Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: baza melifera

Mesajde mircea_tm » 18 Feb 2015, 09:47

mellis scrie:Se poate face un gard lateral si superior din placa colector de polen, macar polenul sa ramana in casa..
de ce sa-l impartim cu vecinii?

..

asta ii foarte tare! :lol: :lol:
CARPE DIEM !
mircea_tm

Re: baza melifera propie

Mesajde alin75 » 18 Feb 2015, 14:01

Eu zic sa iei legatura cu colegul, afla ce solutii a gasit
aziz scrie:Buna ziua.Parintii mei au avut stupi multi ani ,am si eu cativa si vreau sa ma implic sa ajung la un numar de 20 stupi.Problema sunt vecinii care se plang ca le da albinele acu,ce as putea face in situatia asta nu vreau sa ma streseze tot timpu si sa ma cert cu ei.Am 1700 mp curtea, legal am voie cu stupi dar stiti cum sunt oamenii...Intrebare: daca tin tot anu stupii inchisi la urdinis cu exceptia culesului cand ii duc la camp? ce hrana sa le dau?vor trai sau mor?

apoi o dati spre cercetare.....

Aaaa, pentru imperechere, poate doriti sa va dezvoltati, puteti folosi informatiile colegului viewtopic.php?f=10&t=5526
Daca nici asa nu reusiti, inchiriati o sala de sport (obligatoriu facuta pe fonduri UE) si apoi tot cu bani de UE o "populati" cu familii de albine si gata treaba....

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde jenica67 » 18 Feb 2015, 15:12

Ca sa faca sport albinele ?? Si de mancare anabolizante, ca janes la stupii lui ?? :lol:
jenica67

Mesajde mellis » 18 Feb 2015, 15:45

Am o reteta de turta proteica adevarata...nu mai calca nici o albina vecina prin zona..
Fişiere ataşate
Max-Protein.jpg
RetetaProteica85Procente
Max-Protein.jpg (21.34 KiB) Vizualizat de 2482 ori
Sa mergem inainte, ca inainte era mai bine...
mellis

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE