Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde nae » 22 Mar 2015, 20:11

Ma bucur pt irlandez , stima ; OMUL e tot mai rar .

Pt noi e o palma meritata , noi avem alte prioritati :(
Pt UE scrisoarea inseamna :
-nu-i mai furati !
-nu-i mai regulati sau cu prezervativ.. macar ,
-vreti sa-i mai mulgeti?,slabiti ''lantul''+ o mana de paie (lucerna e pt voi ;) )
''Bogatul nu crede celui flamand''
''Corb la corb nu scoate ochii ''
Ciocoiul UE sau autohton e de-o mama .
nae

Mesajde a_costy » 22 Mar 2015, 20:16

teinegru64 scrie:'' În decembrie 2008, am cinat cu un membru al Comisiei Parlamentare pentru Agricultură din Camera Deputatilor care mi-a spus: "În România sunt 120.000 de fermieri. Acestia reprezintă interesul nostru. Cele 4 milioane de gospodării tărănesti nu sunt problema noastră. Dacă doriti să vorbiti despre ele, luati legătura cu Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.''
No coment.

Avea dreptate omul. Nu te numesti fermier cu 25 de stupi sau 15 capre.
a_costy

Mesajde petru71 » 22 Mar 2015, 20:33

a_costy scrie:
teinegru64 scrie:'' În decembrie 2008, am cinat cu un membru al Comisiei Parlamentare pentru Agricultură din Camera Deputatilor care mi-a spus: "În România sunt 120.000 de fermieri. Acestia reprezintă interesul nostru. Cele 4 milioane de gospodării tărănesti nu sunt problema noastră. Dacă doriti să vorbiti despre ele, luati legătura cu Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.''
No coment.

Avea dreptate omul. Nu te numesti fermier cu 25 de stupi sau 15 capre.

a_costy,
in scrisoarea de care pomeneam nu era vorba despre fermieri...
Era vorba despre inima si sufletul satului romanesc.
A reusit sa vada toate acestea un irlandez. Noi chiar nu putem ???
Teiul a priceput din prima... :D
Tu ?
petru71

Mesajde a_costy » 22 Mar 2015, 20:55

Tocmai ca eu am inteles perfect scrisoarea.Toata stima pentru domnul irlandez.
Totodata sunt de acord si cu membrul din Camera Deputatilor, partenerul de cina. Ministerul Agriculturii nu poate avea in grija 4.000.000 "fermieri"".
Un fermier trebuie sa fie doar fermier, sa detine un numar suficient de dobitoace, pamant, butasi de vie, astfel incat sa poata supravietui.
Nu ne putem numi fermieri toti care dimineata suntem: profesori, ingineri, dulgheri...., la pranz fermieri, iar seara mai stiu eu ce.

teiul si irlandezul vorbesc de lucruri diferite.
a_costy

Mesajde a_costy » 22 Mar 2015, 21:01

https://www.youtube.com/watch?v=eClnnQvt4f8

Asa arata un fermier (Ionut Tanasoiu), care mai este si apicultor.
a_costy

Mesajde teinegru64 » 22 Mar 2015, 21:04

Ai ceva cu popii... :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde petru71 » 22 Mar 2015, 21:22

a_costy scrie:Tocmai ca eu am inteles perfect scrisoarea.Toata stima pentru domnul irlandez.
Totodata sunt de acord si cu membrul din Camera Deputatilor, partenerul de cina. Ministerul Agriculturii nu poate avea in grija 4.000.000 "fermieri"".
Un fermier trebuie sa fie doar fermier, sa detine un numar suficient de dobitoace, pamant, butasi de vie, astfel incat sa poata supravietui.
Nu ne putem numi fermieri toti care dimineata suntem: profesori, ingineri, dulgheri...., la pranz fermieri, iar seara mai stiu eu ce.

teiul si irlandezul vorbesc de lucruri diferite.

Daca suntem romani, stima pentru irlandezul cu pricina vine din bunul nostru simt ...
Partenerul de cina din Camera Hotilor pomenit de colegul nostru exprima o simpla durere in posterior, ca sa nu-i spun durere in c*r.
Ar mai fi o varianta, simpla manifestare a neputintei/nepasarii unui om politic pentru conditia taranului roman (tot durere in c*r se cheama, da' cu acte in regula).
Mai exprima in acelasi timp o mare preocupare pentru cei care fac agricultura la standarde europene pe pamant romanesc, concomitent cu aceeasi mare durere in c*r pentru taranul roman...ala, omul simplu, cu un bun simt coplesitor, da' fara performante la nivel european (nu stie, nu poate, nu are educatie).
Regret ca trebuie sa te contrazic, dar scrisoarea irlandezului vorbea de altceva.

Vorbea de valori autentice inca prezente in tara noastra, pe cale de disparitie...
Vorbea de valori irecuperabile.
Vorbea de valorile stramosilor nostri, inca vii, prin cei care inca mai traiesc la tara...
Le pastram sau le ingropam ??
petru71

Mesajde nae » 22 Mar 2015, 23:10

petru71 scrie:Vorbea de valori autentice inca prezente in tara noastra, pe cale de disparitie...
Vorbea de valori irecuperabile.
Vorbea de valorile stramosilor nostri, inca vii, prin cei care inca mai traiesc la tara...
Le pastram sau le ingropam ??

Poti sa amani si atat :( ; nu depinde de noi =trenul vietii/evolutiei e un tren ''rusesc'' =doar inainte
Este frumos ca le simte/vede este si mai frumos ca vorbeste despre ele ; stima .
Prin casatorie te ''insotesti cu femeia ta si il lasi pe tatal tau si pe mama ta ''= doar inainte
Noi facem filme cu cetateni care sarbatoresc porcul de Craciun :cry: si ''ne radem'' = asta ma scarbeste maxim dar tot nu poti opri trenul . :cry:
nae

Mesajde nae » 23 Mar 2015, 20:21

D-le Presedinte discursul dv de la MAI , vizionat la pranz mi-a tihnit , multumesc .
Dupa discursurile de ''Balaceanca'' ale Farului Nepereche matale esti ''crema de zahar ars''.

Am si eu o rugaminte sau doua .
1- incerci si matale o strategie pe termen lung pt securitatea Ro ?(trebuia sa o gasesti facuta dar ''aiaie'')

NATO/CAER nu sunt strategii sunt partide de vanatoare unde Ro e GONAC.
Bine ca s-a facut de ras un caporal NATO raspunzand URSULUI si nu un general RO= avem?; noi ce sa replicam cu mana moarta la masa greilor sau in chiloti cu URSUL amusinand .
In urma cu 20 ani iti recomandam (fac 2 flotari de ciuda ) pe Base drept consilier = stie limba rusa :
-ii plac femeile si bautura si poker-ul/cacealmaua , mergea .. URSUL era intr-o vrie hibernala .
Acum URSUL s-a trezit , (mogulii lor la fel ca ai nostrii sau cei V-ici )vrea sange ,e hamesit =nu-l opresti cu vrajeala /oglinjoare /mangaieri pe crestet ale ''oficialilor americani''sau cacealma.

2-Ii dai matale un pumn in nas lu'Ponta care l-a lasat pe ministrul economiei (cred)sa bata campii americaneste !?, Ro nu are nevoie de gazul rusesc -ceva de genul .
Ba, BOULE care esti tu bou noi suntem TABLA DE SAH nu jucatorii !

La masa GREILOR ''curvele ''raman in picioare nu gladiatorii-de carton ; pt familia mea sunt in stare sa pup in c*r pe toata lumea =VOI ?
:roll:
nae

Mesajde Florin Dobre » 23 Mar 2015, 21:32

Pentru familia mea eu le-as face cu totul altceva...sa-i doara. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Donbazil » 23 Mar 2015, 23:08

Sal'tare!

Iohannis a vizitat Kievul fără să spună un cuvânt de soarta dramatică a românilor din Ucraina
Posted on 18/03/2015 by Lupul Dacic
E clar că Klaus Iohannis nu simte româneşte. A plecat să viziteze Kievul pentru a satisface interesele NATO şi SUA în caz de un război cu Federaţia Rusă. Pe tot parcursul vizitei am urmărit cu atenţie dacă preşedintele României aminteşte ceva despre situaţia dramatică a românilor din Bucovina de Nord şi Buceag. Niciun cuvânt. Pe Klaus Iohannis l-a interesat doar să-l asigure pe preşedintele Piotr Poroşenko că România cere înăsprirea sancţiunilor faţă de Rusia, că ţara noastră se alătură celor 11 ţări europene să vândă arme Kievului, că spitalele româneşti vor primi soldaţi ucraineni răniţi în Donbass, dar nicio vorbă despre situaţia minorităţii româneşti persecutate din Ucraina. Peste 1000 de români din Ucraina au căzut în luptele din Donbass pentru apărarea intereselor Ucrainei, dar Klaus Iohannis nu l-a luat la întrebări pe Poroşenko dacă trimiterea de minoritari să lupte cu ruşii are ca scop lichidarea la propriu a fraţilor noştri din ţara vecină. Klaus Iohannis era preocupat doar să îl asigure pe Piotr Poroşenko de integritatea teritorială a Ucrainei, uitând că România a cerut în anii 90 anularea pactului Ribbentrop – Molotov şi recuparea Bucovinei de Nord şi a Basarabiei de sud.

Fericiti " facatorii de pace"....! :evil: :evil: :evil: :idea:
Fişiere ataşate
Facatorii de....jpg
Donbazil

Mesajde a_costy » 23 Mar 2015, 23:51

Precum spunea si distinsa doamna Sandru Lavinia ( când nu numara spaga sotului prin cimitire) Klaus Johannis nu a fost in Republica Moldova, nu-i pasa de romani, nu simte romaneste si nici macar nu e ortodox.

Traiasca domnul FONTA!

Dumneavoastra când mereti la cineva in casa, il luati la intrebari?????
a_costy

Mesajde a_costy » 23 Mar 2015, 23:54

Sau poate supararea provine de la dojenirile de astazi ale lui Johannis la adresa MAI????
a_costy

Mesajde Donbazil » 24 Mar 2015, 00:05

Sal'tare!

Posted on martie 23, 2015
President of Romania visits NATO

Prin tot ceea ce face, preşedintele român Klaus Johannis dovedeşte din plin că este un robot care execută întocmai ordinele venite de la Washington şi Bruxelles. Şi care nu ezită să împingă România într-un conflict cu Rusia. Pentru interesele americane, naturlich ! Heil Werni !

...România se află în prezent sub un asediu total!

Pe uscat, în aer, pe apă, trupele NATO, sub comanda SUA, ne invadează cu tancuri, transportoare blindate, avioane, nave, trupe și tehnică de luptă, se întemeiază și se consolidează baze militare.

În mass media, 9 din 10 dintre cei care apar la televizor fac o deșănțată propagandă pro-americană și pro – NATO, ne prezintă avantajele unui stat militarizat și ale unei republici a procurorilor și a serviciilor secrete, așa cum a ajuns, în numele ”democrației”, România....

https://searchnewsglobal.wordpress.com/
Donbazil

Mesajde a_costy » 24 Mar 2015, 00:21

Cum poate oare amarata asta de tara, cuprinsa de cancer, cu multiple metastaze sa-si revina, daca nu printr-o republica a procurorilor??
a_costy

Mesajde a_costy » 24 Mar 2015, 00:41

Nu Johannis a luat hotararea amplasarii la Deveselu a scutului antiracheta, pt care Rusia ne uraste astazi mai mult ca ieri.
Nu Johannis a luat hotararea ca Romania sa fie membra NATO.
a_costy

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE