Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 21 Noi 2014, 12:50

paul scrie:N-am inteles pentru ce protesteaza acei cetateni la MAE ???

Probabil că acum înţelegi.
Noi toţi am fost minţiti sau cel puţin s-a încercat şi, probabil, cel care te-a minţit pe tine a făcut-o mai cu talent.
Te invit, cu toată seriozitatea, să părăseşti orice simpatii sau antipatii politice şi să te alături nouă în societatea civilă. Este cel mai potrivit loc pentru un om cu un spirit combativ ca al tău. :)

Te rog să revezi două dintre argumentele cu care susţin ce ţi-am scris:
1 - http://www.puterea.ro/dezvaluiri/exclus ... 04187.html
2 - http://www.youtube.com/watch?v=bNl2RikUmpA
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde cristian bh » 21 Noi 2014, 12:58

Performanta domnului Ponta da a scoate lumea la vot ,va ramane in istoria acestui popor :oops:
privind in retrospectiva,constat ca a intrecut pe toti predecesorii sai,chiar si pe mentorul si tatuca Iliescu,si nu-i un lucru tocmai simplu,eforturile sale si ale stafului de campanie,si ajutorul dat nu au fost pe deplin anticipate nici de insusi cei de culoarea albastra, :D
Mai ramane de subliniat inca o performanta,aceea a avocatului Mateut,cel ce a reusit sa-i infunde cu ani grei pe toti pe cei ce i-a aparat pe bani grei,totusi se pare ca doar lui Bercea i s-a parut cam scump,ceva ani in plus prin pensioanele patriei. :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Bambucha » 21 Noi 2014, 14:03

paul scrie:N-am inteles pentru ce protesteaza acei cetateni la MAE ???

Pentru asta: http://smartwoman.hotnews.ro/Mi-am-luat ... -in-suflet

Pentru ca viermii se urcasera pe noi, nu numai ca nu mai puteam misca, dar ajunsesem sa nu mai vedem, sa nu mai auzim, sa nu mai gandim.
Probabil inca se intreaba ce i-a lovit. Personal cred ca si fara FB s-ar fi intamplat rasturnarea de situatie, nu in masura aceasta covarsitoare. Si-au facut-o cu manuta lor, batandu-si joc, frustrand si umilind milioane de romani, marele lor exod fiind in perioada 96-04, profund dezamagiti de ce a insemnat "schimbarea" de dupa revolutie. Revolta s-a urcat in aer ca un imn, ne-a facut sa ne simtim mandri ca suntem romani :) Acum ori niciodata este nevoie de o reforma profunda din temelii a tot ce inseamna mentalitate, institutii, puncte de valori, si toata societatea in asamblul ei. Acest ultim tren pluteste in aer. Avem o noua generatie postdecembrista care a crescut si a inceput sa se maturizeze, pe umerii lor vor apasa multe si e cazul sa se implice, sa puna osul la treaba si sa decoperteze terenul de pir si de scaieti.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde delorin I » 21 Noi 2014, 16:02

De pir si scaieti? Da ce -ti a casunat pe aceste doua plante medicinale? Cel putin una extrem de invaziva...Trebuie sa gasim o alta solutie...Poate sa aram cu ei la plug - niste codri noi si sa insamantam ghinda...asa de dragul lui Neculce! Unu dintre referatii mei ar fi Hrebenciuc! Asa as construi eu democratia...arand cu hotii dovediti, campurile de cioate din muntii patriei...
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde delorin I » 21 Noi 2014, 16:05

Cui o da lectii acest hot dovedit dar inca intre LIDERI? Severin...Astia nu mai au pic de jena si bun simt, tot ca paduchii o tin in fata! Cine stie ce viitor sef PSD va fi:)
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea_63 » 21 Noi 2014, 18:34

Delorine, ce s-a intamplat acum este este cel mai bun lucru care i-se putea intampla PSD-ului. Dupa lovitura asta, unul ca Severin nu ar mai avea nicio sansa.

In privinta PSD-ului... moartea lui nu ne-ar fi de nici un folos, dimpotriva. Sa dea D-zeu sa devina un partid curat.
App...nu ca celelalte n-ar avea ce sa schimbe. ;) Ar fi bine ca intreaga clasa politica sa traga invataturi.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Ioan Guist » 21 Noi 2014, 21:02

Ma astept de la mutul de SB. sa ia la purecat tot esicherul politic.
Dupa cate-l cunosc nu o sa scape unu.

Juramantul va fi la 25 de ani de la Revolutie.Sa fie intr-un semn bun!
Ca nu depinde doar de presedine o stim cu totii.Vrem sa se miste tara? Sa punem umarul fiecare.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde paul » 21 Noi 2014, 23:01

ioanpuiu scrie:Te invit, cu toată seriozitatea, să părăseşti orice simpatii sau antipatii politice şi să te alături nouă în societatea civilă. Este cel mai potrivit loc pentru un om cu un spirit combativ ca al tău. :)

Ioane, eu stiu ca ai un simt al umorului peste limita admisa, da' cu faza de mai sus te-ai intrecut pe tine insuti ! Adica, tu, voi, sunteti societatea civila fara simpatii sau antipatii politice ??? :lol: :lol: :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ioanpuiu » 21 Noi 2014, 23:47

Recunosc că am avut o oarecare doză de umor involuntar, cu forma particulară de umor prin imprudenţă în partea subliniată cu roşu de către tine, dar la total general umor ... nu te pot concura ;)
Ştii că nu am simpatii politice printre partide şi că Băsescu iese în curînd din scenă. Ţinînd cont de asta poţi considera că am vorbit serios. :)
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 21 Noi 2014, 23:56

Ioan Guist scrie:Ma astept de la mutul de SB. sa ia la purecat tot esicherul politic.
Dupa cate-l cunosc nu o sa scape unu.

Sper să nu ne mai sprijinim toate speranţele de un om, ca de gard. Să renunţăm a mai căuta omul providential.
În afară de asta, prerogativele funcţiei nu-i permit să-i "purece pînă la unu" dar poate să sprijine instituţiile care au asta în obiectu' de activitate.
Deja se ocupă DNA de treaba asta şi o face foarte bine.

Să nu ne lăsăm înşelaţi de celebrul mesaj de după alegeri pe care Iohanis l-a adresat parlamentului pentru că la momentul ăla nu era nici măcar validat la Curtea Costituţională.
Că parlamentarii s-au executat pînă la unu' :lol: (care s-a abţinut) nu are ca explicaţie autoritatea lui Klaus Iohanis asupra parlamentului.

mesajul:
„Solicit Parlamentului să se ţină de cuvânt şi mâine să pună pe ordinea de zi legea amnistiei şi s-o pice. Tot mâine să ia în discuţie toate solicitările venite din partea justiţiei şi să le încuviinţeze pe toate”
ioanpuiu

Mesajde proapis13 » 22 Noi 2014, 00:21

Stati pe pozitii ca de astazi avem doi presedinti timp de o luna...coabitare....
indiferent ce o fi si ce o iesi....coabitare-coabitare dar sa stim si noi :lol:
ce ziceti,in astea 30 de zile,se mai golesc cateva scaune din parlament si camera deputatilor ????
sau se incepe de la nivel de primarie de unde ANI de astazi puse tunurile pe primari si viceprimari ??
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde TDI » 22 Noi 2014, 00:32

Doamne ajuta!
De mult, nu mi-am mai facut o cruce, crezând în ea.
TDI

Mesajde Adi Hodis » 22 Noi 2014, 04:33

Lucrul bine facut ... a fost doar zis. Mai trebuie facut. :lol:
http://www.timesnewroman.ro/life-death/ ... i-patriarh
N-am crezut vreodata ca voi citi asa ceva ... anormal. Dar ar fi ceva normal, da ?.
PS
Cititi si comentariile, contin ... sarea si piperul. :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Adi Hodis » 22 Noi 2014, 04:44

Extras din linkul de mai sus,
..................................................................................
,, catalinmoldovan 2014.11.22 00:31 #
0

bravo frate, asa si trebuie...sa le ia banii ****** ** ****

dar sa fim seriosi, adevarul e ca, asta se intampla tot din cauza noastra, pentru ca daca noi nu i-am fi obisnuit cu banii, fi-ti siguri ca ei nu ar fi cerut”
.....................................................................................

Acuma intreb si io ... cine a fost vinovat primul, popii s-au enoriasii ?. :)
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 22 Noi 2014, 10:04

paul scrie:Sincer ... nu ma bucur de raul nimanui ! Ba chiar imi pare rau pentru tineretea doamnei ! :oops:

Imi pare si mai rau pentru ... tineretea doamnei ! :oops: Ce sot naspa are ( a condus-o in aceasta dimineata la arestul Politiei Capitalei) !!!!!!! :o :o :o
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bambucha » 22 Noi 2014, 10:39

Mircea_63 scrie:
Bambucha scrie:..................................................
Nu avem mass media echidistanta! Din ciclul realitati mondene.

Ba avem. :shock: Te uiti la unii,te uiti la altii si.... faci media. :D

Imi mentin parerea... la posturile de propaganda nu ma mai uit din 2007, iar ca sa incerc sa fac o medie iarasi imi da cu virgula... Ieri seara spre exemplu, neavand ce face m-am uitat un pic la interviul cu Tonino Lamborghini. Usor-usor discutia e condusa inspre vezi Doamne abuzul pe care-l poate face justitia si sugestia subliminala ca DNA ar actiona "prea brutal". Ulterior tema de casa a fost continuata mai departe cu alti invitati, insa nu m-a mai interesat. Mi-am adus aminte de alt matrapazlic in direct unde domnul actionar principal o apostrofa pe Doamna moderator de 39 de ani ca-i taie din salariu, sau de alt mesaj cum ca singurul candidat viabil pentru presidentia romana ar fi o "Doamna buna" :)
Avand o fire curioasa am recurs la internet:

http://www.mediafax.ro/cultura-media/cn ... r-10822398
http://ro.wikipedia.org/wiki/Cozmin_Gu%C8%99%C4%83
sa vad ce si cum.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Lavinia_%C8%98andru
sotul.
http://www.mediafax.ro/economic/cine-es ... i-13112101
alti moderatori...etc

Mai oameni buni, televiziunea cam miroase a hoit, viitorul este on-air GLOBAL, din ce in ce mai multa lume are acces la informatie nealterata!
.
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE