andrei_calinescu scrie:Cobi, daca esti amabil, trimite-mi situl francez, sunt curios sa vad circumstantele intamplate.
Trantorul@ scrie:
Si daca tot is pe aici as vrea sa stiu de la un detinator de poliuretan de minim 10 ani (in cazul in care sunt) daca se coc (sfarama /depreciaza... imi scapa alt termen acum ) daca sunt tinuti in soare.
Trantorul@ scrie:Trantorul@ scrie:
Si daca tot is pe aici as vrea sa stiu de la un detinator de poliuretan de minim 10 ani (in cazul in care sunt) daca se coc (sfarama /depreciaza... imi scapa alt termen acum ) daca sunt tinuti in soare.
Nimeni, nimic ?
Ioan Guist scrie:Am nuclei din polistiren de 9-10 ani.Erau SH cand au ajuns la mine.Afara de cei pe care i-am calcat cu camionul sau cu altceva nu au probleme.
Vopseaua trebuie pentru estetic inoita cand si cand ca si la cei de lemn.
andrei_calinescu scrie:Odata ce va apare concurenta pe poliuretan&polisterine, vor scadea si preturile.
Mishu05 scrie:Se pot face falturi cu oberfreza la polistirenul extrudat albastru. Iese cat de cat bine dar se face multa mizerie.
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori