de namzeb » 18 Aug 2015, 13:59
Am biruit gripa, am trecut vara secetoasa si veni si ziua ploilor torentiale sa mai dea un pic de viata pamintului care ne hraneste.Si cum anul acesta planul meu de viitor nu prea a mers 100 % , pot face un bilant.La albine pot spune ca a fost mai bun ca anul trecut la miere si produse auxiliare mai putin la roiri(anul trecut nu mai faceam fata la 2-3 roi pe zi incit am apelat la prieteni care aveau cutii goale),anul acesta nici unul dar am avut familii puternice si cu, caturi ce mi-a adus productie.In ce priveste gradina a mers bine pina la calduri cind, cu toate irigatiile vedeam cum se topesc.Dar am vazut care plante rezista in asemenea situatii.Rezistente la seceta citeva soiuri de zmeura,mure,aronia,goji,naut,linte,jujuba,corn,scorus rosu pasaresc,ginco biloba sta pe loc, alunii cu putin mai multa apa. Nu au rezistat chia decit cea de la umbra iar pampalau si fasolea ming nu au fructificat.Dar nu disperam poate la anul va fi mai bine.Avem acum mult puiet,astept sa iasa tot si sa incep tratamentele. In acest timp prigorii imi fac curatenie.Cu respect