Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde ioanpuiu » 05 Feb 2015, 22:54

paul scrie:
ioanpuiu scrie:
Aşa arată un comentariu personal.

Pfoai ... ce coafaj ! ;)

Nici un cfoafaj, Paul.
A fost o reacţie, un protest faţă de obişniunţa noastră (problemă şi aici pe forum) de a ataca omul care emite o părere fără să se facă nici o referire la subiect.
Practica de a-l demola pe emitentul ideii/părerii/textului ... indifferent cine ar fi el.

Aşa începe cristian bh:
"Pot sa-mi spun si io parerea maestre?"

Care părere ? ? ? ... că i se rupe de Toader ? ... şi despre Udrea nimic !
Pe Toader nu-l cunoaşte cum nu-l cunosc nici eu sau tu. Dar ce contează :?:
Am văzut "procedura" aplicîndu-se aici pe forum, lui Cărtărăscu, sau Gabriel Liiceanu sau ... alţii.
DAR CE CONTEAZĂ :?: :?: :?:

Pare să nu conteze că noi suntem nişte iluştri necunoscuţi.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 05 Feb 2015, 23:13

Am văzut "procedura" aplicîndu-se aici pe forum, lui Cărtărăscu, sau Gabriel Liiceanu sau ... alţii.
DAR CE CONTEAZĂ :?: :?: :?:

Cei doi sunt o lumina celesta ceva !?
Pai nu sunt mai PROSTI decat mine cu un amarat de liceu (necunoscut neilustru , stiu si nu sunt mandru ) pupand in bas pe BAS ?, ustura?

Cartarascu asta cine-i , in economia situatiei desigur ; Paunescu scria rau pe vremuri ? :roll:
nae

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2015, 02:21

paul scrie:Adica cum, acuma Udrea nu mai e buna ? Cand garanta pentru ea capo del tutti cappi era buna si acuma-i ... trecuta ??? :oops:
Ah ... am uitat . Dubla unitate de masura de sorginte ... basesciana ! :oops:

Ai fost cel mai interesant partener de discuţii din "opoziţie" în perioada premergătoare alegerilor prezidenţiale şi singurul care a avut tăria să-şi asume ulterior eşecul în aşteptări şi poziţie faţa de evenimente. Iar asta este o notă de corectitudine.
Tocmai din acest motiv nu înţeleg ce încerci să faci acum.
Încerci să dai gol cu mîna ca Maradona ?

Am cu siguranţă păctele mele şi nu cred că este nevoie să-mi inventezi şi tu altele, imaginare.
Ştii tu/îţi aminteşti că am scris undeva în urmă că Udrea ar fi bună iar acum mă contrazic ?
Cu ce susţii acuzaţia de dublă măsură ?

Încearcă te rog să dai o notă mai relaxată comunicării dintr noi! :)
ioanpuiu

Mesajde cristian bh » 06 Feb 2015, 11:49

ioanpuiu scrie:
paul scrie:
ioanpuiu scrie:
Aşa arată un comentariu personal.

Pfoai ... ce coafaj ! ;)

Nici un cfoafaj, Paul.
A fost o reacţie, un protest faţă de obişniunţa noastră (problemă şi aici pe forum) de a ataca omul care emite o părere fără să se facă nici o referire la subiect.
Practica de a-l demola pe emitentul ideii/părerii/textului ... indifferent cine ar fi el.

Aşa începe cristian bh:
"Pot sa-mi spun si io parerea maestre?"

Care părere ? ? ? ... că i se rupe de Toader ? ... şi despre Udrea nimic !
Pe Toader nu-l cunoaşte cum nu-l cunosc nici eu sau tu. Dar ce contează :?:

Parerea lui Costache,ar fi fost a lui.El este partenerul de dialog,nu Toader.
Mi-am spus parerea mea despre parerea lui Toader despre Elena.
Adica nu ma intereseaza,tocmai ca nu-l cunosc,plus de asta mai importanta este parerea mea personala deacat a lui.
Chit ca sunt ilustru tocmai datorita faptului ca sunt necunoscut! :lol: ,si de aceea mi-o pastrez pt mine parerea mea.
Despre Elena.Are rost a scrie versuri,cand nimic nu ai a spune :?: .Adica eu,ilustrul necunoscut!
Dar,ilustrul necunoscut tot prin romanica noastra viecuieste,si n-are rost sa-si prinda urechile in dregatoria tarii asteia ca sunt altii ce viecuiesc prin preajma si-s mai avizati,iar rahatul de acolo, prin preajma ii sunt simtite miresmele mai bine.
La noi acilea,avem si noi miresmele noastre,izvorate tot din sursa mama de pe Dambovicioara.
Primarelul nostru,de altfel cu cursurile absolvite tot la academia doamnei Udrea,s-a specializat in absorbtia de fonduri europene Apia,pe pasunile comunale,in detrimentul crescatorilor locali,care au utilizat efectiv aceste suprafete,dar pana acu sistemul a parut ca domina,ca trece cu tavalugul peste orisice.
Dar un ilustru necunoscut,,,alaturi de vro alti catva ilustri necunoscuti si ei binenteles, :D au demarat atat la Tribunalul Bihor cat si Dna ,niste valurele care au mari sanse sa se transforme intr-un tzunami de proportii,.....locale binenteles.
Pt ca in situatia asta au fost mai toti primareii din zona,indiferent de partid.
Deocamdata atat.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2015, 12:55

cristian bh scrie:Adica nu ma intereseaza,tocmai ca nu-l cunosc,plus de asta mai importanta este parerea mea personala deacat a lui.

Nu e caz de sfadă între mine şi tine Cristiane, că doar nu suntem noi doi cei mai răi din gaşcă dar ... eu nu cred că părerea mea poate fi sau este mai importantă decît a altuia numai pentru simplul fapt că nu-l cunosc sau nu este membru al forumului.

În plus de asta, agresivitatea gratuită din ce în ce mai mult prezentă pe forum nu face decît să îndepărteze de la discuţii şi mai mulţi membri. De ce ?
Pentru că oamenii iubesc confortul şi evită disconfortul. Deja sunt destui care stau retraşi.

Mie unul, îmi lipseşte prezenţa lor.
ioanpuiu

Mesajde cristian bh » 06 Feb 2015, 14:40

ioanpuiu scrie:
cristian bh scrie:Adica nu ma intereseaza,tocmai ca nu-l cunosc,plus de asta mai importanta este parerea mea personala deacat a lui.

Nu e caz de sfadă între mine şi tine Cristiane, că doar nu suntem noi doi cei mai răi din gaşcă dar ... eu nu cred că părerea mea poate fi sau este mai importantă decît a altuia numai pentru simplul fapt că nu-l cunosc sau nu este membru al forumului.

Hai sa n-o interpretam asa! :)
pe forum ne dam cu parerea asa cum o avem.
Daca am veni toti cu citate din altii ,chiar considerati probabil niste analisti avizati(Toader)etc
am zice apoi ca suntem la biblioteca si nu pe un forum.
Acum daca justitia s-a pus pe treaba,zic sa fie lasata sa ajunga si prin zonele mai marginase ale tarii,ca tot abuzuri si matrapazlâcuri sunt chiar daca un primarel n-a furat 10 milioane ci numai unu si jumătate
hai sa zic ca n-a furat,doar si le-a insusit tocmai de la comunitatea care l-a ales.
Sa fie administrator.
Io nu pot intelege si pt asta am nevoie de un raspuns,cum se poate ca Statul Roman sa acorde subventii in agricultura,pe suprafetele de pasuni,ca acele pasuni sa fie ale fiecarui sat in parte inca din anii dupa unirea din 1918,sa fie folosite de comunitatile locale,iar subventia sa fie luata de primarie,fara ca aceasta sa detina vr-un animal.
Adica tot de stat.
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde ioanpuiu » 06 Feb 2015, 17:53

Vila lui Băsescu ! :lol:
Inimă largă prim-ministrul Ponta.
ioanpuiu

Mesajde Bambucha » 06 Feb 2015, 20:29

Valori democratice vazute du unii si de altii

Buy E.U.
Bambucha

Mesajde nae » 07 Feb 2015, 16:24

cornelioandanciu scrie:Pai si ce, nu este bine? Cati romani nu au casa, si asta cere de la Stat drepturi de care ati presedinti s-au lipsit! Si eu care zisesem sa-i dau o garsoniera la etajul zece ,daca as fi fost prim ministru! :lol:

Pai , nu , nu e bine .
D-l Basescu a condus cea mai mare nava a flotei disparute /comerciala am vrut sa zic , a pierdut 10 ani din viata avand grija sa dorm linistit , traiesc bine datorita bravului conducator ,..., merita inca un mandat ,''jur'' . TATUCA ,sa nu ma lasi ! :lol: ................................................. :lol:

Ce ma fac eu daca nu-l mai vad la 18.30 elucubrand ''gratios ''si n-am nici o poza cu chipu-i had la care sa ma inchin , ce se alege de justitia eliberata de el !?, ea oarba fara bratul de sprijin al basului :roll:
7 mil l-au trimis acasa(sau acase , nu? ) dar Ponta si Crin ,la 70% =pe val, au zis ca NU ; cred ca Ponta a fost mai mult decat ''larg la inima''-bine, nu gratis ;) .
nae

Mesajde proapis13 » 07 Feb 2015, 21:56

[size=150]Incredibil: Ce tun uriaș a dat guvernul Ponta când poporul era cu ochii la tragedia aviatică!
Pentru straini muma iar pentru romani ciuma...
http://www.monitorulcj.ro/actualitate/3 ... uyfxi.dpbs
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde proapis13 » 08 Feb 2015, 10:33

Mulri dintre tinerii de astazi trec pe langa munri de ruine si nu stiu ce construcrii au fost acolo
Avem prieteni,neamuri si cunoscuti carora li s-au scurtat zilele cand au aflat ca au pierdut locurile de munca
Hai sa facem o scurta aducere aminte a ceea ce a fost

Bilantul unei distrugeri premeditate: LISTA INTREPRINDERILOR (peste 1200!)
http://www.stiri-extreme.ro/bilantul-un ... este-1200/
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde Jean Valjean » 08 Feb 2015, 17:05

cornelioandanciu scrie:Ma astept ca in cateva minute sa apara cativa care la evenimentele din 1989 se tineau de fusta ma-sii, sa te faca praf!

Domnule corneliu, dat fiind schimbul de replici de la topicul despre mineriada, ma simt direct vizat.
Inca o data demonstrezi ca amesteci atat borcanele, cat si continutul lor. Adica pentru domnia ta, nu e nici asa, nici altminteri, in functie de piciorul pe care te prinde.
Pana cand o sa-ti faci ordine in idei astfel incat ele sa devina inteligibile, eu iti urez cale batuta.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde lucky5strike » 08 Feb 2015, 22:43

Baieti, calm si empatie. Si un pic de simt al umorului. Toti ne-am tinut de fusta mamii o vreme... :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde lucky5strike » 08 Feb 2015, 22:45

De ce sa ne scoatem noi ochii pentru niste lucruri din vechime? Ce a fost, a fost. Nu se poate schimba

Sa vedem ce putem face de acum incolo.
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde State » 08 Feb 2015, 22:47

lucky5strike scrie:Baieti, calm si empatie. Si un pic de simt al umorului. Toti ne-am tinut de fusta mamii o vreme... :lol:

Cu "ma-sii" sa se adreseze.....ma-sii, ortacilor si popilor! Eu nu-i permit.
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde State » 08 Feb 2015, 23:40

Pas
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE