1.In ce perioada se incepe stimularea?
2.Ce concentratie trebuie sa aiba siropul?
3.Cate zile/saptamani se face stimularea?
Multumesc anticipat!
Attila97 scrie:Buna ziua!Avand in vedere ca sunt incepator in apicultutura si am cateva intrebari in legatura cu stimulare pontei matcii primavara pentru vreau sa incep si eu sa stimulez.Am vazut o metoda de stimulare cu 100 ml sirop/zi si am cateva intrebar:
1.In ce perioada se incepe stimularea?
2.Ce concentratie trebuie sa aiba siropul?
3.Cate zile/saptamani se face stimularea?
Multumesc anticipat!
mitica68 scrie:In majoritatea stupinelor la acest moment nu mai exista hrana in cuib. Explicati-mi si mie va rog cum sta treaba cu hranirile si stimularea la vremea asta cand nu mai este hrana in cuib.
alt stupar scrie:mitica68 scrie:In majoritatea stupinelor la acest moment nu mai exista hrana in cuib. Explicati-mi si mie va rog cum sta treaba cu hranirile si stimularea la vremea asta cand nu mai este hrana in cuib.
O parere.
O parere a cuiva care incearca sa-si scuze zgarcenia din toamna trecuta extrapoland propia problema.
Wrong !
mitica68 scrie:In majoritatea stupinelor la acest moment nu mai exista hrana in cuib. DE CE NU MAI EXISTA ??? Haideti sa facem o diferentiere intre hranire si stimulare. Daca nu mai au mancare iar eu le pun turta proteica de 1 kg, cum se numeste, hranire sau stimulare ? Explicati-mi si mie va rog cum sta treaba cu hranirile si stimularea la vremea asta cand nu mai este hrana in cuib.
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori