Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Cristian IONITA » 24 Mar 2015, 15:16

Donbazil scrie:Sal'tare!

Posted on martie 23, 2015
President of Romania visits NATO

Prin tot ceea ce face, preşedintele român Klaus Johannis dovedeşte din plin că este un robot care execută întocmai ordinele venite de la Washington şi Bruxelles. Şi care nu ezită să împingă România într-un conflict cu Rusia. Pentru interesele americane, naturlich ! Heil Werni !

...România se află în prezent sub un asediu total!

Pe uscat, în aer, pe apă, trupele NATO, sub comanda SUA, ne invadează cu tancuri, transportoare blindate, avioane, nave, trupe și tehnică de luptă, se întemeiază și se consolidează baze militare.

În mass media, 9 din 10 dintre cei care apar la televizor fac o deșănțată propagandă pro-americană și pro – NATO, ne prezintă avantajele unui stat militarizat și ale unei republici a procurorilor și a serviciilor secrete, așa cum a ajuns, în numele ”democrației”, România....

https://searchnewsglobal.wordpress.com/

asa este .... si e foarte bine asa

orice si oricine este de preferat bolsevicilor
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde a_costy » 24 Mar 2015, 17:03

In 1866, ca sef al tarii a fost instaurat Carol I, un neamt cu o alta religie. Este lesne de inteles ca, pana sa fie inscaunat, nu simtea romaneste, nestiind o boaba din frumoasa limba. Nu a vorbit bine romaneste nici in 1914, dar asta nu a fost o piedica sa fie votat de romani in 2006 ca fiind cel mai mare roman (dupa Stefan cel Mare).
Evident ca Johannis e roman si simte romaneste foarte bine. Lucrul asta l-a dovedit ca primar al Sibiului.
Subsemnatul, in calitate de locuitor al Sibiului din 2011, poate sa-si dea cu parerea in cunostinta de cauza, cu privire la faptele dumnealui.
a_costy

Mesajde paul » 25 Mar 2015, 21:10

Ioan Guist scrie:Domnilor, e clara ! Facem salcam anul asta.
Uite e luat si benea Sova.Eu am zis asa. cand va intra Sova la parnaie , se cheama ca e un an perfect.Deci secretia va fi mare in plante.

Asa cred eu :lol:

Se pare ca ... iar ai crezut gresit ! ;) Cred ca trebuie sa-ti pui la avatar ca vinzi salcam din productia 2016! Scris cu rosu ... evident ! :lol:
Apropos ... a inflorit pe undeva papadia ??? Intreb pentru ca era un oracol ii prevestea lui Ponta ca nu-l apuca papadia in fruntea Guvernului. ;) Acelasi oracol care era sigur ca nu vom avea buget si se pare ca avem si excedent bugetar (scaderea TVA la 9% la produsele alimentare e pe teava)! ;)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Donbazil » 26 Mar 2015, 02:16

Sal'tare!

Ceva despre Ikaria si un comunist .....Interesant.....

Pe la minutul 11 zice tipu' ceva de "drepturile omului"....

https://www.youtube.com/watch?v=_TCtJ3a ... e=youtu.be
Donbazil

Mesajde delorin I » 27 Mar 2015, 11:47

Vesti din Basarabia...sa mai citim si altceva decat literatura marginala de prin ziare...recomandata de fanii lui Putin!

http://www.historia.ro/exclusiv_web/act ... bantustane
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Mircea_63 » 27 Mar 2015, 13:44

Donbazil scrie:În mass media, 9 din 10 dintre cei care apar la televizor fac o deșănțată propagandă pro-americană și pro – NATO, ne prezintă avantajele unui stat militarizat și ale unei republici a procurorilor și a serviciilor secrete, așa cum a ajuns, în numele ”democrației”, România....

Donbazil... stat militarizat in conditiile in care serviciul militar obligatoriu nu mai exista?
Republica a procurorilor... si asta o spune un fost militian? Pe vremea comunismului se putea sa-ti fie frica de militie chiar daca n-ai facut nimic, ca astia -zice lumea- intai te bateau si apoi te intrebau, dar la ora actuala cui si de ce sa-i fie frica de procurori?

Servicii secrete? Toate statele au si nu exista stat puternic fara servicii secrete de calitate.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Ioan Guist » 29 Mar 2015, 12:26

paul scrie:
Ioan Guist scrie:Domnilor, e clara ! Facem salcam anul asta.
Uite e luat si benea Sova.Eu am zis asa. cand va intra Sova la parnaie , se cheama ca e un an perfect.Deci secretia va fi mare in plante.

Asa cred eu

Se pare ca ... iar ai crezut gresit ! Cred ca trebuie sa-ti pui la avatar ca vinzi salcam din productia 2016! Scris cu rosu ... evident !
Apropos ... a inflorit pe undeva papadia ??? Intreb pentru ca era un oracol ii prevestea lui Ponta ca nu-l apuca papadia in fruntea Guvernului. Acelasi oracol care era sigur ca nu vom avea buget si se pare ca avem si excedent bugetar (scaderea TVA la 9% la produsele alimentare e pe teava)! ;)

Se pare ca iarasi ai sarit cina. :lol: Ceva nu-ti alearga iute prin memorie. Cine era grabit sa-si puna,n pept victoria?? 45-55 :lol:
Lasa pe aia cu avatarul asa ...la punctul mort, ca io stiu ce stiu si stiu si ce nu stiu, dar invat sa stiu .Si mai stiu ca nu voi mai stii.
Stai ca mai e pana la papadie.Vorbesc de papadia ... ta nu a lui Vidican.
Cat despre buget si ... inflorirea precum un trandafir a Romaniei de sub Marele Monta, efectiv ma bucur ca esti bine si ...infloritor. Impozit pe stupi mai avem?
Cat despre oracolul Guist, uite inca una.Tu nu mai ai sanse de revenire! Hai ...infirma si asta :D

PS Ti-am sters din ranjetele tale sa le pun pe astea clare ale mele.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde paul » 29 Mar 2015, 16:50

Ioan Guist scrie:

Se pare ca iarasi ai sarit cina. Ceva nu-ti alearga iute prin memorie. Cine era grabit sa-si puna,n pept victoria?? 45-55 :lol:
Lasa pe aia cu avatarul asa ...la punctul mort, ca io stiu ce stiu si stiu si ce nu stiu, dar invat sa stiu .Si mai stiu ca nu voi mai stii.
Stai ca mai e pana la papadie.Vorbesc de papadia ... ta nu a lui Vidican.
Cat despre buget si ... inflorirea precum un trandafir a Romaniei de sub Marele Monta, efectiv ma bucur ca esti bine si ...infloritor. Impozit pe stupi mai avem?
Cat despre oracolul Guist, uite inca una.Tu nu mai ai sanse de revenire! Hai ...infirma si asta

PS Ti-am sters din ranjetele tale sa le pun pe astea clare ale mele.

Ce-i Ioane, am gresit cumva ... procentul ? :lol: Procentul a fost ... corect! Numai ca ... vitavercea ! :evil:
Abia astept ... papadia ! Pe aia ... a mea ! :lol: A lui Vidican cre ca s-o ofilit deja ...
Eu n-am impozit pe stupi (am sub 75). Marele Monta cum ii zici tu s-o gandit si la astia mici si necajiti. Spre comparatie, Piticul Atomic, mai mult decat micul Boc, o nenorocit peste 1000.000 de firme mici si foarte mici.
Daca ma leg cu lanturi de gardul Palatului Parlamentului si ma alatur corului de ... despletite care urla contra Parlamentului care protejeaza Sova, inseamna ca mai am vreo sansa sa-mi revin ? :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 29 Mar 2015, 17:38

asa se numeste mai nou o adunatura de hoti si banditi, parlament ?
Inca nu o infloriy papadia.Nu vorbim de un c*r de gaina ...repezit pe langa un gard.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde nae » 29 Mar 2015, 19:43

E mult mai multa calitate si sanatate mintala pe forum decat la ''alesii'' care ne incaiera .
Stanga sau dreapta e doar in carti si in capul nostru ,pe teren micro(Ro) sau macro(UE/SUA) treaba e simpla :
-investesc +protejez investitia + incasez .
Sentimente , destine.. sunt notiuni vulgare pt ei .
Prea multa saracie , neimplinire ,nesansa ,speranta= lucruri care ne orbesc ,ne incoloneaza in spatele ''alesului'' si ne REDUC la turma ;ciobanul meu mai bun ca al tau :oops:
Al meu a inlocuit ciomagul cu gardul electric , nu ma bate =e bun :(

Am vazut in diaspora o raza de .. ceva , un mare fas .
Ultima mea speranta sunt copiii nostri <30 ani , cei care vor avea puterea sa se lepede de frustrarile ''mele'', care nu vor merge pe drumul meu ,care vor avea curajul sa ''taie'' alt drum .

TINERE !, nu esti aurolac ,nici puturos,nici cum auzi la colt =ESTI sansa .. TA (eu!?, nu contez)
Va pupa nae .
nae

Mesajde Cristian IONITA » 31 Mar 2015, 14:38

@Paul - te rog frumos .... opinia ta despre modul in care dl Ponta se manifesta din postura de premier esti amabil sa ne-o impartasesti si noua?

ma refer la:
- modul in care evita raspunsurile la intrebarile "inoportune"?
- modul in care face pe nestiiutorul cu referinta la subiecte sensibile?
Fişiere ataşate
11102770_852621674776734_7859640994600174343_n.jpg
Mircea_63 - bosorog senil si isteric
lucky5strike - parvenit si profitor
Cristian IONITA

Mesajde daffid mihailov » 31 Mar 2015, 19:04

Care tineri ? Aia care au fost declarati "generatia pierduta" 25% din ei nu au avut un job pana la 29 de ani? Care tineri, care se cred "realizati" pentru simplu fapt ca au un loc de munca? Tinerii aia din UE, sau poate din Suedia ca sunt mai destepti, unde rata somajului depaseste 24%? De Italia nu mai vorbesc. Romania? Sigur, avem sperante, poate o sa acceseze masura 6.1, ce-i pentru un tanar 30 000 de euro? O nimica! Cumpara doua trei exploatatii si se face mare inteprinzator!
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde nae » 31 Mar 2015, 20:43

daffid mihailov scrie:Care tineri ? Aia care au fost declarati "generatia pierduta" 25% din ei nu au avut un job pana la 29 de ani? Care tineri, care se cred "realizati" pentru simplu fapt ca au un loc de munca? Tinerii aia din UE, sau poate din Suedia ca sunt mai destepti, unde rata somajului depaseste 24%? De Italia nu mai vorbesc. Romania? Sigur, avem sperante, poate o sa acceseze masura 6.1, ce-i pentru un tanar 30 000 de euro? O nimica! Cumpara doua trei exploatatii si se face mare inteprinzator!

Da, EI .
Nu zic ca este usor ,NU =nae sta in poteca ,a pus coada la pruna ;) , sa-l depasesti poti doar prin sant(lateral) si ei .. O FAC ; de ce si cum reusesc nu stiu si nu-mi pasa . ;)
O FAC = e tot ce-mi doresc . :D
nae

Mesajde daffid mihailov » 31 Mar 2015, 21:03

Pai bine, dar aici vorbim de generatii, de tineri, statistic, vorbim de sperante. :roll:

Peste 50 de ani imi imaginez o soceitate(uotpica :roll: ) impartita in doua clase. Cei care au fortele de productie si asistatii sociali(pentru ca nu o sa mai fie nevoie de forta de munca). Poate doar in apicultura. :lol:
Fişiere ataşate
rata celor fara loc de munca sub 25.JPG
tinerele sperante
Şi albinele au aceeaşi soartă ca toate marile adevăruri. Trebuie să înveţi să le observi. Maurice Maeterlink
daffid mihailov

Mesajde Donbazil » 31 Mar 2015, 23:46

Mircea_63 scrie:
Donbazil scrie:În mass media, 9 din 10 dintre cei care apar la televizor fac o deșănțată propagandă pro-americană și pro – NATO, ne prezintă avantajele unui stat militarizat și ale unei republici a procurorilor și a serviciilor secrete, așa cum a ajuns, în numele ”democrației”, România....

Donbazil... stat militarizat in cond

Sal'tare!

Mircea, eu stiu ca tu stii despre ce militarizare vorbesc....Aia de trecu acu-s cateva zile pe niste trenuri pe valea muresului adecatelea neste jucarii metalice vopsite verde - mascare, incarcate pe neste multe vagoane....Nush'ce ereau ca scria in alta limba si io in afara de rusa nu stiu prea multe limbi straine.... :lol: :lol:
Cat despre servicii chear vrei sa glumim ....Pi ne credea lumea oameni asezati ce naiba....Astia in slujba cui sunt ca nu tin io bine minte..... Asa cum tu stii ca eu nu urmaresc doar "antenele" si R tv. si eu sunt convins ca tu nu stai cu televizorul doar pe B1 tv... Adicatelea mai avem si alte surse , ce naiba ne jignim inteligenta, doar de dragul de a sustine fiecare pe-a lui..... :idea:
Am fost candva o tara......Independenta....Acum nu mai suntem si asta-i bai!....Mare!....
Sal'tare!
Donbazil

Mesajde Donbazil » 01 Apr 2015, 01:13

Sal'tare!

Furtisagu' n-are culoare politica......Toti o apa si-un pamant!.....Da' la Johannis nu ma asteptam! :evil: :lol: :lol: :idea:

https://www.youtube.com/watch?t=33&v=wqdmaAFgJHs
Donbazil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE