Sondaj Inscop ; Ce asteapta romanii de la presedintele Klaus Johannis
http://www.actualitati-arad.ro/sondaj-i ... -iohannis/
Trantorul@ scrie:nae scrie:
Poate sunt mai tanar si vad altfel dar ''inainte'' PUTOEREA freca menta la ''intretinere''sau regie si primea salariul din munca celor putini mintiti cu ''acord global''; acum PUTOAREA freaca menta in fata portii parintesti si primeste ajutor social si se numeste ''asistat'' = LA FEL atunci si acum .
![]()
Bag seama ca ai lucrat la exploatare si ai ramas cu sechele ! si inainte " PUTORILE " alea de care zici tu or scris cu cerneala ce or primit-o de mici copii, ieseau la joaca dupa ce faceau temele si invatau lectiile .... pe cand ceilalti 'mintiti" nici nu or scris cu cerneala nici de teme sau lectii nu le-au pasat dar tot timpul sau uitat chioras si comentau catre intretinere !!! Raspunsul celor de la intretinere catre ei era .. De ce ai/ati baut cerneala si crapau de ciuda ... sau altele asemanatoare ....
Mai sus m-am referit la cei ce au obtinut pe carca si prin munca lor locurile la intretinere nu la ceilalti ( pilosi , ......)
Am facut liceul la seral dimineata servici dupa masa la scoala direct ajungeam acasa la 8-9 seara ( 3 ani ) , aveam profesori la seral pentru care prezenta era obligatorie raspuns cand aveai cate o problema sau ceva " NU TE OBLIGA NIMENI SA FACI SCOALA... " ( bani de facultate erau pentru sora mea , nu puteau intretine doi copii la scoli ) , pe urma am facut si facultate la zii cu prezenta obligatorie lucram pe schimburi, la schimbul de dimineata luam 4 libere .... si pe deasupra si naveta din clasa a - V -a incepand !!! Raspunsul profesorilor era la fel si la Facultate " NU TE OBLIGA NIMENI... "
P.S. Am lucrat ca si electrician ( A.M.C) ... si bineinteles ca la INTRETINERE! nu or reusit sa ma minta cu acordu cred ca din cauza ca nu am baut cerneala !![]()
![]()
Si bineinteles ca am inceput cu scoala profesionala de electrician unde erau foarte putine locuri si se dadea examen pe bune, posibil mai erau cate 1-2 pilosi ca peste tot ...
cornelioandanciu scrie:........ Altii traiau cu speranta ca pleaca in Occident, ........
Ioan Guist scrie:Domnule Petru71
Lasati, treceti peste.Domnul Bals se auto invita afara si deci intra in carte de istorie cat de curand.
Mergem mai departe.
mircea scrie:Oooooooooooooooo......
Bine ati revenit d-le Bals !
cornelioandanciu scrie:MIHAI BALS scrie:mircea scrie:Oooooooooooooooo......
bine v-am gasit!
Sper ca aveti intentia sa ramaneti mai mult printre noi, ne face o mare placere!
ves.lucian.zabrani scrie:Am stiu eu ca Mihai Bals nu ne lasa asa , de izbeliste !!! HA , HA , HA !!!
![]()
![]()
MIHAI BALS scrie:cornelioandanciu scrie:MIHAI BALS scrie:mircea scrie:Oooooooooooooooo......
bine v-am gasit!
Sper ca aveti intentia sa ramaneti mai mult printre noi, ne face o mare placere!
dupa cum spuneam...nu depinde de mine!
akmm scrie:MIHAI BALS scrie:cornelioandanciu scrie:MIHAI BALS scrie:mircea scrie:Oooooooooooooooo......
bine v-am gasit!
dupa cum spuneam...nu depinde de mine!
Ba depinde.
Aici e hiba.Sa ma iubesti cel mai mult atunci cand merit cel mai putin.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori