nelutzu-api-cool scrie:Inca ceva ingrijorator ce am observat, sunt albinele moarte pe hrana in ramele marginase..nu e in ordine deloc..
La matale nu sunt ?
A, nu le-ai vazut , m-am linistit .
Solutii avem pt om !?, cu parul ma pricep eu .
nelutzu-api-cool scrie:Inca ceva ingrijorator ce am observat, sunt albinele moarte pe hrana in ramele marginase..nu e in ordine deloc..
lucky5strike scrie:Urdinisul trebuie sa fie mai mare, fiindca la zboruri ies prea putine albien simultan.
proapis13 scrie:Stai sa vezi ca la primavara o sa nu-i poata zbura albinele din cauza aripilor franjurite![]()
alexx scrie:lucky5strike are dreptate daca acolo sunt familii mai puternice de 2 intervale mareste urdinisul
proapis13 scrie:Mai vazui inca ceva ce nu trebuia sa fie in stup dar il las pe el sa explice ce si cum
Florin Dobre scrie:Dane, ai un pui de mucegai acolo...vezi de ce.
nae scrie:La multi ani Pustu .
Am promis ca nu mai scriu ''aici'' , ''doar boii sunt consecventi'' .
Roaga un Stupar , nu cred sa nu ai pe cineva aproape sau sa-l aduci SPECIAL pt stupina , cauta un ''nene'' in care sa ai incredere -profesionala si lasa-l sa-i puna la punct = indiferent ce inseamna asta .
Ai suflet /vrei /...= nu-i suficient ; relatia ta cu apicultura e ca un ''viol'' , ea vrea .. tu NU .
Prefer sa ma injuri dar sa -ti deschizi OCHII .
lucky5strike scrie:... si ne auzim in toamna cu concluzii...
pustu scrie:
lucky5strike scrie:Pustule, pai cum deranjate bre, ca ham ham sau cutcurigu le vine la socoteala. Mai au si perdeluta protectoare...
Sa nu intre vreun rozator ca-n rest...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 67 vizitatori