Cristi Ciocoiu scrie:...albinele nu au nimic deoarece nu au ce sa cerceteze in copac, acum ne fiind floare.
nae scrie:Cristi Ciocoiu scrie:...albinele nu au nimic deoarece nu au ce sa cerceteze in copac, acum ne fiind floare.
Nici flora de sub copac !?
Si eu am stropit .![]()
Maine cu zeama bordeleza si un insecticid .![]()
''aiaie''
sapstel scrie:Mare atentie pe urma!
varza scrie:Multumesc mai linistit putin... Deci nu-i dracu chiar atat de negru. Am pus intrebarea findca am vazut ca are la baza un neonicotinoid si am zis ca poate are o remanenta mare si pe perioada infloriri. Pomi sunt autofertili . Deci albinele aduc de la ei si nectar sau doar polen ? Par intrebari poate tampite dar cum nu-s horticultor .....
PS : am gasit un prospect la confidor in care scria ca are 18 zile parca efect insecticid....... de aici a inceput teama, dar daca nu au fost probleme e o veste buna.
nae scrie:Cristi Ciocoiu scrie:...albinele nu au nimic deoarece nu au ce sa cerceteze in copac, acum ne fiind floare.
Nici flora de sub copac !?'
varza scrie:Multumesc pentru interventia tuturor.Deci am inteles, nu e mortal daca nu se da in timpul infloriri. Da ca orice om care indrageste albina ma intereseaza si efectele pe termen lung..... Deci pe termen lung care sunt constatarile? Te rog dezvolta fraza : ,,Mare atentie pe urma,,
.
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 45 vizitatori