paul scrie:BRUMITA scrie:Turtele facute in casa pe care le-am pus acum 10 zile astazi aratau asa.
Si la mine!
Dupa ce-au curs pe urdinis !
Turtele sunt facute dupa reteta lui Marin din Serbia, numai ca le-am mai pus ceva drojdie de bere si polioel.
paul scrie:BRUMITA scrie:Turtele facute in casa pe care le-am pus acum 10 zile astazi aratau asa.
Si la mine!
Dupa ce-au curs pe urdinis !
paul scrie:Pot sa contina si lapte de cuc, nu mai dau turte !
Ma organizez saptamana asta sa cumpar zahar si sper sa am timp sa le fac o sarja de sirop in care o sa adaug lapte praf si drojdie inactivata. Sper sa-l ia,chiar daca-i frig afara !
duma scrie:Anul aceste am folosit turtele de la apiluk .....am facut ceva greseli si era sa arunc mata moarta in curtea vecinului insa am remediat treaba , am trecut la turtele cu polen ...daca chiar contin polen sau inlocuitorui acestuia insa lea topit si pe acestea ...saptamana ce vine le mai administrez inca o junate de turta ca satamana trecut leam dat doar jumate ...se pare ca nu au curs intre rame si au ' SORBITO ' sper sa fie un am bun apicol in care sa pot strange miere atat de multa incat sa satur si pe dusmanii mei dar sa imi ramana si pentru ele la anul sa le fac eu turtele .
nae scrie:Fara punga se vor usca si vor fi carate afara ; ori le ''topiti'' si le dati ca sirop ori bagate in pungi = cand va fi destul puiet vor disparea si acelea .
nae scrie:Acum e frig , cand se incalzeste 1/1 nu mai gros .
Nu ''tineti cont mereu'' sau verificati si din alta sursa = mai ''merg si pe aratura ''
alin75 scrie:Am remarcat faptul ca sunteti pe anunturi! Schimbati stilul?
mellis scrie:Dupa anul trecut cu turte scurse printre rame, tot nu m-am invatat minte, cele albe apiluk nici nu s-au atins de ele, am facut gauri mici - dar tot au curs, nu ca anul trecut printre rame, mai timid..le-am dat afara..
In schimb unele sarbesti - tari ca piatra au fost acceptate - aveam jumatate apiluk, jumatate sarbeasca...
Cele proteice au fost incepute timid la unii si devorate la altii..
Nota : gata cu turtele moi cumparate...
Multa sanatate...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 52 vizitatori