Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Asigurare 2015

Mesajde Alexandru2015 » 27 Mar 2015, 18:53

Buna seara,

Sunt nou in acest domeniu si as avea nevoie de sfatul dvs.
Ca sa intelegeti cadrul in care se desfasoara povestea, tatal meu a inceput de anul trecut sa se ocupe de albine. Cunostinte putine, a citit, a intrebat, etc si a dat startul.
A ajuns sa aibe 30 stupi, pe care i-am plimbat cu o remorca. In octombrie acesta a cumparat un pavilion si de-abia astepta sa vina urmatorul an si sa se plece cu el.

Din pacate, cineva acolo sus a decis ca are nevoie de el, asa ca l-a luat langa el.
Pentru ca fratelui meu ii place si consideram ca impreuna facem o echipa buna vreau sa incercam sa ducem povestea mai departe.
Ne-am alaturat unui domn de la care tata mai cerea sfaturi si vom merge alaturi de el (are si el pavilion).

Acum a venit timpul sa pregatim camionul si vroiam sa stiu daca exista vreo posibilitate sa fac asigurarea mai ieftina. Stiu ca anul trecut se putea face cu 400 lei, insa am inteles ca anul asta s-a schimbat povestea si nu se mai poate. Aveti vreo idee?

Noi avem niste banuti pe care vrei sa ii investim, insa nu dispunem de cine stie ce buget si as vrea sa cheltui bani cu chibzuinta.

Va multumesc!
Alexandru2015

Re: Asigurare 2015

Mesajde nicu has » 27 Mar 2015, 19:05

Bun venit :D
Cred ca cel Mai bine este sa intrebati la asigurare ei pot sa faca reduceri
Faceti asigurarea PE jumate de an pe perioada pastoralului
Sanatate
nicu has

Re: Asigurare 2015

Mesajde Alexandru2015 » 30 Mar 2015, 13:24

O sa pun mai multe intrebari si daca aflu ceva, va anunt.
Alexandru2015

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE