Si un filmulet:
Ioan Guist scrie:Galben este culoare de cules.
Dan Cristian scrie:Multumesc pentru observatie domnule Guist, urmatorii 2 stupi (care nu au apucat sa fie populati sunt albi) iar urmatorii (cate 4) sunt verzi si maro - deja am luat vopseaua astept primavara sa achizitionez si cutiile. E adevarat ca e nevoie de ceva varietate.
nae scrie:Dan Cristian scrie:Multumesc pentru observatie domnule Guist, urmatorii 2 stupi (care nu au apucat sa fie populati sunt albi) iar urmatorii (cate 4) sunt verzi si maro - deja am luat vopseaua astept primavara sa achizitionez si cutiile. E adevarat ca e nevoie de ceva varietate.
Pana la primavara poate va schimbati parerea .
BogdanU scrie:In ce sens?
nae scrie:BogdanU scrie:In ce sens?
1-stupina monocolora e mai buna/net superioara (cine are pavilion si varsati a vazut dif )
2- ai vazut albina stand pe FS care nu secreta ?, NU![]()
3-cum nimereste macul daca nu distinge rosul ?, verdele si galbenul se confunda = ajuta la ratacire , albina nu culege galben .
Am stupina ca o sorcova , sper sa ajung la mono in timp .
BogdanU scrie:Si care sa fie culoarea aleasa?
BogdanU scrie:nae scrie:BogdanU scrie:In ce sens?
1-stupina monocolora e mai buna/net superioara (cine are pavilion si varsati a vazut dif )
2- ai vazut albina stand pe FS care nu secreta ?, NU![]()
3-cum nimereste macul daca nu distinge rosul ?, verdele si galbenul se confunda = ajuta la ratacire , albina nu culege galben .
Am stupina ca o sorcova , sper sa ajung la mono in timp .
Si care sa fie culoarea aleasa?
Înapoi la JURNAL DE APICULTOR - JURNALE PERSONALE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori