Ioan Guist scrie:Federman-e mi-ai stricat bunatate de replica .![]()
Ideea era asta:
In poana lui Iocan (originalul ) apare un personaj numit Stan, ce e revoltat ca nu are si el lot.
Am stat si am gandit cumva reactia lui Bals.Ma asta , e Stan-ul nost' ce ... se pare ca nu are LOT.Ei bine , cine e lotu' in pagina asta?
Lotul mult ravnit e recunoasterea primita din partea colegilor.Recunoasterea lui Bals este una clara dar ,care nu vrea si pace sa-l multumeasca.Este o recunoastere a faptului ca e un bun partener in situatiile de "cursa lunga". Bun.
Daca doreste un alt "LOT" sa se apuce de treaba si sa-l castige !!
Referitor la afirmatia facuta de el, de domnul Mihai Stan, adica Bals. Totul este adevarat si asta ma ajuta sa realizez ca prietenii mei nu l-au mintit cu nimic.Ba mai mult , au fost destul de clari in expunerea amanuntelor in ceea ce priveste situatia lui IG.Adica ig ! scuze![]()
Da, am pierdut o casa ce am vrut sa o achizitionez in rate. S-a produs minunea si a fost vanduta cu banii jos in plina criza a pietei imobiliare
Da, ma imbrac din magazinele SH.Pe mine , nu si familia.Ca si paranteza, bocancii de lucru sunt mult mai buni decat oferta interna de profil .De asemenea si camasile groase sau parte din salopete.
Fetele mele au studiat in Wiena si Munchen.Am facut ce am putut.Eu, atat am putut.Faceti voi mai mult si ma bucur.Pe bune !
Idolul gi este nici mai mult nici mai putin decat un apicultor ce trage sa reuseasca.Nu intodeauna reusesc sa fac totul bine.Ma straduiesc insa sa fac un lucru ...bine facut![]()
Una peste alta , imbatranesc. Genul asta de atitudini venite din parte unor colegi sariti de pe sina, devine tot mai ...dezagreabila.Ba unu se apuca si-ti numere butoaiele, ba unul te cauta la matci, ba unul la case si la haine, ba unul la gradina (au fost si din cei ce mi-au masurat gradinile) ba unul la papuci.
Nu vand miere pe forum.Nu vand matci.Nu vand teren.Nu vand haine SH.Nici chiloti !!![]()
Va invit insa pe toti ce iubiti apicultura si vreti sa traiti din activitatea asta, sa indrazniti.O sa va impliniti mai mult ca sigur.
PS Ca sa rezum cele de mai sus intr-o fraza , as zice ca asta e punctul de vedere al lui Bals:
https://www.facebook.com/video.php?v=780793055308922
o reactie absolut normala!
sincer,deschis,nestresat!
bila ALBA, I.G.!