cornelioandanciu scrie:Ce ma deranjeaza pe mine este ca in ultimul timp am vazut ca politistii opresc masini pentru toate nimicurile
Pe mine nu ma deranjeaza deloc cand ma opreste politia,atata timp cat stiu ca sunt in regula si respect legea,si ce daca pierd zece minute cu legitimarea
In MH la o oprire de rutina de sub scaunul unei masini se vedea un pachet de tigari netimbrat
control de rutina si se ajunge la destructurarea unei retele de traficanti de tigari
In ziua de Craciun anul asta NU s-au incalcat regulile de circulatie ; a doua zi in trafic sunt depistati doi inconstienti cu alcool in sange
azi noapte si spre dimineata doua accidente rutiere grave,trecere pe contrasens si accidentarea frontala a unei masini in care se afla o familie,victima nevinovata,cauza,?????....bautura la volan
Daca in locul victimelor eram noi,familiile sau copii nostri ???
Am fost oprit noaptea la ora 2 in localitate,circulam cu faza lunga,dusesem al doilea transport de stupi si uitasem sa trec pe faza de intalnire
Daca nu stiam legislatie rutiera,ma taxa pentru
folosirea incorecta a luminilor de drum la întâlnirea cu un autovehicul care circula din sens opus....norocul meu a fost ca pe portiunea de drum NU circula nimeni la ora aia ...motivul a fost ca i-am orbit sau se plictisisera
Alta noapte,alt transport,mi s-a ars un bec de la farul din stanga,opresc bag mana sub scaun unde stiam ca trebuia sa fie rezerva cu becuri de toete felurile si ciuciu...merg mai departe 1km sau doi pana la primul PECO,alimentez,cumpar bec il inlocuiesc si plec mai departe...La 1 km de statie ma opreste politia si ma legitimeaza....totul in regula dar ma avertizeaza sa-mi schimb becul sau sa-l verific...de ce ????...la intrarea in statia PECO era stins iar la iesire ....s-a aprins....
politia nu doarme ...pe mine ma bucura asta

Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...