Mircea_63 scrie:Mie imi place rapsodul Gheorghe, imi merg la inima cantarile lui si le ascult cu placere. Ca optiuni politice suntem diferiti, dar disjung intre artist si cetateanul cu drept de vot.
Pe de alta parte... care si cat de mare este diferenta intre platformele politice ale diferitelor partide? In afara de platforma numita ciolan.
1- D-ta si TGheorghe aveti optiuni politice identice SIGUR = bun-simt , munca si valoarea recunoscuta ,strangerea de mana ,bla-bla-bla = valoarea sa primeze - asta vreti amandoi (si multi altii )
2-Dif intre platforme este GALACTICA .PSD= cota fixa de impozitare
................................................................................................................................
D-lor, pana nu scoatem destu' din c*r sa putem ridica privirea peste gard (Ro =rezervatia srl) n-o sa vedem ca ne tragem din Ceasca = la partide ma refer .
Sta el Roman stramb (fara gat) si cugeta : sa fiu nr X in FSN sau nr I intr-o duda = asa se naste PD = mare inginerie de platforma -'' draga Stolo''
'12 neamtu' vrea premier USL si capul lu' Base = lovitura de stat sau nu ?
'14 neamtu' reinventeaza ''draga Stolo'' si vine ELIBERATOR in fruntea armatei basiste = BA,...!?
Stanga -dreapta =
Dezbina si cucereste = asta a reusit politicul .Si noua ne place .. saorma .
Vreau si eu sa vad un om cu bani sa-l angajeze pe Base/Nastase /politicul ca director-manager la BANII lui = raspunzi la intrebarea aceasta si dupa vorbim de doctrine.
De la Ceausescu pana in '16 nov am facut doar afaceri RUSESTI = capitalul ,munca si
pierderea ale mele iar CASTIGUL la politic (mozaic de culori)= Ba, esti prost!? - inca sunt
Imi place T Gheorghe /Furdui-ardelenii , Lucretia Ciubanu ,............................/ olteni nu /L Lavric -vioara cu trompeta ,batuta moldoveneasca..../imi place Visan dar si Rebengiuc = sunt pe invers ?