popik50 scrie:Pe viitor as vrea sa achizitionez o centrifuga reversibila(casetata) de 4 rame....
Centrifuga reversibila are destule avantaje, insa nu te-as sfatui sa alegi modelul acesta.
popik50 scrie:Pe viitor as vrea sa achizitionez o centrifuga reversibila(casetata) de 4 rame....
popik50 scrie:M-am lamurit in privinta ei. Este de provenienta din Ukraina, foarte greoaie la maneta, cei care au asa ceva nu sunt multumiti... Acum sunt hotarat sa cumpar una radiala care sa fie actionata atat manual cat si electric.
jenica67 scrie:Ce diametru exterior are cuva ???
RazvanTi scrie:
ASTA e cu motor de masina de spalat automata![]()
motor alimentat in dreptunghiular curent continuu...
ala al rusului e motor de 12 volti. ce izbitor de mult seamana butucii intre ei (al meu cu al lui) eu il am de la o masina industriala de cusut

B.K scrie:RazvanTi scrie:
ASTA e cu motor de masina de spalat automata![]()
motor alimentat in dreptunghiular curent continuu...
ala al rusului e motor de 12 volti. ce izbitor de mult seamana butucii intre ei (al meu cu al lui) eu il am de la o masina industriala de cusut
Este motor de masina de spalat semi automata , la fel cureaua si pinionul (roata) . Am exact acelasi motor acasa.
Înapoi la ECHIPAMENTE SI UTILAJE APICOLE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori