Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 04 Dec 2014, 19:47

proapis13 scrie:MIRON COZMA ŞI VADIM DECLARĂ RĂZBOI DIASPOREI:
«ROMÂNII CARE TRĂIESC ÎN STRĂINĂTATE SUNT CERŞETORI

Duminică 30 noiembrie, la ora 15.00, România TV i-a avut ca invitaţi pe Corneliu Vadim Tudor şi Miron Cozma...

Nu-i urasc pe mineri dar pe ''astia'' DA .
Cand mi-i bagi pe acestia pe gat sau pe ministrul energiei sa ma prosteasca cu vocea tremuranda CLAR ma iei de prost , cum o face Base la 18/30 = ''Ba , est prost ?, ba,esti nebun ? ''
Cel din urma e foarte gures cand e vorba de altii si plin de solutii ...(nene Base te ''sar un rand'' ca am pata pe Ponta dar :oops: :oops: :oops: )
Cum vi se pare Guvernul ?, l-a lovit COMUNICAREA si brusc ''tine'' cont de mine sau ''mi-o da'' cu manta !? :oops: :oops:
nae

Mesajde cristian bh » 04 Dec 2014, 20:44

mircea.costache scrie:Buna Ziua !

Semnele de intrebare sunt gratis.Poare lua fiecare cate doreste, dar nu toate semnele de intrebare si folosesc .Cui nu-i foloseste sa le pastreze amintire poate candva ii ocupa timpul ce ia mai ramas.

Cu respect.

Multumesc,Me.Stan.Ce!
Sper, ca oferta ta sa fie,,,,,,,, doar de sarbatori, :D
De altfel ce-i de facut cu atatea semne de intrebare????????????????????
Oricum te avem.........pe tine......si e arhisuficient! :idea:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Ioan Guist » 05 Dec 2014, 08:17

Schelaelile gastii cu maneci lungi legate la spate, nu este altceva decat ecoul pierderii ....definitive. :roll:
Efectiv mi-e hazna cand aud astfel de ... "pozitionari politice " :lol:
Romania tv ? Antena 3 ? hardaie cu puroi . Lighiane sparte pline de dejectii.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde akmm » 05 Dec 2014, 08:34

nae scrie:............. cum o face Base la 18/30 = ''Ba , est prost ?, ba,esti nebun ? ''
Cel din urma e foarte gures cand e vorba de altii si plin de solutii ...(nene Base te ''sar un rand'' ca am pata pe Ponta dar :oops: :oops: :oops: )
..........

Mai frate si ce-l mai ingenunchease USL-ul asta.
Asta inseamna sa fii dus cu pluta impreuna cu cei ce te sustin, in loc sa-l ai pe sibian vicepremier subaltern in propriul guvern, il ai sef.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde cristian bh » 05 Dec 2014, 09:39

akmm scrie:Asta inseamna sa fii dus cu pluta impreuna cu cei ce te sustin, in loc sa-l ai pe sibian vicepremier subaltern in propriul guvern, il ai sef.

Cred ca nici nu-si poate dori mai mult, de Mos Nicolash,decat sa-i fie sibianul sef, macar anul viitor! :lol:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Ioan Guist » 05 Dec 2014, 17:25

"Adriane nici nu stii cat de mic incepi sa fi" o zis basescu cunoscand psd-ul si securile de sub mese.
"Domnul ponta, dupa 16 nov. se poate ocupa de raliuri" spunea nazistu' in campanie.

Deocamdata, sasu e in florida la bai si pipa pipa pacii cu fetele palide din partea locului.Daca dupa juramant nu se apuca de curateniea politica, si de o "altfel de politica" in doi ani i luam jugulara.

Pana una alta,eu nu-mi revin si pace.Timp de o luna am facut repetitie sa ma invat cu ideea ca Ponta este presedinte.In 16 nov eram capabil sa rostesc fara nici-o grimasa, urmatoarele:
Domnul Presedinte al Romaniei este Victor Ponta.

Sa ma ajute cineva sa-mi revin . Gandul meu insa se indreapta catre Domnul Ponta.Daca eu ma chinui sa-mi revin, cam ce-o fi in inimioara lui. :lol: :lol:

Cat ma ?? !! CAAAAT !!!!!!!!!!? 54.5 la 45.5 ??

GHai baieti ca am scapat ca prin urechile acului.Nici nu putem gandii ce ne astepta cu astia calare pe intreaga tara.Vai Steaua noastra!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Bambucha » 05 Dec 2014, 18:28

Cele 4800 de dosare ale DNA au ajuns la scadenta. Daca toti isi iau "dobanda" de la brutarie vom avea un mediu mai curat. Basca prejudiciile recuperate!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde paul » 05 Dec 2014, 19:16

Ioan Guist scrie:Deocamdata, sasu e in florida la bai si pipa pipa pacii cu fetele palide din partea locului.

Da, un lucru ABSOLUT NORMAL ! Intr-adevar 90% din bugetarii tarii isi fac vacanta la ... Palm Beach ! :oops: Lucru anormal, ISTERIE NATIONALA a fost cand Ponta o mers vreo 3 zile in Dubai.
Vedeti voi ... asta-i logica voastra. Orice fac ai vostri e ... OK, orice fac ceilalti e ... nenorocire nationala ( vorbim de similitudini) ! :oops:
Apropos, Teodorescu ala a' vostru are rau de puscarie ??? :o Ca "incoruptii"vostri au facut zid sa nu poata fi cercetat ! Corifeul lucrului "bine facut", n-o putut sa-i lase vorba sau macar sa-i trimita o telegrama, sa-si dea demisia si sa se puna la dispozitia organelor de ancheta ??? Probabil ca-si facuse norma la vorbe pe anul asta si ... o lasa pe la anu'! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Bambucha » 05 Dec 2014, 19:32

paul scrie:Apropos, Teodorescu ala a' vostru are rau de puscarie ??? :o Ca "incoruptii"vostri au facut zid sa nu poata fi cercetat !

Esti absolut sigur 100 % de cine "a facut zid" in jurul lui? Ca poate in realitate lucrurile stau altfel si s-a votat la fix din cealalta barca. Poate nu stiai ;)
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Mircea_63 » 05 Dec 2014, 19:43

paul scrie:
Ioan Guist scrie:Deocamdata, sasu e in florida la bai si pipa pipa pacii cu fetele palide din partea locului.

Da, un lucru ABSOLUT NORMAL ! Intr-adevar 90% din bugetarii tarii isi fac vacanta la ... Palm Beach ! :oops: Lucru anormal, ISTERIE NATIONALA a fost cand Ponta o mers vreo 3 zile in Dubai.

Daca m-as stradui putin, as putea incerca sa gandesc precum A3... :lol:
DECI: Palm Beach este intr-o tara de crestini de-ai nostrii, nu intr-o tara musulmana. L-a chemat necuratul pe Victoras, taman la musulmani. :mrgreen:

Cel mai greu sunt de dovedit lucrurile simple si evidente. Abordezi situatii atat de evidente (evident ca n-ai dreptate :D ), incat imi pare extrem de dificil sa te mai contrazic.
O binemeritata vacanta cu familia, la niste prieteni, comparativ cu o escapada intre baieti la un club de super-extra-mega-fite in timp ce acasa trebuia sa fie gata bugetul. :shock:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 05 Dec 2014, 20:02

Bambucha scrie:
paul scrie:Apropos, Teodorescu ala a' vostru are rau de puscarie ??? :o Ca "incoruptii"vostri au facut zid sa nu poata fi cercetat !

Esti absolut sigur 100 % de cine "a facut zid" in jurul lui? Ca poate in realitate lucrurile stau altfel si s-a votat la fix din cealalta barca. Poate nu stiai ;)

Caline, da' di ci nu i s-o umflat jugulara lu' Blaga cerandu-i demisia ??? De ce Presedintele ales n-o catadicsit sa-i ceara ..."paasul inaapooi" ???
Bineinteles ca tot Victoras e raspunzator si de coruptii pedeleului ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 05 Dec 2014, 20:06

Mircea_63 scrie: O binemeritata vacanta cu familia, la niste prieteni, comparativ cu o escapada intre baieti la un club de super-extra-mega-fite in timp ce acasa trebuia sa fie gata bugetul. :shock:

Q.E.D. ................................. :lol: :lol: :lol: :lol:
LE ... bugetu' era gata. Trebuia doar sa primeasca OK-ul troicii ! Troica care si-a anuntat vizita pe ... 2 decembrie.
paul

Mesajde Mircea_63 » 05 Dec 2014, 20:07

paul scrie:Caline, da' di ci nu i s-o umflat jugulara lu' Blaga cerandu-i demisia ??? De ce Presedintele ales n-o catadicsit sa-i ceara ..."paasul inaapooi" ???
Bineinteles ca tot Victoras e raspunzator si de coruptii pedeleului ! :oops:

Paul, nu cumva il confunzi pe Johannis cu Superman?

Nici macar nu e in functie inca. Nu e chiar atat de singur, nu traim in dictatura sa faca ce vrea si cand vrea... De fapt am auzit ca e plecat in concediu. :D
Mircea_63

Mesajde Mircea_63 » 05 Dec 2014, 20:08

paul scrie:Q.E.D. ................................. :lol: :lol: :lol: :lol:
LE ... bugetu' era gata. Trebuia doar sa primeasca OK-ul troicii ! Troica care si-a anuntat vizita pe ... 2 decembrie.

C.C.T.D............ :lol:
Da, da... bugetul trebuia sa fie gata pe 15 nov,
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 05 Dec 2014, 20:15

Comentarii ?? :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde paul » 05 Dec 2014, 20:25

Mircea_63 scrie:
Paul, nu cumva il confunzi pe Johannis cu Superman?

Eu nu-l confund deloc !
Din cate-mi amintesc inca nu si-a dat demisia din functia de presedinte PNL DODOLOT. Fiind in aceasta functie i-a cerut lui Akos Mora sa-si dea demisia si acesta ... s-a conformat ! :oops: Si iarasi imi amintesc cand de la inaltimea functiei presedinte PNL DODOLOT i-a cerut lui Ponta sa faca o treaba ca-ntre ... masculi (politici), sa tranteasca legea amnistiei si ... au trantit-o ! :oops: Era Superman de Superman in campanie si putin dupa!!! :oops: I-o trecut asa repede ??? :o
Reiterez, putea sa trimita o telegrama la partid. Putea sa foloseasca feisbucu' ca am vazut ca se descurca ( tre' sa scrie nu sa vorbeasca), putea da un telefon ... din vacanta ! :idea:
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE