Datorita steagului/insemnelor STATULUI =DA ,sunt martiri pt noi /pt cei ''eliberati'' nu stiu
Nuante care fac diferenta .
Mircea_63 scrie: Am si argumente.
Donbazil scrie:Sal'tare!
Je suis Ahmed!
proapis13 scrie:De Charlie ati auzit toti. Da de Boko Haram din Nigeria ati auzit? Cam deodata cu ''masacrul Charlie'' din Paris, ''islamistii'' astia au kilarit 2000 - doua mii nu 12 - cu explozibile si mitraliere, intr-un singur oras intr-o singura zi, majoritatea femei, copii si batrani care nu au reusit sa fuga.
La Paris 50 de sefi de stat, lideri globali au participat la un mars, revoltati de moartea celor 12 francezi, mass media si social media se intrec in ''emotii'' pe tot globul. 2000 de Nigerieni morti, majoritatea femei si copii, nu conteaza.
Johannis nu faci o vizita si in Nigeria? Cei care ati spus ''Sunt Charlie'' poate va ginditi sa va puneti poza asta ca poza de profil, sa spuneti ''Sunt nigerian''..
Boko Haram au omorat anul trecut 10.000 de oameni. Au rapit de exemplu 276 eleve de la o scoala, au scapat citeva zeci - 219 sunt si azi disparute.
12 francezi asasinati e o 'tragedia globala', 2000 de nigerieni masacrati - e o simpla stire ..
http://www.foxnews.com/world/2015/01/12 ... eportedly/
modigliani scrie:EU NU SUNT CHARLIE !
Nu sunt Charlie.......... Ia mai ganditi-va odata
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori