Mihai,tu-l crezi pe Janese ca a sunat profu de mate?
socoteala asta cu trunchiul ti-o face pe cotorul caietului de 45 de file.
ionut vlv scrie:Mihai,tu-l crezi pe Janese ca a sunat profu de mate?
...
ionut vlv scrie:Mihai,tu-l crezi pe Janese ca a sunat profu de mate?
Florin Dobre scrie:ionut vlv scrie:Mihai,tu-l crezi pe Janese ca a sunat profu de mate?
...
L-o fi sunat pe Ursu...
Mircea_63 scrie:Mişule, Spui pe naiba. Zi cu voce tare!
Georgiane... iarta-ne ca-ti murdarim pagina. Oricand vrei se face curat.
MIHAI BALS scrie:ionut vlv scrie:Mihai,tu-l crezi pe Janese ca a sunat profu de mate?
nu cred!
am uitat sa specific ca are si gaura pe interior.
janese scrie:MIHAI BALS scrie:ionut vlv scrie:Mihai,tu-l crezi pe Janese ca a sunat profu de mate?
nu cred!
am uitat sa specific ca are si gaura pe interior.
balsule cu o tzira de stupi!!!!...ce sa zic.ma???cat timp dureaza sa-ti calculez treaba asta...pot tzine pe al treilea chichior o galeata plina cu apa...si mai fac si piruete fara sa se indoaie!!!!(galeata maaa...nu picioru!!!!)..asculta la mine...tu,,,,, am impresia ca faci parte din vechii ,,meseriasi""...am intalnit si eu la viata mea, meseriasi care, sa te verifice daca esti bun de ceva, te pune sa croiesti o palnie dintr-o coala de hartie!!!!!!! asta era boala lor
janese scrie:Mircea_63 scrie:Mişule, Spui pe naiba. Zi cu voce tare!
Georgiane... iarta-ne ca-ti murdarim pagina. Oricand vrei se face curat.
ce pagina sa stricam ma????ce? asta e pagina???...cu catzei...rame goale......purcei taiati....albineee....nimicutza!!!...georgianeeee!!!..mai ai ma albine in cutiile alea????tzine o albina sa o pozez eu!!!!da-mi ma si mie un catzal d-ala!!!!
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori