Lupule, seria de masuri propuse de Beljia mie imi pare a fi similara cu .. plecarea in pastoral.
Planuri bine detaliate, discutii structurate, analize (ne)intemeiate, pentru ca in final realitatea sa ne arate ca imaginatia noastra s a dovedit inca odata a fi una destul de limitata.
Diferenta majora intre masurile propuse si planul de pastoral?
Salcamul stim macar cum arata.
Cat despre numarul de doisprezece masurilor propuse, nu zic sa fi fost 13 dar macar sa le le fi oprit la zece, ca pe mine unu si cifra ma sperie.
Pe langa discutia strict pe subiect vad ca esti in asentimentul lui Ioan Puiu si anume:
“
Libertatea nu e cu portia, nu are constrangeri / Libertatea nu poate fi decat deplina.”
Ideea si mie imi place, suna tare fain, am folosit o si am crezut in ea pana la o anumita varsta. (dupa care cred ca m am casatorit)
Lupule nu putem fi liberi cu adevarat pe acest pamant fiindca i clar: nu ne stim dimensiunea.
Cel mult putem ignora notiunea de .. infinit si da, atunci devenim LIBERI.
Iar atat timp cat nu le putem raspunde clar cu subiect si predicat celor ce au religii (adica au constrangeri), dar de dragul de a vinde un ziar transpunem irealitatea in realitate, putem fi pedepsiti.
- Lupule, nu ai dreptate!
“
Cu totii suntem sclavi dar speranta ne impiedica sa vedem asta.”
A bee doesn’t need to read the paper to get the news and an economic report.