Daca esti pro cutare, nu ai lasat sa se vada. Hai cu o alternativa.
PS: cine a mai atins din oamenii politici problema micului producator?
lucky5strike scrie:Nae, tu esti anti CG, asta e clar...
nae scrie: CG nu spune nimic din ce d-ta nu stii/ vezi /simti doar ca privind in ''oglinda'' esti prea slab s-o spui tare , cand o auzi de la un costum si o freza impecabila te incolonezi= e trist dar firesc .
lucky5strike scrie:MRU nu vorbeste de micul producator. Habar n-am ce are in cap, vreun proiect cu tara asta n-am auzit de la el.
lucky5strike scrie:MRU nu vorbeste de micul producator. Habar n-am ce are in cap, vreun proiect cu tara asta n-am auzit de la el.
lucky5strike scrie:Nae, problema in tara asta sunt oamenii si mentalitatea lor. Daca acorzi incredere orbeste, o faci pe barba ta. Daca stai in banca si astepti, te intrec ai de nu asteapta. Daca freci ochii de ecran ... Dragusanu, Suleiman, Guta, Antene... nu vad de ce sa te mai plangi sau sa critici ca se misca aiurea tara... s.a.m.d.
Mircea_63 scrie:mircea.costache scrie:Intotdeauna am picat examenul prostiei.
Dragule, un om destept stie macar atata lucru...si anume ca e destept. Din pacate este cunoscut ca toti prosti se cred destepti. Si atunci se naste intrebarea: cel care se crede destept, de fapt de unde stie sigur ca e destept sau e doar un prost care se crede destept?
Daca o rezolvi pe asta... esti destept.![]()
PS Un mic ajutor. E foarte important sa iei examenul in fata ta insuti.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori