Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: 7 Decembrie Sf.Ambrozie .

Mesajde paul » 08 Dec 2014, 21:48

ignatov andrei scrie:

Calendar 2014...

7 D † Sfanta Mucenita Filofteia - Ap. Efeseni VI, 10-17Ev. Luca XIII, 10-17glas 1, voscr. 4

Unde e "Ambrozia", frate ?!?

Un lucru pe care deseori cand am ocazia il reprosez ierarhilor ortodocsi este cel legat de ... unitatea ortodoxiei ! Nu se poate ca macar in cadrul aceleiasi Mitropolii sa nu corespunda calendarele. In calendarul pe care-l am eu, emis de Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor, Sf. Ambrozie este sarbatorit anul acesta (2014) pe ... 7 decembrie ! Din ce inteleg de la Andrei, in calendarul emis de Arhiepiscopia Iasilor, Sf. Ambrozie este sarbatorit pe ... 6 decembrie ! :shock: Ambele Arhiepiscopii apartin de Mitropolia Moldovei ! ;)
Mircea 63, in exercitarea cultului, data din calendar are mare importanta ! Slujbele au un anumit ... diptic si o anumita cursivitate in iconomia liturgica. Nu pot fi facute la intamplare sau slujba pe care trebuia s-o faci azi, poti s-o faci si maine. Maine are slujba ei care decurge din slujba de azi, ceva de genul ca-n apicultura, ce n-ai facut azi mai faci ... la anul !
Andrei si Lucian, daca-mi permiteti un sfat ... n-are rost sa va suparati pe o neintelegere pe care au facut-o altii ! :) Luati exemplul meu, cu cat Mircea 63 ma necajeste mai tare,pe unde ma "prinde" prin forum cu atat mi-e mai drag de el ! 8-)
LE ... Mircea-i doar ... exceptia ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde ves.lucian.zabrani » 08 Dec 2014, 21:57

Mircea _63 este prietenul meu !!! Si nu numai el !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde ves.lucian.zabrani » 08 Dec 2014, 22:01

[quote="paul"

Andrei si Lucian, daca-mi permiteti un sfat ... n-are rost sa va suparati pe o neintelegere pe care au facut-o altii !!!

M-a deranjat tare chestia cu COR-ul !!!
Nu cunosc nici o persoana cu numele Andrei Ignatov !!!
Asta este !!!
:P :P :P
Sa traim cu si in HRISTOS , singura noastra bucurie si nadejde neinselatoare !!!
Se poate trai fara sa ai albine !!! DAR CE ROST ARE ???
Nu-mi pare rau ca ma inteapa albina !!! Imi pare rau ca moare dupa ce ma inteapa !!!
ves.lucian.zabrani

Mesajde Mircea_63 » 08 Dec 2014, 22:02

paul scrie:Luati exemplul meu, cu cat Mircea 63 ma necajeste mai tare,pe unde ma "prinde" prin forum cu atat mi-e mai drag de el ! 8-)

De parca tu ai "ierta" pe cineva. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde paul » 08 Dec 2014, 22:04

Mircea_63 scrie:
De parca tu ai "ierta" pe cineva. :lol:

Mai fac si eu ... pogoraminte ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde lucky5strike » 08 Dec 2014, 22:38

Suparati-va fratilor, nu e problema, o noapte-doua... si cand imbatranim, trebuie sa mai avem si de ce rade... 8-)

Una peste alta, sa nu uitam, viata e scurta si se cade s-o traim frumos.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde Cristi Ciocoiu » 07 Dec 2015, 18:01

La multi ani tuturor stuparilor, sanatate si noroc! .Sf Ambrozie sa va ocroteasca pe voi toti(familie, prieteni, etc) si albinele voastre.
Cristi Ciocoiu

Mesajde vslsilviu » 07 Dec 2015, 22:29

Ma alatur si eu la postarea lui Cristi.

Sanatate tuturor familiilor!
vslsilviu

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE