popik50 scrie:Vad ca un corn e mai mare...
polencrud scrie:avem acelasi model de colector![]()
cutia are undeva la 750gr capacitate,fundul este cu plasa la mine.dar caut sa-l inlocuiesc cu ceva material elastic.in ziua cad baga +1kg fundul sa cobore, sa intre mai mult polen.![]()
sa fie stupul ca o capra cu ugerul plin![]()
![]()
nicus scrie:Mihai, ingaduie mi sa ti spun si partea cealalta, adica a ginerelui care se duce la fata:
Un 9 dimineata si o zi de inceput al toamnei, sotia/prietena pe atunci imi spune entuziasta: hai la mine sa imi cunosti familia.
ca o fii ..o patii.. m am dus..
Locuiau la bloc si imi spune cand asteptam liftul: sa nu te sperii , stii ca noi avem un pitbull o sa latre de cateva ori dar nu o sa te muste.
(nu a muscat decat o singura persoana pana azi)
Au inceput sa mi tremure cuvintele in creier.
Intru, caine face o data HAM! si se aseaza in stanga usii fara sa mai scoata un sunet. Astia, adica gazdele , nu stiu daca mi au oferit alea 5 secunde si repede pe .. catelush..
Mamii da ce ai patit ..fetitza ce s a intamplat... iar eu stateam in pragul usii privind la atentia ce o acorda .. doar cainelui.
Traume de ginere.. pana la urma fu de bine, iar cainele a fost primu care a inteles asta.
polencrud scrie:avem acelasi model de colector![]()
cutia are undeva la 750gr capacitate,fundul este cu plasa la mine.dar caut sa-l inlocuiesc cu ceva material elastic.in ziua cad baga +1kg fundul sa cobore, sa intre mai mult polen.![]()
sa fie stupul ca o capra cu ugerul plin![]()
![]()
nicus scrie::lol:![]()
A fost prima , si stii ca prima nu se uita. Tin sa iti multumesc ca ai reactionat fair-play si mai mult de atat, am fost placut surprins de povestea ce ai adus o.
M am gandit ..in sinea mea, zic mah Mihai a avut ceva incarcare azi, am mai aparut si eu![]()
Ce e val , ca valul trece..
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori