Hello POPA GIORGIAN
MIERE MULTA-N NOUL AN
janese scrie:...3,14 stupi cat ar face ma??? 0,0314 balshi???
Florin Dobre scrie:janese scrie:...3,14 stupi cat ar face ma??? 0,0314 balshi???
Ai socotit in cap sau ai folosit calculatorul?![]()
Sa traiesti nene Eugen!
janese scrie:tine-te ma de albine si da-mi-l mie, ca-ti dau eu toti 3,14 stupi ai mei!!!ma las eu de albine!!! 3,14 stupi cat ar face ma??? 0,0314 balshi???
janese scrie:Florin Dobre scrie:janese scrie:...3,14 stupi cat ar face ma??? 0,0314 balshi???
Sa traiesti nene Eugen!
pai crezi ca-s eu in stare la asa calcule, ma ??? l-am sunat pe profu meu de mate dintr-a cincea!!!...si i-am zis...bre sa nu zici gresit ca ma fac de cacao la balshul ala din BALS, ca e rau de gura!!! ala care are numai balshi intregi....nu d-astia ca mine , cu zecimale sub unu!!
janese scrie:Florin Dobre scrie:janese scrie:...3,14 stupi cat ar face ma??? 0,0314 balshi???
Sa traiesti nene Eugen!
pai crezi ca-s eu in stare la asa calcule, ma ??? l-am sunat pe profu meu de mate dintr-a cincea!!!...si i-am zis...bre sa nu zici gresit ca ma fac de cacao la balshul ala din BALS, ca e rau de gura!!! ala care are numai balshi intregi....nu d-astia ca mine , cu zecimale sub unu!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 15 vizitatori