Am cautat pe net si am gasit asta:
https://www.foe.co.uk/resource/press_re ... s_12032015Încercaţi un browser nou cu traducere automată.Descărcaţi Google ChromeÎnchideţi
Traducere
1. tiacloprid este un pesticid folosit pentru a ucide insectele pe o varietate de culturi din Marea Britanie, inclusiv rapița, și mere. Bayer vinde produse care conțin tiacloprid și să le descrie ca "Bee Safe" sau care "nici un risc pentru albine". Produse agricole Bayer conțin tiacloprid includ Calypso și Biscaya.
2. tiacloprid este de asemenea folosit în gasite in centrele de grădină și supermarketuri din Marea Britanie gradina bug-ucidere.
3. tiacloprid este unul dintr-un grup de insecticide neonicotinoide numit, care actioneaza prin interferarea cu sistemul nervos insecte. Albinele pot fi expuse la neonicotinoide prin polen, nectar și apă.
4. Trei insecticide neonicotinoide (imidacloprid și tiametoxam și clotianidin) au fost restricționată pentru utilizarea în UE în 2013 în urma unei revizuiri a probelor de către Europeană pentru Siguranța Alimentară (EFSA), care a constatat o "risc acut mare" a albinelor din aceste insecticide a fi utilizate pe culturi atractive pentru albine.
5. Anul trecut, un grup de 29 de oameni de știință independenți de pe Taskforce Global privind pesticidele sistemice ajuns la concluzia că utilizarea pe scară largă a pesticidelor neonicotinoide afectează râme, păsări și albine și a calității apei și a solurilor. Acestia au examinat peste 1.000 de recenzate lucrări înainte de a ajunge la această concluzie. De asemenea, ei au descoperit ca compușii care descompun neonicotinoide într sunt adesea drept, sau mai mult, toxic decât ingredientele active.
6. Există dovezi că tiacloprid afectează capacitatea și comportamentul de navigare albinelor, ceea ce face mai greu pentru ei să își găsească drumul înapoi spre urticarie lor, și că expunerea la tiacloprid poate creste riscul de moarte albinelor, dacă acestea sunt deja infectate cu boli. Un alt studiu a constatat că toxicitatea tiacloprid a albinelor este crescut de peste 1.000 de ori când este amestecat cu fungicide.
Google Traducere pentru companii:Translator ToolkitInstrumentul de traducere a site-urilor webGlobal Market Finder
Dezactivați traducerea automatăDespre Google TraducereMobilComunitateConfidenţialitate şi termeniAjutorTrimiteţi feedback
Eu nu as duce.