LUCIAN AVRAM scrie:pune bre mai multe detalii , ce tot o faci pe misteriosul
De unde atata mister,cand ma uit in urma si cand vad cate prostii faceam numai pot de rusine
LUCIAN AVRAM scrie:pune bre mai multe detalii , ce tot o faci pe misteriosul
viorel08 scrie:proapis13 scrie:La roinita aia albastra ai hranitorul exterior sau ce improvizatie ai acolo,pare interesanta ??
Niste prostii concepute de mine care ma avantajau la momentul respectiv citind prin carti si pe forum ca nu trebuie sa umblu des la ei am zis sa caut ceva sa le pot hrani de afara fara sa deschid cutia. Da ce ochi ager aveti!!!
viorel08 scrie:De unde atata mister,cand ma uit in urma si cand vad cate prostii faceam numai pot de rusine
lucky5strike scrie:viorel08 scrie:De unde atata mister,cand ma uit in urma si cand vad cate prostii faceam numai pot de rusine
Si noi mai facem prostii, ca... doar o viata avem... important e sa-ti revii la timp.
Trunchiul ala de copac, credeam ca e capacul improvizat al lazii...
Se pare ca ti-ai pus ambitia rau de tot acolo..
viorel08 scrie:[Prima familie este in studiu pentru ca o stiu de 8 ani in acel copac si ma intereseaza cum a supravetuit fara tratamente.
Doru89 scrie:Eu cred ele au format microclimatul lor unic si faguri negri erau vechi deci dimensiunea celulelor mult mai mica decat normal=18-19 zile pentru eclozare spre deosebire la noi 21-22 zile deci dezvoltarea varroa e intrerupta si cred sio creat si VSH in familie.
Eu anu trecut am avut faguri vechi de 5 ani chiar si cand am facut tratamentele in augst a cazut ceva varroa dar nici pe departe cat credeam,eu fac 2 primavara si dupa in toamna 2 augst si inca 2 or 3 in sept-oct eu cred in daca fac excesiv tratamente devin imune la tratament mult mai rapid .De anu viitor o sa incerc si rama oarba corect pana acum am rulat cu cateva bucati a unor rame care au jos celule de trantori si nu taiate la timp.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori