Stimate d-le inginerc
Dila Daniel scrie:activ scrie:Hai ca ma duc la masa ... am fazan la cuptor.![]()
PS. Pe la voi ploua ? ... inchideti gura sa nu va ploua !
iar mananci canarii copiilor?
LUCIAN AVRAM scrie:pana la urma iepurele ala , a fost impuscat , cumparat , calcat cu masina , prins in lat ?![]()
![]()
eu cred ca s-a ratacit si a venit singur la Intalnirea Oltenilor![]()
Dila Daniel scrie:foloseste "zambilicii" ca altfel...nu raspund de mine!![]()
si nici de "el"...
modigliani scrie:Dila Daniel scrie:foloseste "zambilicii" ca altfel...nu raspund de mine!![]()
si nici de "el"...
Ce zambilici , Dane ? Asta nu foloseste nici semnele de intrebare ! Sau le face drepte , verticale , sa faca economie de pasta la pix ! Si ies .... , in puii mei , ..... semne de exclamare !!!
Zambilici ? Pai la astia-i trebuiesc "creoane" colorate !
lucky5strike scrie:Nu-l mai zambti atata pe Avram ca iese raul din el... asta a copiat la bac, avea fituici sub sapca...
CATALIN scrie:LUCIAN AVRAM scrie:bai asta cu audientele , cum e mah , cu iepurele ala impuscat in ................................piata ?
lucica hai sa-ti spun eu povestea...in ziua intalniri de la craiova DD venea de la tara...a dat cu masina intr-un iepure pe care i la dus lu" Activu,ca asta sa-l aduca la intalnire zicand ca e de la nea. Vasile
CATALIN scrie:dap..fac economie d aici se gaseste d-un big..o pasta..un deodorant
promit sa-ti fac un pachet...asta pt ca servesti gramatica limbi romane si uiti de tine
in unele poze semeni..... sosoi![]()
![]()
CATALIN scrie:dap..fac economie d aici se gaseste d-un big..o pasta..un deodorant
promit sa-ti fac un pachet...asta pt ca servesti gramatica limbi romane si uiti de tine
in unele poze semeni..... sosoi![]()
![]()
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori