ionut iasi scrie:Bravo Pustiule ne auzim tura viitoare si...pregateste o tema.Sanatate
M-ati terminat cu temele astea . Din 7 teme n-am vorbit de niciuna . De acum se schimba calimera . Voi propuneti temele . Astept propuneri .
Multa sanatate .
ionut iasi scrie:Bravo Pustiule ne auzim tura viitoare si...pregateste o tema.Sanatate
FLORINELU scrie:da mi-a placut si mie,felicitari Pustu,dar imi pare rau ca nu am putut sa intru si eu,sa vezi ce va tineam de vorba,cand mai incerci asa ceva sa stii ca nu scapi de mine,gasesc eu o modalitate sa intru in gasca voastra.
paul scrie:LE ... sa ma pun putin la punct cu tehnica si particip si eu.
paul scrie:Pustule ... pune-te pe alergari !
Cipi scrie:Pustule, poza de la avatar nu mai corespunde cu realitateatrebuie sa iei masuri cu kilogramele
pustu scrie:Pentru vizionare :
pustu scrie:FLORINELU scrie:da mi-a placut si mie,felicitari Pustu,dar imi pare rau ca nu am putut sa intru si eu,sa vezi ce va tineam de vorba,cand mai incerci asa ceva sa stii ca nu scapi de mine,gasesc eu o modalitate sa intru in gasca voastra.
Nea Florinelu i-ti promit ca data viitoare matale vei primi primul invitatia pe mp si vei putea sta la catedra cum se zice . Numai sa fii liber . Oricum o sa incerc sa anunt macar cu o zi inainte . Sper ca cel tarziu sambata sa ne auzim sanatosi .
Sa traiesti nea Florinelu .
paul scrie:Dane, pentru noi astia mai analfabeti cu on lainulnu poti sa ne dai trimiterea (linkul) sa vizionam in direct discutiile asa cum ai facut duminica trecuta ?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori