clncatalin scrie:Familia ale carei botci de schimbare linistita le-am folosit anul acesta la inmultire.
Incurcasi pozele ??? Sau mi se pare mie ??? Arata tare bine rama aia cu puiet pentru luna martie !!! Dar mai stii ???
clncatalin scrie:Familia ale carei botci de schimbare linistita le-am folosit anul acesta la inmultire.
ves.lucian.zabrani scrie:Bine ai venit printre noi , cei cu pagini personale !!!
Sanatate maxima tie si familiei tale !!!
![]()
![]()
clncatalin scrie:Cu un pendular, un circular si o rindea electrica de mana(de amatori).
ves.lucian.zabrani scrie:clncatalin scrie:Familia ale carei botci de schimbare linistita le-am folosit anul acesta la inmultire.
Incurcasi pozele ??? Sau mi se pare mie ??? Arata tare bine rama aia cu puiet pentru luna martie !!! Dar mai stii ???
![]()
![]()
Mircea_63 scrie:clncatalin scrie:Cu un pendular, un circular si o rindea electrica de mana(de amatori).
Te felicit si... bine ai venit la pagini-personale.
FLORINELU scrie:bine ai venit Cataline,frumos ce se vede acolo la tine,frumoasa stupina mia placut ,dar...tot sefa mi-a placut mai mult,sper ca tii la glume si ca nu esti gelos ca doar esti oltean
clncatalin scrie:M-a durut inima, dar am invatat. O lectie dura.
nae scrie:Salut .
Bun venit ; pt mine pagina e ca CNP-ul = existi .
Suflet e ,pricepere e , daca te ajuta si anul vin si satisfactiile .
Sanatate .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori