TDI scrie:In anumite zone ale tarii nu exista prea strâns - Moldova in principiu. Asta daca vrei sa extragi miere la salcâm, daca te interesează culesurile ulterioare se pot lasa si mai afanate.
cantemir scrie:Georgian!
De ziua ta, promit ca iti voi face cadou un aparat foto! Cu o conditie: arunca jucaria aia si nu mai face poze cu ea!![]()
De altfel, ma bucur pentru tine: te apreciez si te respect! Bravo!
Florin Dobre scrie:George, stiu ca ramele cu scob in leat merg la fix când facem stimulari si hraniri.
Am si eu in majoritatea cate o rama ca asta in cuib. Problema e ca iarna, când se retrage cuibul jos intre rame, multe albine raman prizoniere in scob si...pa.
Toamna asta le-am eliminat pe majoritatea din cuibul de iernare.
corect!...
mirel scrie:corect!...
daca pe alea 6 rame exista o medie de minim 3 kg miere nu i nici o problema cu "aglomeratia", din contra.....![]()
6x3 = 18 kg miere , consumul pe o luna cat ziceai ca a fost georgica ? noiembrie, decembrie sa zicem ca e de 2 ori mai mult/luna....cat mai ramane pt ianuarie si februarie ? si gemult ala poate sa ajunga la orice portiune cu miere din cuib....important e sa fie rezervele...
te scutesti de grija cu restrasul in primavara....dar....o sa incepi mai devreme cu largitulconcluzia : de munca tot nu scapi
![]()
ps: asa procedez/lucrez eu,rezerve si albine cat mai multe concentrate pe cat mai putine rame
popageorgian scrie:... am aflat de la colegii intalniti la Craiova despre cadou...
vslsilviu scrie:Salut,
Asta e de ieri, am inteles ca astazi stam mai bine
Numai bine!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori