu baselu. Eu nu pot sa cred cum diaspora a votat 80% cu Iohanis, in conditiile in care sustinatorul lui Iohanis principal(recte Baselu) a fost presedintele nostru 9 ani..... Oare ei ce vor de la viata lor? Sa ne-o faca si pe-a noastra grea?
Ma simt discriminat ca niste oameni care nu traiesc in tara lor sa-mi influenteze mie soarta, au mai votat odata in 2009 intr-un mare fel si n-au rezolvat nimic..... totodata ma simt vinovat pentru ca ei numai sunt in tara, dar consider acest lucru un gest de LASITATE din partea lor!!!
Eu unul m-am saturat ca gasca lu baselu sa taie salariile , sa creasca cotizatiile, iar ei sa sparga bani pe autostrazi si telegondole. Numai pot fratilor!!!!!!!! Asta ne e soarta, ca ne-o fi fost mai bine cu ailalti, c-o fi mai rau cu astia, noi tot in mocirla ne zbatem cu aceleasi sugative de tara si de neam!!!!!!!!!!!
Cateodata parca-mi vine un gand sa ma duc departe, departe , departe....si totusi nu o fac, De ce? Pentru ca nu sunt las, deaia!!!!!!!!!!!
Sa mai spun cum si-au platit partidele oponente votantii? cu 20 lei in primul tur si 50 lei in turul II. Off off si iar off, vai de mama noastra! Banii cui intreb eu? Ai mei, ai tai, ai nostrii, cei care platim impozite, taxe, cei care nu le fentam si le platim , de, sa nu dam de bucluc...si-altii fura fabrici, uzine, paduri si numai au nici pe dracu, iar tata tipa la mine ca n-am platit perceptia la primarie=200 lei.

TRAIASCA REGELE!!!!!!!!! :D
stefanmadalin

Mesajde italianu » 17 Noi 2014, 02:03

stefane,eu nu ma consider un las,dimpotriva o persoana curajoasa.
Eu in 2000 am avut curajul sa las un serviciu bun ,si sa-mo incerc norocul in alte parti. As putea spune ca ,aici ,am invatat lucruri pe care voi le descoperiti abia acum. Nu spun ca aici e totul lapte si miere dar,am lucrat si am facut sacrificii ca familia mea sa o duca mai bine.
Aici nu trebuie sa mergi la dr si sa dai spaga,tot aici nu trebuie sa platesti infirmiera ca sa-ti schimbe cearceaful,si dqca vrei mai sint....
Eu am parintii in tara si daca am votat Johannis ,e pentru ca m-am/ ne-am saturat sa vedem ca in tara nu s-aschimbat nimic in 24 de ani. Hotiile ,mirlani si jigodiile fura ca-n codru.
Daca 80 % din diaspora am votat altceva decit Tonta,e pentru ca tori simtim la fel
Tu crezi ca a venit cimeva si ne-a dat o pîine,un litru de ulei si-un kg de faina ca sa-l votam ?
Diferenta cu ,,lasii'' care-au plecat e ca pe noi nu ne poate cumpara niciunul!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde nicus » 17 Noi 2014, 03:14

OFF OFF si mai mai.. inainte sa ti iei hamu si prastia intereseaza te bine in ale impozitelor si taxelor fiindca DINCOLO unde se pare ca tu nu ai ajuns decat cu gandu, se plateste un impozit dublu. Adica dai si acolo dai si aci si atunci sa vad la cine te mai plangi.

Hai curaj ca avem un NEAMT in fata noastra, iar cei care vreti sa vedeti in viitor faceti repede o vizita pana la Sibiu :D
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.
nicus

Mesajde Closcutz » 17 Noi 2014, 07:25

stefanmadalin scrie:Offf... dintre un plagiator si un ghinionist am ales....tot cu baselu. Eu nu pot sa cred cum diaspora a votat 80% cu Iohanis, in conditiile in care sustinatorul lui Iohanis principal(recte Baselu) a fost presedintele nostru 9 ani..... Oare ei ce vor de la viata lor? Sa ne-o faca si pe-a noastra grea?
Ma simt discriminat ca niste oameni care nu traiesc in tara lor sa-mi influenteze mie soarta, au mai votat odata in 2009 intr-un mare fel si n-au rezolvat nimic..... totodata ma simt vinovat pentru ca ei numai sunt in tara, dar consider acest lucru un gest de LASITATE din partea lor!!!
Eu unul m-am saturat ca gasca lu baselu sa taie salariile , sa creasca cotizatiile, iar ei sa sparga bani pe autostrazi si telegondole. Numai pot fratilor!!!!!!!! Asta ne e soarta, ca ne-o fi fost mai bine cu ailalti, c-o fi mai rau cu astia, noi tot in mocirla ne zbatem cu aceleasi sugative de tara si de neam!!!!!!!!!!!
Cateodata parca-mi vine un gand sa ma duc departe, departe , departe....si totusi nu o fac, De ce? Pentru ca nu sunt las, deaia!!!!!!!!!!!
Sa mai spun cum si-au platit partidele oponente votantii? cu 20 lei in primul tur si 50 lei in turul II. Off off si iar off, vai de mama noastra! Banii cui intreb eu? Ai mei, ai tai, ai nostrii, cei care platim impozite, taxe, cei care nu le fentam si le platim , de, sa nu dam de bucluc...si-altii fura fabrici, uzine, paduri si numai au nici pe dracu, iar tata tipa la mine ca n-am platit perceptia la primarie=200 lei.

TRAIASCA REGELE!!!!!!!!! :D

E tare de tot cum Udrea s-a teleportat la Paris si s-a transformat in imaculata Elena... Eu inteleg ca fiecare are dreptul sa voteze cum vrea, numai ca nu prea s-a votat asa si nu ma refer numai la diaspora, ci la tarisoara noastra unde candidatul Klaus, cel ,,fara sustinere" a beneficiat la noi in zona de o implicare fara precedent a ,,oamenilor din teritoriu"...caratura de oameni la vot de speriat... Interesele sunt prea mari ca sa se schimbe ceva dupa 10 ani de basism. Nici cu Psd n-aveam prea mari sperante, dar parca prea de ras am ajuns, fiindca adevarul este ca alegerile nu sunt deloc democratice.Dar nici macar nu vrem sa recunoastem asta! De fapt de ce sa le numim alegeri cand sunt de fapt o lupta acerba pe ,,ciolan". Toate promisiunile electorale sunt gogosi, nu programe electorale. Cei care au batjocorit invatamantul se intorc cu fruntea sus si ,,sperante de mai bine"(bine-inteles ca pentru ei!)
Closcutz

Mesajde ioanpuiu » 17 Noi 2014, 23:41

stefanmadalin scrie:Ma simt discriminat ca niste oameni care nu traiesc in tara lor sa-mi influenteze mie soarta

TRAIASCA REGELE!!!!!!!!!

Ia măi Mădăline! ... discriminare şi-n ţară.
Sondaj.PNG

Trăiască mama !!! :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde redoo » 17 Noi 2014, 23:51

Closcutz scrie: E tare de tot cum Udrea s-a teleportat la Paris si s-a transformat in imaculata Elena... Eu inteleg ca fiecare are dreptul sa voteze cum vrea, numai ca nu prea s-a votat asa si nu ma refer numai la diaspora, ci la tarisoara noastra unde candidatul Klaus, cel ,,fara sustinere" a beneficiat la noi in zona de o implicare fara precedent a ,,oamenilor din teritoriu"...caratura de oameni la vot de speriat... Interesele sunt prea mari ca sa se schimbe ceva dupa 10 ani de basism. Nici cu Psd n-aveam prea mari sperante, dar parca prea de ras am ajuns, fiindca adevarul este ca alegerile nu sunt deloc democratice.Dar nici macar nu vrem sa recunoastem asta! De fapt de ce sa le numim alegeri cand sunt de fapt o lupta acerba pe ,,ciolan". Toate promisiunile electorale sunt gogosi, nu programe electorale. Cei care au batjocorit invatamantul se intorc cu fruntea sus si ,,sperante de mai bine"(bine-inteles ca pentru ei!)

Lasa parinte, a cotit-o el,multpreaexageratfericutul Daniel....
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde proapis13 » 17 Noi 2014, 23:56

E penibil ca unii dintre noi nu stiu sa piarda ; de-aia e bine ca zidarul sa fie cu mistria si ceaprazaria cu...palaria.... ;)
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde State » 18 Noi 2014, 00:05

redoo scrie:Lasa parinte, a cotit-o el,multpreaexageratfericutul Daniel....

Prea s-a increzut in "ortodoxul" Ponta si era convins ca iese castigator. De aceea a facut campanie electorala in biserici, nu? Eeeee, uite ca barcuta da semne de scufundare, ce ne facem?? Mutu' e reformat. :P Si cred ca nu uita prea usor campania marca BOR. Big problem!
Asta e una din operatiile Romaniei-extirparea capuselor. Cu siguranta se va face bine!

De acum or sa iasa la iveala afacerile Ponto-Mega-Preafericite. Se lasa cu bratari pentru travestiti si nu numai. :D
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde MIHAEE'E » 18 Noi 2014, 00:36

italianu scrie:stefane,eu nu ma consider un las,dimpotriva o persoana curajoasa.
Eu in 2000 am avut curajul sa las un serviciu bun ,si sa-mo incerc norocul in alte parti. As putea spune ca ,aici ,am invatat lucruri pe care voi le descoperiti abia acum. Nu spun ca aici e totul lapte si miere dar,am lucrat si am facut sacrificii ca familia mea sa o duca mai bine.
Aici nu trebuie sa mergi la dr si sa dai spaga,tot aici nu trebuie sa platesti infirmiera ca sa-ti schimbe cearceaful,si dqca vrei mai sint....
Eu am parintii in tara si daca am votat Johannis ,e pentru ca m-am/ ne-am saturat sa vedem ca in tara nu s-aschimbat nimic in 24 de ani. Hotiile ,mirlani si jigodiile fura ca-n codru.
Daca 80 % din diaspora am votat altceva decit Tonta,e pentru ca tori simtim la fel
Tu crezi ca a venit cimeva si ne-a dat o pîine,un litru de ulei si-un kg de faina ca sa-l votam ?
Diferenta cu ,,lasii'' care-au plecat e ca pe noi nu ne poate cumpara niciunul!

Ce te face sa crezi ca, ca pe noi ne poate cumpara ? oare tu, daca ai fi fost in Romania, te-ai fi lasat cumparat cu 20- 50 lei? oare ce simtiti voi ( faptul ca pe langa voi sunt romanasi de-ai vostri, care sti in ce conditii traiesc si nimeni nu face nimic pentru ei ). ce treaba are, spaga de orice natura cu presedintele tarii? scorul bun al lui Johannis si in romania e tot din cauza voastra ca v-ati sunat parintii sa-l voteze. Sa nu crezi ca sunt PSD-ist dar sti destul de bine ca dreapta va imbogatii mai mult pe cei bogati in detrimentul celor saraci. apropo, voi din diaspora ati mai dat un presedinte in 2009 care ne-a taiat noua salariiile cu 33 % si nu ai idee ce greu a fost in perioada aceea . da ce sa-ti zic tie, cand sunt multi care au fost afectati direct aici in tara si au uitat (niste amnezici).vezi tu in spatele lui Johannis sunt numai PDL-isti (nu am vazut nici un PNL-ist) tocmai astia de care iti spuneam. tot ziceai ca ai parintii in tara - te-ai intrebat, atunci cand le faci cadou ceva banuti din cauza cui ??? trebuie 1/4 sa-i imparta cu statul roman!!!!!!!!! iti zic eu Boc, Blaga, Videanu, Udrea,etc etc. in cazul in care mai vine o taxa peste noi trebuie sa o platim noi, ca de voi aveti de platit taxe acolo si uite sunt niste lucruri care nu au o logica tocmai sanatoasa. eu va respect deciziile la toti si am rugamintea, ca atunci cand faceti un lucru sa-l analizati din mai multe unghiuri.
MIHAEE'E

Mesajde stefanmadalin » 18 Noi 2014, 00:53

LIKE!
stefanmadalin

Mesajde duma » 18 Noi 2014, 01:23

Interesant topic descis de Mircea . Ma abțin de la alte comentarii politice , salut Diaspora dar si pe cei care am migrat in turul 2 dar si pe cei care cred in lucruri de partea stânga . Nu vreau sa stric prietenii ce le-am legat aici pe acest forum .
Daca poti distinge sfaturile bune de cele rele, atunci nu mai ai nevoie de sfaturi.
duma

Mesajde Florin Dobre » 18 Noi 2014, 02:05

MIHAEE'E scrie:... eu va respect deciziile la toti si am rugamintea, ca atunci cand faceti un lucru sa-l analizati din mai multe unghiuri.

Mihaeee, cam din cate unghiuri analizasi? :D
Spui ca diaspora da presedinti si ii da gresit. E similar cu a-l acuza pe vecinul sau p-ala din alt judet ca a votat altfel. Voturile se aduna la gramada. Care are mai multe, ala iese...foarte simplu.

Zici ca ti-au taiat nemernicii 33%. Bag seama ca esti bugetar...aproape m-am intristat. Dar imi trece repede când ma gândesc la mentalitatea de stapan a unor functionari publici in relatia cu platitorul de taxe si impozite...cu exact fraierul ala care le plateste salariile.
Ai fost vreodata pus in situatia de a fi nevoit sa pleci afara la munca? Nu? Atunci...mucles. ;)

un unghi de vedere :)
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE