Ce-ai postat tu acolo sunt niste porcarii care circula pe net si care tin cu tot dinadinsul sa compromita si Ortodoxia si Catolicismul. Ghicesti tu cine oare ar avea asemenea interese ???
paul scrie:Pitare, ca sa parafrazez un coleg de-al nostru ... pareai om serios !![]()
Ce-ai postat tu acolo sunt niste porcarii care circula pe net si care tin cu tot dinadinsul sa compromita si Ortodoxia si Catolicismul. Ghicesti tu cine oare ar avea asemenea interese ???
paul scrie:.....
Ce-ai postat tu acolo sunt niste porcarii care circula pe net si care tin cu tot dinadinsul sa compromita si Ortodoxia .....
Mircea_63 scrie:Paul, recomand ca lectura Numele trandafirului. Filonul principal... rasul. Cred ca si Doamne-Doamne se uita la noi si rade.
Donbazil scrie:Sal'tare!
Atenţie! Preoţii nu cresc în copaci! Nu faci pepiniera de preoţi în mediu cât mai steril, pui numai ce e bun şi când se coc, culegi preoţii şi îi distribuii în parohii. Preoţii cresc în familii de oameni. Se nasc, sunt educaţi aşa cum îi educă mama, școala, etc. Deci preoţii, până la urmă, sunt şi ceea ce este societatea. Ea dă preoţii. Aşa cum e societatea, aşa sunt şi preoţii. Ai un procent de oameni buni, alţii mai puţin buni, alţii mai răi? Atunci din acelaşi procentaj sunt şi preoţii. Societatea dacă avea oameni mai duhovniceşti în alte epoci şi decenii, aşa erau şi preoţii. Acum, defapt, cum îi vedem pe ei, aşa suntem noi, sunt tot ai noştri, sunt dintre noi. Nu au coborât din cer, nu au crescut din copaci.
http://ortodoxiatinerilor.ro/biserica-o ... -in-copaci
Ioan Guist scrie:
Cum Preot, adica puntea de legatura intre om si Divinitate nu poate fi cu pata sau ...imperfect, rezulta ca nu prea sunt sanse sa gasim un preot "pur sange".
Ramane sa mergem cu sufletul deschis la "Marele Preot " adica la Domnul Isus Hristos, singurul Preot capabil sa refaca legatura intre om si Dumnezeu.
paul scrie:Ioan Guist scrie:
Nu va amagiti ! Nu exista mantuire in afara Bisericii !
petru71 scrie:......
O sa-mi permit doar sa exprim o simpla opinie personala pe aceasta tema...
Toate religiile existente pe fata pamantului sunt simple centre de putere,
Astazi, religia se foloseste de politic si politicul se foloseste de religie. La greu !!!
Religiile sunt utilizate pentru ca inca mai merge povestea cu bau-bau.
.......
akmm scrie:Numai daca te gandesti de unde au plecat.Cati crestini au fost tocati efectiv de Imparatii romani impreuna cu familiile lor.Si de ce? Din cauza ca omul acelor timpuri nu a priceput chemarea cea de dincolo de Lume.
Sa gandesti la fel ca aceia, dupa 2 000 de ani, chiar ca a murit degeaba Iisus.Pacat ca nu mai puem scula mortii din somn.Nu putem muta muntii prin credinta sau inmulti painea.Creierul nu mai serveste la nimic.Am ramas tot la : daca nu vad nu cred.
Toate ratacirile noastre sunt din prea multa credinta inchipuita in Dumnezeu.Fiecare prostul satului are legatura directa cu Dumnezeu.Uitam ca fara cei din jurul nostru am fi ramas lupi de ne nasteam cu lupii, maimute de ne nasteam cu maimute sau fara de Dumnezeu daca ne nasteam printre atei.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 15 vizitatori