Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde alt stupar » 02 Ian 2015, 21:30

Mircea_63 scrie:Mircea.Costache, in clasa mea ai un loc rezervat oricand. :D Prietenii stiu de ce. ;)

Da?
Si daca rateaza premiul I. se cheama ca tu esti de vina, ca n-ai tact pedagogic, clar? :D
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde cristian bh » 02 Ian 2015, 22:10

alt stupar scrie:
Mircea_63 scrie:Mircea.Costache, in clasa mea ai un loc rezervat oricand. :D Prietenii stiu de ce. ;)

Da?
Si daca rateaza premiul I. se cheama ca tu esti de vina, ca n-ai tact pedagogic, clar? :D

Dupa numai cateva cursuri,........ se schimba locurile! :lol:
Me.Stan.Ce-ul va trece la catedra!!!!!!!
Izvor de cultura,....de credinta,......de iubire...... susura din dumnealui,
Da lumea, ........de rea ce este,........prefera numa rautatile!!!!! :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde proapis13 » 04 Ian 2015, 20:40

Pe hotii marunti ii trimitem la inchisoare,iar pe cei mari ii numim in functii publice ....

ESOP
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde EugenVoinea » 06 Ian 2015, 20:28

..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde Florin Dobre » 06 Ian 2015, 20:44

Caterinca. Reclama negativa. :D
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde EugenVoinea » 06 Ian 2015, 20:57

Asa este ,ei nu au nicio vina.
..."Invata de la vultur cand umerii ti-s grei Si dute la furnica sa vezi povara ei''... din lirica norvegiana.
EugenVoinea

Mesajde Mircea_63 » 06 Ian 2015, 21:12

EugenVoinea scrie:O fi adevarat sau''facatura"?

Timesnewroman
Imagine
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde proapis13 » 15 Ian 2015, 15:27

Cine credea ca Johanis o sa taca si o sa inghita atacurile antenelor la fel cum facea Basescu s-a inselat :!:
http://psnews.ro/klaus-iohannis-reclama ... resedinte/
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Donbazil » 18 Ian 2015, 00:28

Sal'tare!
Acu' picai si io!....Cum zic oltenii si iaca: de culcare-i prea devreme, de facut ceva treaba e prea tarziu, asa ca butoane nene....
Butonez si ce-mi vad ochii:
Unul dintre cele mai indragite topicuri ale acestui forum, a fost inchis....Este adevarat ca eu n-am postat pe-acolo decat 1-2 si-alea in stilul "peizan" ca deh!....Asta-s io si asa-mi place, dar ma delectam ascultand niste melodii de care aproape uitasem si altele pe care desi le auzeam prima oara ma impresionau....Poate altii au alte gusturi si ce s-au gandit ei, ia sa bage batzul prin gard....Ca vorba veche, batraneasca aia cu piatra aruncata in balta de unu' si pe care o mie n-o pot scoate, e valabila.....Si iac-asa ma pomenesc cu "TOPIC INCHIS"! :evil: :evil: :evil:
Pacat!....Este dreptul celor care l-au initiat si al "stapanirii"sa dispuna dar mie-unul imi pare rau.....
Si din ce cauza?????...Din care motiv????....Din pricina unei pietre aruncate in balta..... :cry: :oops:
Asta-seara plec din poiana necajit.....Nu-mi mai arde nici d'o tzigare.....
Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 22 Ian 2015, 00:40

Sal'tare!

..."Nicolae Iorga a vizitat atunci mai multe locuri, printre care şi Universitatea Politehnica. Fiind o perioadă de criză economică, neobişnuit cu stilul de viaţă occidental de la Timişoara, Iorga a izbucnit. „Ce cămin, acesta e un palat. E o nebunie luxul acesta”, spunea despre internatul Universităţii Politehnica. Iar la vizitarea cantinei a exclamat: „E o nebunie acest lux. Am vizitat toate universităţile din America, aşa ceva nu am mai văzut. Tot ciocoismul nostru cultural este întruchipat în aceste clădiri!”. Aceleaşi observaţii le făcuse Iorga şi când văzuse „luxul” de la Prefectură. Acesta a decis să confişte automobilului Lincoln, cu care a fost plimbat prin Timişoara. Prim-ministrul a rechiziţionat maşina pentru Guvern"....

Citeste mai mult: adev.ro/nihzu7
Fişiere ataşate
Parca ar fi realitatea.....jpg
Donbazil

Mesajde akmm » 22 Ian 2015, 08:22

Pozele astea sunt bune dupa o palinca.
Realitatea este cea din link-ul de jos.
http://old.econtext.ro/finante-banci/ba ... ncesc.html
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde italianu » 22 Ian 2015, 08:32

stirea e veche de 4 ani!
Oricum nu cred ca s-a schimbat mult situatia!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde akmm » 22 Ian 2015, 08:45

Eu nu as considera-o asa veche.2015 abia a inceput iar bilantul pe 2014 se depune in martie, adica nu avem date.Ramane 2013, adica vechi de un an...
akmm

Mesajde proapis13 » 22 Ian 2015, 17:02

Dosarul Flota, clasat de procurorii anticoprupţie
https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q= ... 9542,d.d24
proapis13

Mesajde feederman » 23 Ian 2015, 20:09

alt stupar scrie:Da` Ponta si Iohannis or platit foncirea ??? Ai ???:shock:

Rasarira ghioceii in poiana. Buturugile sunt la locul lor. Iohannis isi aduce aminte:am iertat, dar nu pot uita. Insa in poiana se afla si un chinez . Se numeste De Ne Au. Chinezul nu uita si nu iarta. Acum, primavara, putem sa ne dam seama de disperarea si miza celor ce tremurau in trena celui mai mandru dintre romani, a romanului care uneste. Unire intr-ale hotiei. Liantul care i-a strans in jurul mandrului roman, pe un stadion detasat din Piongyang, a fost tocmai spaima de razbunarea chinezului. Iar chinezul a intrat in insolventa, nu mai are spatii de cazare, pentru mandrii romani, care declamau cu aroganta: avem valoare, avem diplome, am scris carti, avem studii, suntem somitati, suntem unicate. Cat au putut sa ne umileasca, cat de mult ne-au dispretuit!? Ceausescu a fost un produs al sistemului si a propriei imbecilitati. Fata de golanii astia, pare un candidat la beaticficare. Astia sunt dea dreptul inumani, monstruosi. Si sun multi, tare multi.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde akmm » 23 Ian 2015, 20:27

feedermanule, ori faci din cand in cand rezumatul postarilor mele, ori imi citesti gandurile :)
akmm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE