lucky5strike scrie:Pot sa sopteasca si cei din tufis - LUCIAN AVRAM, maximotgv, popageorgian, stancu marin, Florin Dobre şi 5 vizitatori
L.A.,ce ochisi,din tufis?
lucky5strike scrie:Pot sa sopteasca si cei din tufis - LUCIAN AVRAM, maximotgv, popageorgian, stancu marin, Florin Dobre şi 5 vizitatori
MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Dimpotriva, in seara asta esti in dispozitie calumea...
am...la bord,cam 1,5 l !
nu asta e problema la mine!
ci...sa nu ma supere cineva!
atunci...SUNT ALTUL!
nu pot sa controlez nimic!
stancu marin scrie:mihai pe vremea asta este buna o tarie de 60 grade de de struguri facuta ca la mine acasa,pt cunoscatori
alexx scrie:MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Dimpotriva, in seara asta esti in dispozitie calumea...
am...la bord,cam 1,5 l !
atunci...SUNT ALTUL!
1.5 l de ce nea mihai ca,conteaza foarte mult??
MIHAI BALS scrie:alexx scrie:MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Dimpotriva, in seara asta esti in dispozitie calumea...
am...la bord,cam 1,5 l !
atunci...SUNT ALTUL!
dupa cum se vede,abia m-am incalzit!
lucky5strike scrie:50 de gr ziceti? Sa vedem. Ce-avem noi aici?
lucky5strike scrie:50 de gr ziceti? Sa vedem. Ce-avem noi aici?
alexx scrie:MIHAI BALS scrie:alexx scrie:MIHAI BALS scrie:lucky5strike scrie:Dimpotriva, in seara asta esti in dispozitie calumea...
am...la bord,cam 1,5 l !
atunci...SUNT ALTUL!
dupa cum se vede,abia m-am incalzit!
Si eu la fel dupa o cura de 300 g de votka de cereale de app 50 de grade am trecut pe zaibar
MIHAI BALS scrie:profesore,se tine in sticla inchisa la culoare!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori