Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde cristian bh » 23 Noi 2014, 21:03

Nu toti traim in capitala,ce ti s-a intamplat este un lucru de neconceput intr-o societate normala,dar numai normala nu a fost pe vremea aia,si aceste lucruri n-ar trebui lasat sa se mai intample vreodata, si nici lasate uitarii doar ca nu ne putem comporta cu ura sau agresiv vizavi de o alta opinie ca a noastra,
Aici suntem colegi de discutii si nici unul din noi nu suntem vinovati personal de cele intamplate atunci!
si nu am nici un motiv sa uzez de incrancenare in aceste discutii,pt ca personal in cazul de fata am ales omul,nu partidele din spatele sau !
este un drept castigat opinia fiecaruia,care trebuie totusi respectata.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde paul » 23 Noi 2014, 21:09

modigliani scrie:
paul scrie:Pictore ... eu am votat cu Victor Ponta !

Te iubesc si te pretuiesc prea mult , Paule , ca sa demarez acum CU TINE o "tavaleala" , asa cum am promis .

Hai mai ... dezamagesti "dreptacii"dzerjisti ! :oops:
Mersi Pictore ! Reciproca, in ceea ce priveste (partea cu pretuirea) !!! :roll:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 21:17

Mai baieti , aveti dreptate , si inteleg faptul ca inca mai sunt printre voi oameni ce judeca situatia cu cumpatare , cu rational . Nu-mi cereti si mie sa fac asta . Sunt condamnat sa fiu obiectiv ! Si-mi interzic cu desavarsire ca vreodata sa fie altfel ! raman obiectiv , si-s mandru de asta !

Insa nu pot intelege - efectiv nu pot intelege - cum de mai exista oameni in tara asta care sustin partidul de-a facut ca asa ceva sa fie posibil intr-o Romanie a secolului XXI ???
Este strigator la cer ca aceasta infectie de partid - cu toata sleahta lor de hoti ordinari - sa se mai poata inca afla in topul preferintelor romanilor !
Cum este posibil ca un bolnav de presedinte sa azvarla tara asta aproape in RAZBOI CIVIL si poporul sa nu se sesizeze ?
Nu-mi cereti sa fiu indulgent . Nu pot , si nu am chef !

ori nu este mai limpede decat orice pe lumea asta ca "lachele" asta de Ponta este "prelungirea" bolnava a Iliescului ? Cui nu-i este clar ..... de ce nu-i este clar ? Ce anume face ca un om sa nu poata vedea asa ceva ? Cand , dracului , se vede de pe tot mapamondul !!!!!!!!!!

Serios vorbind , ce-i trebuie romanului sa poata intelege - intr-un final glorios - cata "clanta" si-a luat de la Iliescu si de la bolnavii lui urmasi ?

Pe bune , ..... eu asta n-o pot intelege , si cu asta basta ! Si-atunci fac spume ..... asa cum tocmai observati !
modigliani

Mesajde paul » 23 Noi 2014, 21:20

feederman scrie: Inteleg ca acel nobil personaj pe care l-ai votat , a comis niste fapte caritabile, cand cu tot arsenalul haznalelor din ograda proprie, turna tone de zoaie, in capul lui Iohanis si al familiei sale. Nu ti le mai reamintesc, pentru ca le stii prea bine, le-am spus de atatea ori si eu si alti colegi. O argumentare nu-si mai are locul aici. Spui ca ai votat derbedeul pentru a lupta impotriva … abuzurilor dreptei. Ce stiai despre abuzurile(!) lui Iohanis, reprezentantul dreptei, in afara abjectelor murdarii de hazna, pe care le aveati cu totii in cuget, simtiri si gura? Pe bunici lui Ponta nu i-ai judecat, dar cu baba lui Iohanis ce ai avut? Nu e asta ipocrizie?
Pai daca ai votat cu Ratiu, Constantinescu si Basescu , cum de schimbasi conexiunile, semnalizezi dreapta si o iei la stanga? Tot ce spui arata o deruta profunda, un fel de febra cerebrala, care caracterizeaza de fapt starea actuala a acelui grup de borfasi care au uzurpat ideea de social democratie. Nu mai gasiti idei, scanciti, va gudurati, pozati in victime, si cautati o fisura in gard , o gaura in pamant, pentru a va ascunde acolo de unde ati venit : din intuneric!
Referitor la cele doua obiecte, poate iti aduci aminte ca le aveam , atunci cand erati in delir pe val, atunci cand dadeati cu pumnii in piept, de rasuna Baia de arama , cand aveati satarul in mana si spanzuratorile pregatite, cand aveati 500 de divizii imbecile gata sa bea sangele neromanilor, neortodocsilor, al celor fara copii si al celor care nu declarasera si a treia pereche de izmene . Eu mi-am asumat acest risc. Neaga asta. Daca negi insemna ca te insulti singur. Si stii de ce.

Federe, in discutia asta era vorba despre ... noi ! Arata-mi mie un pasaj in care am spus ceva de parintii lui Johannis ?! Am spus de cele 6 case facute din ... munca cinstita !N-am spus nicaieri ca votantii lui Johannis ar trebui pedepsiti ca nu sunt romani, ca nu sunt ortodocsi si mai stiu eu ce alte aberatii debitezi ! Si sa-ti mai spun ceva: oamenii de dreapta (cei cu adevarat) nu sunt dominati de spiritul revansard !
Ce risc ti-ai asumat si ... unde ??? :shock: Federe, bag sama ca deja te crezi vreun mare ... dizident ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 21:27

Si , de acord , nu toata lumea traieste in capitala ! Insa dati-mi voie sa ma umplu de spume cand apare cate unu' care indruga "superior" baliverne de genul " Si Bucurestenii sa nu mai dea sfaturi" ! Nu de alta , da' ma apuca toti dracii !!!!!
modigliani

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 21:36

Iar cretinatatea asta mai noua , cum ca Johannis nu-i crestin ..... chiar ca e o cretinatate !

Incep prin a aminti la cate abuzuri infecte s-a pretat Biserica Romana in aceste alegeri , ....
.... Inchei prin a spune ca ma doare-n c*r daca un presedinte apt , care sa scoata tara asta din kkt este de credinta ..... klingoniana !

Ce-are , mai nene , credinta cu aptitudinile si cu intentiile pe plan politic ? Asta , pe bune , este de-o obtuzitate crunta !

N-are neamtu' decat sa creada si-n nasturele meu de la blugi ! Il priveste ! Nu-l pune nimeni la Cotroceni sa se inchine sau sa faca matanii ! Eu vreau de la el NORMALITATE IN TARA ASTA !

E firesc un asemenea punct de vedere daca pui un musulman "popa-sef" la Vatican ! Dar ce-are politica cu blestemata asta de Biserica Romana , responsabila cu multe creiere spalate din tara asta ? ( si nu ma provocati , ca ma apuc de numa' si de asta ! Mintenas ! Futu-l in gat pe alde popa ala care instiga la vot anti-Johannis cu amenintarea fatisa de-a nu mai permite accesul in biserica in caz contrar ! Pai asta-i BISERICA ??????? Asta-i blestem ! Un alt blestem pe care romanul si-l asuma acerebral ! )
modigliani

Mesajde csaa » 23 Noi 2014, 21:41

modigliani scrie:
csaa scrie:Bucurestenii ar trebui sa o lase mai moale cu sfaturile .....

Zii , sa moara Gilbert !?!?!?!?! Cine - din toata tara asta - si-au luat capace de la mineri ?????????????????????
Cine s-a mai adunat - in afara de Ardeal - sa manifeste impotriva cancerului tarii asteia ?????????????????????

Io-s bucurestean ! Si-ti dau un sfat ! SPANZURA-TE ! Iti faci un bine . Si mie , evident !

...................................................................

Ai stat tu la televizor ( instrument controlat de ciuma aia de Iliescu ) si-ai tras tu concluzia ca "n-a fost cine-stie-ce la Bucuresti " ! Trebuia sa fii aici , sa-ti sara dintii din gura ca pop-cornu' la micro-unde , sa ti se scurga cheaguri de sange pe ochi , sa nu vezi de unde-ti vine urmatorul racord de bronz in fata ! PLM , aveati telecomenzi ! Va facusem rost de ele ..... tot noi , Bucurestenii , cu doar 5 luni inainte ( cand var-miu imi murea in brate la televiziune , impuscat in gat , intr-o rafala de PM venita din ..... Consulatul Rus ! Mie ! Mie mi-a murit in brate , mie , un copil la vremea aia ! Moment la care imi siroia sangele din gamba si nu-l simteam . Fusesem atins de aceeasi rafala ..... ). Televizoare color ! Alea-alea !!!! Incontestabil , meritul Timisoarei c-a starnit revolutia , da' tot bucurestenii au facut posibil sa nu-ti deschizi televizorul cu coada de matura . Vorbim despre acel kkt de Opera H2 pe care-l aveai in casa . Sau Astronaut !!!

N-AI , MAH , ABSOLUT NICIUN DREPT SA VII IN TOPICUL ASTA SI SA-MI INDRUGI MIE BALIVERNE DESPRE CE N-AU VOIE BUCURESTENII ! ..... NICIUN DREPT !!!!! MA AUZI ????????????????????????????

Iar ti-a ascuns rudotelu'?
Habar n-ai pe unde am fost eu, dar asta e alta poveste.
Eu iti spuneam ca faceti alegeri proaste. Scuze, am gresit, foarte proaste!
Nu stiu daca am mai spus aici, da'nu-i nimic daca ma repet: Imi place neamtul, ma incanta gandirea lui, dar mi-e frica de echipa din spatele lui. Toti sunt puscariabili si sunt la mana chiorului.
P.S. - nu mai tipa. te aud si daca vorbesti calm.
csaa

Mesajde paul » 23 Noi 2014, 21:43

ignatov andrei scrie:Fara cuvinte... :!:

... cand ati facut USL-ul cu PSD-ul, si vezi Doamne erati mari mieji prin teritoriu, respectiv Iasi, ca sa fiu foarte exact, cum a fost ??? Nu mai aveati probleme de ... doctrina ??? 8-) Sa-ti reamintesc ca PSD-ul in momentul respectiv era condus tot de Victor Ponta ???
Asa ca ... ciocu' mic, vorba unei pediste, astazi penelista ! ;)
Cand ati iesit alaturi de pesedisti sa-l dati jos pe Base, incriminand pe toate ulitele politica nedemocratica a pedeleului, urland cat va tineau bojogii ca pedelistii n-au nici o treaba cu "dreapta", atunci ... cum a fost ???
Reiterez ... ciocu' mic ! Mai rar duplicitari ca voi !!!
paul

Mesajde ioanpuiu » 23 Noi 2014, 21:46

paul scrie: ... eu am votat cu Victor Ponta !
Am justificat votul ca fiind un vot de blam dat celor asa zisi "de dreapta"!

:)
Ai întîrziat Paule !
Mai exact, doi ani şi o săptămînă. Pe 9 decembrie 2012 s-a dat dreptei vot de blam şi a cîştigat stînga, respectiv USL.
Da' nu-i bai ... e bine şi-acum ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Donbazil » 23 Noi 2014, 21:49

Sal'tare!

Tat Banatu-i fruncea!.....
Nu ma credeti?.....Dati televizorul pe canalul RTV 1.....
:lol: :lol: :lol:

Fata cu galbeni la gat e de la min' din sat....
:idea:
Ultima oară modificat de Donbazil pe 23 Noi 2014, 21:49, modificat 1 dată în total.
Donbazil

Mesajde csaa » 23 Noi 2014, 21:49

Care stanga, Dumnezeule, ca PSD-ul a cotit-o rau la dreapta!
csaa

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 21:50

csaa scrie:Habar n-ai pe unde am fost eu, dar asta e alta poveste.

Aproape sigur in vreo cazarma , osciland bezmetic in functie de cum vor fi evoluat evenimentele .......

csaa scrie:Eu iti spuneam ca faceti alegeri proaste. Scuze, am gresit, foarte proaste!

Cea mai proasta alegere pe care-a facut-o Bucurestiul a fost cea in care n-am instituit ferm accesul interzis in capitala a celor ca tine . Sunteti usor de dibuit in public , inca si mai usor vi se poate implementa un cip care sa zbarnaie inca de pe la Budesti incoace . Eventual sa va curenteze daca insistati . Iar in preajma unei sectii de votare , a unei urne , .... efectiv sa explodeze , mama lui de cip nenorocit !

csaa scrie: nu mai tipa. te aud si daca vorbesti calm.

Nu-ti imaginezi ce calm ti-am scris ! Ba , mai mult , consider ca am fost suficient de inspirat raspunzandu-ti , in asa fel incat scriu si rad ! Uite , acum chiar ma duc sa-mi iau o bere din partea ta !
modigliani

Mesajde Donbazil » 23 Noi 2014, 21:51

Sal'tare!

Mihai!....Miezule!....Mai ada o cana cu vin!.....
Hai sa traim cu totii - si lasati-o dreaq de politica.... :lol:
Donbazil

Mesajde paul » 23 Noi 2014, 21:53

ioanpuiu scrie: Pe 9 decembrie 2012 s-a dat dreptei vot de blam şi a cîştigat stînga, respectiv USL.

Cine a castigat ? USL format din PSD si ...PNL ???
Hai Ioane, tu-i injuri pe ... penelisti ! ;) Cum care ... penelisti ??? Astia care clameaza acum ... victoria dreptei ! 8-) Sa nu-mi spui ca penelistii sunt oportunisti si cameleonici ca ... nu te cred ! 8-)
paul

Mesajde csaa » 23 Noi 2014, 21:59

modigliani scrie:
csaa scrie:Habar n-ai pe unde am fost eu, dar asta e alta poveste.

Aproape sigur in vreo cazarma , osciland bezmetic in functie de cum vor fi evoluat evenimentele .......

Gresit! Ca alegerile pe care le faceti.
Dupa mintea ta ce ar trebui sa faca votantii celor care au pierdut alegerile? Sa-si faca un onorabil hara-kiri in piata centrala iar cei care nu au demnitatea asta sa fie impuscati pe stadioane?
Daca ai venit cu berea sa stii ca ma duc si eu dupa un sprit!
csaa

Mesajde modigliani » 23 Noi 2014, 21:59

modigliani scrie: Uite , acum chiar ma duc sa-mi iau o bere din partea ta !

Beau un Ciucas la cutie rece si proaspat .... de numa !
modigliani

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE