Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: VIDEO RADIO STUPARITUL 2

Mesajde ioanpuiu » 18 Ian 2015, 01:07

Cred că ai făcut bine Lupule că l-ai păstrat aşa cum a fost, închizîndu-l, şi că ai deschis altul, să sperăm că mai variat ca participare, muzică şi audienţă.
De cite ori voi simţi nevoia, mă voi întoarce la cel (de-acuma) vechi. :)

Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde laura » 18 Ian 2015, 01:12

Multumesc George, chiar am vrut sa te intreb daca esti mai bine. Fara doamna.
laura

Mesajde petru71 » 18 Ian 2015, 01:37

VRS - TOPIC INCHIS !
VRS - LOCKED.
VRS - 5.628 de postari.

In aceasta seara sunt trist...
Fişiere ataşate
inchiderea VRS 17012015.png
petru71

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 18 Ian 2015, 02:11

- Revino-ti Pitare ! VRS este pasarea Phoenix. VRS a murit ! Traiasca VRS !

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde petru71 » 18 Ian 2015, 02:46

LU',

VRS chiar este o pasare Phoenix. In ultimii ani, a fost si o parte din viata mea.
VRS 2 e pasarea Phoenix 2 ? Era nevoie ?
Se egzista si asa o specie de zburatoare ?
Nu vreau sa te supar, dar nu am inteles deloc decizia abrupta de a inchide VRS-ul ca pe o bacanie scapatata.
Dupa atatia ani, VRS chiar nu merita asta.
Poate tu/voi, stii/stiti mai bine de ce ati luat aceasta decizie.

Nu sunt nostalgic, nici melodramatic.
Sunt doar sincer.
Si trist.

Pitar
petru71

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 18 Ian 2015, 04:39

- Dupa o discutie preliminara cu adminul am ajuns la concluzia ca ar fi recomandata o restartare a VRS. Pentru ca topicurile care ajung foarte mari ruleaza greu si exista riscul sa dea rateuri.

In plus, putem profita de 'renasterea' aceasta pentru a da un suflu nou si proaspat VRS-ului...

Viata merge inainte. Asta am incercat si eu sa fac. Sa las mortii in urma si sa continui sa defilez cu cei vii ! E mai bine decat sa se fi inmormantat totul !
Citeste cu atentie si vei intelege. Nu fi melodramatic ( melodramatic vine de la meloman dramatic ;) )

You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 18 Ian 2015, 04:46

- Hei, Pitare, cand cararea pe care alerg va ajunge curcubeu,
vei intelege ca viata mea a fost doar 'un cant pentru prieteni' !

LUPU' ALBINELOR

Mesajde Donbazil » 18 Ian 2015, 21:19

[quote="LUPU' ALBINELOR"]- Pai de ce necajit Donbazile ?

..............................................................................................................................
Sus
Re: Poiana lui Nea' Iocan
Mesajde Donbazil » Ieri, , 23:28

Sal'tare!
Acu' picai si io!....Cum zic oltenii si iaca: de culcare-i prea devreme, de facut ceva treaba e prea tarziu, asa ca butoane nene....
Butonez si ce-mi vad ochii:
Unul dintre cele mai indragite topicuri ale acestui forum, a fost inchis....Este adevarat ca eu n-am postat pe-acolo decat 1-2 si-alea in stilul "peizan" ca deh!....Asta-s io si asa-mi place, dar ma delectam ascultand niste melodii de care aproape uitasem si altele pe care desi le auzeam prima oara ma impresionau....Poate altii au alte gusturi si ce s-au gandit ei, ia sa bage batzul prin gard....Ca vorba veche, batraneasca aia cu piatra aruncata in balta de unu' si pe care o mie n-o pot scoate, e valabila.....Si iac-asa ma pomenesc cu "TOPIC INCHIS"! :evil:
Pacat!....Este dreptul celor care l-au initiat si al "stapanirii"sa dispuna dar mie-unul imi pare rau.....
Si din ce cauza?????...Din care motiv????....Din pricina unei pietre aruncate in balta..... :cry: :oops:
Asta-seara plec din poiana necajit.....Nu-mi mai arde nici d'o tzigare.....
Sal'tare!
http://Donbazil.sunphoto.ro
Donbazil

...................................................................................................................................

Iaca d-aia!....Da Mulțam-Doamne ca n-a fost decat un vis urat .....
Mulțamim-Dumitale pentru cei invinsi de noapte.... :lol: Mi-s dragi!
Sal'tare!
Donbazil
Donbazil

Mesajde modigliani » 18 Ian 2015, 22:01

Big fuckin' bull shit , treaba asta cu VRS 2 !
Dar , ma rog , asa o fi , ca cica ruleaza greu ..........

Desi este un topic emblematic al Stuparitului am o usoara incrancenare in a scrie in "2" ......

Whatever , fie si asa !

Sa trecem la muzica , zic ! Si mai da-l dracului de Regulament intern al VRS , ca nu e unu' sa nu-l stie ........

........................................................................

Se spune ca totul are un rost pe lume. Un scop. Ca din orice poti culege ceva bun ..... Asa e.

Mai deunazi mi-au sarit ochii pe-un trailer la filmul John Wick, cu Keanu Reeves in rol principal. Si cum i-am vazut toate filmele mi-am spus sa ma bag si la asta .
Filmul e o mare tampenie! Pacat - zic eu - ca si l-a trecut in filmografie. Pe la jumatatea filmului imi venea sa-mi bag picioarele si sa-i dau "stop-joc", insa tot mai speram ca imbecilul scenariu sa aduca spre sfarsit ceva bun. Ei bine, asta nu s-a intamplat .....

Ce vreau sa spun cu asta ? Pai spun ca filmul asta are si ceva extrem de bun ! Concret , piesa serii este coborata direct de pe coloana sonora a filmului . THINK - Kaleida !

Sunt foarte multi ani de cand o piesa muzicala nu m-a impresionat in asa fel !

Na Don Bazile , sa ma pomenesti ! La asta dai o juma' de para ( nu ma priveste cum faci rost de ea ! )

modigliani

Mesajde mircea » 18 Ian 2015, 22:04

D-lor, nu inteleg de ce v-ati sensibilizat asa tare .
VRS-ul nu a fost inchis . Ba mai mult ...pentru VRS s-au creat conditii sa functioneze inca multi ani de acum incolo, fara teama ca din cauza dimensiunilor exagerate ale topicului (peste 350 pagini), sa se blocheze . Splituirea unor topice foarte mari este recomandat sa se faca pe un forum.
Plus de asta un nou inceput poate fi si un motiv bun de continuare a unui proiect, oricare ar fi el.

Imi aduc aminte ca la trecerea pe acest forum, au fost mari framantari.
Multi dintre dv. s-au simtit "tradati" atunci.
Apoi, ...acum un an, cand forumul a avut probleme tehnice si am fost nevoiti sa revenim acolo pentru 2 saptamani, aproape nimeni nu vroia sa mai scrie pe pe cel vechi. Pana si nostalgicii incurabili nu se mai simteau bine acolo . Cate presiuni sa revenim cat mai repede aici...!

VRS-ul a murit !
Traiasca VRS-ul !
Nu am vazut niciodata o salbaticiune, tanguindu-se. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila !
www.stuparitul.com
Facebook Grup Stuparitul
mircea
Site Admin

Mesajde Avram » 18 Ian 2015, 22:41

Sa gandesti e dificil.De aceea majoritatea oamenilor judeca.
Avram

Mesajde petru71 » 19 Ian 2015, 01:58

mircea scrie:D-lor, nu inteleg de ce v-ati sensibilizat asa tare .
VRS-ul nu a fost inchis .
[......]

Stimate domn,
VRS-ul a fost un topic.
Atunci cand pe ultima pagina a VRS-ului vezi "TOPIC INCHIS !" si "LOCKED", pai atunci e cu siguranta inchis !!
Singura si unica concluzie logica este ca VRS-ul, ca si topic care este el topic, a fost inchis !
Cu tot respectul, afirmatia dvs. de mai sus este cel putin ciudata, ca sa nu caut alte sinonime...

Intr-adevar, s-a deschis VRS 2.
Alta Marie, cu alta palarie. Sau poate cu aceeasi. Vom vedea...

Acum, ca sa nu fiu mare carcotas, o sa-mi permit sa va spun atat:

Daca se decide inchiderea unui topic si deschiderea unuia nou, in continuarea celui vechi pe considerente logistice, e ok. Asta trebuia spusa oamenilor ca atare. Nu s-a spus asa ceva inaintea implementarii deciziei !
Daca se decide deschiderea unui nou topic, oarecum complementar celui inchis, in ideea resuscitarii celui vechi este iarasi ok. Si asta trebuia spusa oamenilor. Nu s-a spus asa ceva inaintea implementarii deciziei !

Eu, ca un vitel credul si sincer, am votat atunci pentru continuarea VRS.
M-am trezit cu VRS-ul inchis. La ce dracu' am mai votat ???
Care mamifer biped nu s-ar simti tradat ?

Nu ma pricep la politica, da' cred ca asa se da de gard la cel mai original mod posibil comunicarea cu un grup de oameni care chiar au crezut in tine/concept/idee/proiect/etc.

Numai bine,
Pitar
petru71

Mesajde petru71 » 19 Ian 2015, 02:06

Noapte buna VRS 2 !
petru71

Mesajde petru71 » 19 Ian 2015, 02:34

LU',
asta-i doar pentru sufletul tau !

Previzibil...cu drag !
Pitar
petru71

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Ian 2015, 03:40

- Pitare, nu te pripi sa te scufunzi in butoiul cu melancolie blegoasa. Findca nu e cazul !

De cate ori vei lua contact cu noul VRS, de fapt, vei constata ca te afli pe acelasi VRS !

LUPU' ALBINELOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 19 Ian 2015, 03:41

- No, tzucuva drajilor, am sa va explic tat, tat, tat.

VRS-ul ajunsese cu un picior in groapa. Aproape mort (chiar daca unii poate nu au sesizat). Iar eu, la capataiul lui, pierzandu-mi rabdarea.
Putinii ramasi incepusera sa posteze tot mai putin. Cei multi se obisnuisera sa asculte comozi din anonimat, fara sa se mai implice cu un minim efort,
sa sustina proiectul prin cate o postare.

Mortul asta trebuia resuscitat cumva, sau lasat sa moara de-a binelea.

Experienta ne invata ca, ‘pana nu moare unu, nu ia nimeni nici o masura’,
sau ‘nu sti ce ai avut, decat dupa ce l-ai pierdut’.

Dincolo de aspectele tehnice (explicate de Mircea adminul),
care ne-ar fi putut creea probleme pe viitor, personal mi-am dorit si o ‘curentare’ a melomanilor.
Pentru a afla daca mai exista public, daca se mai doreste cu adevarat continuarea proiectului.
Si daca da, in ce masura. Reactiile care au urmat zic eu ca sunt incurajatoare.

Asadar, dupa cum se vede, ‘shocul’ asta a fost bine venit. Pentru ca a impuscat doi iepuri deodata.
Un topic nou (nestufos) si un nou interes, resuscitat, pentru continuarea VRS-ului !

Cu cat se vor implica mai multi si cu cat varietatea genurilor muzicale va fi mai mare, cu atat atmosfera,
socializarea, va fi mai placuta si atractiva.
Si, faptul de a posta personal ceva ce iti place, va deveni molipsitor.
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE