Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Ioan Guist » 19 Noi 2014, 23:34

Federman-e mi-ai stricat bunatate de replica . :lol:
Ideea era asta:
In poana lui Iocan (originalul ) apare un personaj numit Stan, ce e revoltat ca nu are si el lot.
Am stat si am gandit cumva reactia lui Bals.Ma asta , e Stan-ul nost' ce ... se pare ca nu are LOT.Ei bine , cine e lotu' in pagina asta?
Lotul mult ravnit e recunoasterea primita din partea colegilor.Recunoasterea lui Bals este una clara dar ,care nu vrea si pace sa-l multumeasca.Este o recunoastere a faptului ca e un bun partener in situatiile de "cursa lunga". Bun.
Daca doreste un alt "LOT" sa se apuce de treaba si sa-l castige !!

Referitor la afirmatia facuta de el, de domnul Mihai Stan, adica Bals. Totul este adevarat si asta ma ajuta sa realizez ca prietenii mei nu l-au mintit cu nimic.Ba mai mult , au fost destul de clari in expunerea amanuntelor in ceea ce priveste situatia lui IG.Adica ig ! scuze :lol:

Da, am pierdut o casa ce am vrut sa o achizitionez in rate. S-a produs minunea si a fost vanduta cu banii jos in plina criza a pietei imobiliare
Da, ma imbrac din magazinele SH.Pe mine , nu si familia.Ca si paranteza, bocancii de lucru sunt mult mai buni decat oferta interna de profil .De asemenea si camasile groase sau parte din salopete.
Fetele mele au studiat in Wiena si Munchen.Am facut ce am putut.Eu, atat am putut.Faceti voi mai mult si ma bucur.Pe bune !

Idolul gi este nici mai mult nici mai putin decat un apicultor ce trage sa reuseasca.Nu intodeauna reusesc sa fac totul bine.Ma straduiesc insa sa fac un lucru ...bine facut :D

Una peste alta , imbatranesc. Genul asta de atitudini venite din parte unor colegi sariti de pe sina, devine tot mai ...dezagreabila.Ba unu se apuca si-ti numere butoaiele, ba unul te cauta la matci, ba unul la case si la haine, ba unul la gradina (au fost si din cei ce mi-au masurat gradinile) ba unul la papuci.
Nu vand miere pe forum.Nu vand matci.Nu vand teren.Nu vand haine SH.Nici chiloti !! :lol:

Va invit insa pe toti ce iubiti apicultura si vreti sa traiti din activitatea asta, sa indrazniti.O sa va impliniti mai mult ca sigur.

PS Ca sa rezum cele de mai sus intr-o fraza , as zice ca asta e punctul de vedere al lui Bals:
https://www.facebook.com/video.php?v=780793055308922
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde proapis13 » 19 Noi 2014, 23:47

Sapai astazi pe unde putui sa vad de ce au mers ,,Ceas'' rotitele lui Iohanis in campanie si gasii ca au fost ,,unse;; nemteste
Cititi si va luminati ce echipa are Iohanis,zici ca muta jumatate din parlamentul germaniei in Romania

ECHIPA KLAUS IOHANNIS :

Departamentul Securității Naționale:

Paul-Jürgen Porr – Consilier Presidential
Johann Krech - Consilier Presidential
Fleischer Eduart Wellmann - Consilier Presidential
Johann Forstenheizler – Consilier de Stat
Martin Bottesch – Consilier de Stat
Christiane Cosmatu –Consilier de Stat

Departamentul Constituțional Legislativ

Dagmar Siclovan – Consilier prezidențial
Erwin Josef Ţigla - Consilier prezidențial
Michael Szellner – Consilier de Stat

Departamentul pentru Relația cu Autoritățile Publice și Societatea Civilă :

Wiegand Helmut - Consilier prezidențial
Josef Hölczli –Consilier prezidențial
Stefan Leitner – Consilier de Stat
Wolfgang-Eberhard - Consilier de Stat pe probleme de Cultură și Culte

Carmen Reich-Sander – .Consilier de Stat pe Probleme cetățenești
Christiane Cosmatu – Consilier de Stat pentru Promovarea sportului

Departamentul de Planificare și Analiză Politică

Arnold Günter Klingeis - Consilier Prezidential

Departamentul Relații Internaționale

Christine Manta-Klemens - Consilier Prezidential
Beatrice Ungar - Consilier Prezidential
Ilse Philippi - Consilier de Stat
Friedrich Gunesch - Consilier de Stat

Departamentul de Politici Economice și Sociale

Fleischer Eduart Wellman -Consilier Prezidential

Renate Weber - Consilier de Stat

Departamentul de Sănătate Publică

Dr. Paul Philippi – Consilier Prezidential

Departamentul de Educație și Cercetare

Dr. Klaus Fabritius – Consilier Prezidential

Departamentul de Comunicare Publică

Compartimentul Protocol :

Dr. Karl Singer – Consilier prezidențial

Cancelaria Președintelui :

Dr. Karl Scheerer – Consilier prezidențial
Dr. Hans Klein – Consilier de stat

Compartimentul Personal - Organizare

Dan Vuerich - Consilier de Stat

Consilieri personali

Rupert Llewellyn Vining - Consilier pe strategii anti-corupție

David Broucher - Consilier pentru afaceri europene

Klaus Werner Grewlich - Consilier pentru afaceri guvernamentale.
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde State » 20 Noi 2014, 00:01

Abureala. Aia-s oamenii lu' Basescu, toata lumea stie. :geek:

Medicamenteeeeeeeee! :D
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde TDI » 20 Noi 2014, 09:32

Citeste printre rânduri. Un roman care la un moment dat se lauda cu o avere de un miliard de euro, evaluat astăzi la aproximativ 20 de milioane jignea presedintele altui club sportiv ca are pantofii prea ieftini, intr-un fel de la SH - daca faci paralela dintre 200 si 4000 euro. Pe mine ultima pereche de ghete m-a costat cam 20 de euro.
Stii... nu-s microbist dar Ajax Steaua...
TDI

Mesajde mircea.costache » 20 Noi 2014, 10:58

Buna Dimineata!
"Mesajul generației 2014"

Scurt Manifest,
Deruta este mare in ambele tabere. Unii nu inteleg cum au putut sa piarda, altii cum au putut sa castige asa detasat.
Noi Generatia Facebook vrem sa-i lamurim. Suntem generatia tanara, medie, varstnica (dar fiecare cu sufletul tanar) “manipulati” doar de constiinta noastra libera… sa-i spunem “constiinta facebook”.
Mesaj catre PSD:
Incepeti curatenia urgent, scoateti in fata oameni imaculati (sau macar nu asa patati). Asta este sansa voastra. Pe noi nu ne veti prostii cu fluturasii capsati de cupoanele bunicilor nostri, cum nu ne-ati prostit cu bau-baul unui neamt de alta religie decat a voastra, sau cu stafia lui Basescu.
Nu ati furat voi atati bani cat sa ne puteti cumpara ca pe biserica ortodoxa, pe care ati compromis-o definitiv in ochii nostrii.
Doi ani nici nu stiti cat de repede or sa treaca. Iar noi va asteptam.
Mesaj catre PNL:
Cititi mesajul catre PSD si invatati din el. Nu sunteti asa departe de PSD. Avantajul vostru acum a fost ca nu ati avut cheia lor de la cufarul cu bani al tarii noastre.
Mesaj catre Klaus Werner Iohannis:
Am inchis ochii la lamuririle cu care ne-ati nelamurit. Am acceptat raul cel mai mic. V-am oferit puterea si onoarea sa ne reprezentati.
Acum asteptam:
- Asteptam in primul rand sa-i fortati pe cei care ne-au umilit parintii si copiii aflati departe de casa, sa plateasca;
- Asteptam sa ni-i aduceti inapoi acasa cat mai repede cu putinta;
- Asteptam ca impreuna sa aratam in lume ca noi reprezentam Romania.
Cu noi veti fi o forta, fara noi veti deveni o marioneta.
Generatia facebook s-a nascut. Priviti cat de repede crestem.
Folclor Internaut

Cu respect
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde akmm » 20 Noi 2014, 12:50

Cum dracu se tot repeta istoria asta?
Se pare ca Victor Ponta e in concediu in Iran.Bineinteles ca e o minciuna sfruntata.Dar imi place cum suna asa ca luati-o ca atare.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Florin Dobre » 20 Noi 2014, 12:59

Galaxia in devenire se dovedeste a fi doar un meteor care se topeste la intrarea in realitate. :)

Pai unde e domle întâiul barbat al neamului, al mai cel, idolu' care dadea la toti de toate?
Pe bune acum...chiar e un pisic. S-o întinzi in vacanta miorlaind ca ti-au dat foc la coada raii si nerecunoscatorii de plebei. :?
Si-o fi luat fara plata sau zile din CO?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde proapi » 20 Noi 2014, 13:58

Sa speram ca au primit o lectie, din plin meritata.
Nici nu merita sa va pierdeti prea mult timpul cu astfel de subiecte, fiecare pasare moare pe limba ei...problema lui e cum va face bugetul, fara noi impozite si mariri de taxe (sau alte noi) sau fara imprumuturi...mai bine ca nici nu se putea, ca cel ce a promis sa si dea...
proapi

Mesajde Ioan Guist » 20 Noi 2014, 14:49

Eu ii doresc lui Ponta sa fie barbata si sa ia taurul PSD de coarne .Sau de unde vrea el si sa-l stranga bine, pana iasa tot nacazul din el.
Sa ramanem cu un PSD curat, inalbit.Imaculat.
Tara asta are nevoie de o stanga adevarata in care sa se poata aduna intelectualitatea, artistii si oamenii cu nevoi.Nu marlanii pusi pe capatuiala.

Personal cred ca pentru Ponta ar fi un proiect maret.Cred de asemenea ca este capabil.Are si varsta, are gena, are 5 milioane de sustinatori.
As fi bucuros sa faca asta.Daca nu el, Sova sau Corlatean ? cine??
O data facut asta, pe alti cai va venii in fata romanului.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde zip2006 » 20 Noi 2014, 15:33

Pai cum de unde fratilor sa dea !!!!!..??? ...FOARTE SIMPLU ....sa puna fiscul si justitia la treaba si sa le confiste averile penalilor facute ilicit (nejustificate),din economia gri etc..etc ..eu asa vad....LUCRUL BINE FACUT ...si o sa avem inca de un buget ,..daca are singe in instalatie si vor ca in 2016 sa mai pupe CIOLANUL salutare .
zip2006

Mesajde proapis13 » 20 Noi 2014, 15:34

Traducerea numelui Klaus Johannis ;
"Iohannis provine din greaca de la Johannes (Ιωάννης) si care in original (in ebraica) inseamna "Yahweh (God) is gracious" (Dumnezeu este plin de har). Klaus este o prescurtare a numelui Νικολαος (Nikolaos) si inseamna "victoria poporului" - provine din greaca νικη (nike) "VICTORIE" si λαος (laos) "popor/oameni". Werner - este un nume nemtesc care se traduce prin : "razboinic-protector".Ca sintagma, numele s-ar traduce astfel: Victoria poporului aparata prin harul lui Dumnezeu",
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Bambucha » 20 Noi 2014, 15:52

Ponta, un plagiator duplicitar, primata cu 4 labe a cam ars niste etape si nu il vad capabil luand taurul de coarne.
De asemenea si in actualul PNL avem destul de multi bursuci carora le-a venit vremea "de retragere". Exista oameni tineri, capabili, nepatati in esalonul 2 din ambele tabere ce ar putea face un lucru bine facut, mai ales daca pe teren se flutura drapelul mare DNA al arbitrului sustinut de toata tribuna.

Desi Iohannis are frigiderul plin de proteine din partea scenei politice, compenseaza in schimb cu trenul plin de frigidere incarcate cu incredere, sustinere si speranta a societatii civile + accesul facil al frigiderului din occident. In fata acestei forte nici un mascarici oportunist n-ar trebui sa mai clinteasca, timpul ne va spune daca romanii au ales corect :)

Deocamdata este o placere sa deschid pagina DNA dimineata la o cafea! IN SFARSIT!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde zip2006 » 20 Noi 2014, 15:54

DAI DOAMNE ROMANULUI MINTEA CEA DIN URMA ,am fost intoxicati cu tot felul de prostii ,recunosc ca l-am votat pe P.....ta si nu imi pare rau ...imi pare rau ca altii au fost mai destepti ca mine si au votat Iohanis si nu m-am numarat printre ei .Ponta e un bun executant si docil avea nevoie de cineva sa-l puna la treaba ...cred ca toti am cam ramas cu gura cascata cit de repede s-au rezolvat problemele acumulate si tergiversate voit ...cind s-a rotait un pic neamtul la ei ..in 2 zile ..n-as fi visat asa ceva niciodata .DECI SE POATE SI ALTFEL le doresc spor la treba.
zip2006

Mesajde Bambucha » 20 Noi 2014, 15:58

Zip2006 s-a ratoit neamtul la el prin forta noastra :)
Ai vazut cum se poate schimba un om in nici 3 zile? :?
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde andrei_calinescu » 20 Noi 2014, 16:27

"problema lui e cum va face bugetul, fara noi impozite si mariri de taxe (sau alte noi) sau fara imprumuturi"

Aici e cheia, idiotul, Tonta gandise bine chestiunea, se vedea presedinte si pisica moarta a bugetului ii revenea lui Tariceanu.
Acum insa, s-a ales cu hoitul pisicii de care nu stie cum sa scape.
Daca se lasa cu mariri de taxe, strada va bubui din nou, si mai tare, cu lovituri la gioale.
Asta idiotul o stie f bine. Si hoitul miroase din ce in ce mai tare.

Asta e modelul promovat de PSD, iar Tonta se credea un fel de Dorel Visan in scena asta

andrei_calinescu

Mesajde feederman » 20 Noi 2014, 16:34

proapis13 scrie:Traducerea numelui Klaus Johannis ;
"Iohannis provine Klaus este o prescurtare a numelui Νικολαος (Nikolaos) si inseamna "victoria poporului" - provine din greaca νικη (nike) "VICTORIE" si λαος (laos) "popor/oameni". Werner - este un nume nemtesc care se traduce prin : "razboinic-protector".Ca sintagma, numele s-ar traduce astfel: Victoria poporului aparata prin harul lui Dumnezeu",

Hm! Niculaie! De mult il suspectez ca-i oltean sub acoperire.
Sa nu uiti Darie!
feederman

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE