MIHAEE'E scrie:...si ce sa zic eu am sa fac mucles cum zice florin ! apropo mucles imi suna la fel ca si expresia "ciocul mic ca noi suntem la putere"...
Florin Dobre scrie:...Ai fost vreodata pus in situatia de a fi nevoit sa pleci afara la munca? Nu? Atunci...mucles....
MIHAEE'E scrie:...cei care au uitat de invrajbirea caregoriilor sociale ( bugetari contra celor care lucreaza la patronat--- aspect valabil pt florin dobre)...
Florin Dobre scrie:l ala care le plateste salariile.
Ai fost vreodata pus in situatia de a fi nevoit sa pleci afara la munca? Nu? Atunci...mucles.![]()
\Florin Dobre scrie:Rolul functionarului public deriva tocmai din etimologia cuvântului administratie. Ad minister = servitor, in slujba...
stefanmadalin scrie:Adica, cei ce au stat in tara si-au suportat tirania sunt de tot rasul, sau cum? De cand e o demnitate/curaj plecatul afara?
lucky5strike scrie:Florin Dobre scrie:Rolul functionarului public deriva tocmai din etimologia cuvântului administratie. Ad minister = servitor, in slujba...
Ce bine suna!!!
Florin Dobre scrie:Vezi tu...unii(foarte multi) n-au avut sansa ta. Deci nu-i poti judeca dupa sintagma unui ciocan totul in jur ii par a fi cuie.
Vorbesti de plante. Iti pot da exemplul mamiferelor ori al pasarilor, etc. Când un areal nu mai ofera conditii prielnice, apare migratia.
Sau...exemplul coloniei de albine care paraseste stupul cand infestatia cu paraziti atinge punctul critic.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori