E posibil ca stupii sa fie asezati precum bancile intr.o clasa ( cate 5-6 pe rand)? Poate astfel nu vor mai exista depopularile despre care vorbiti. Nu cunosc cum e in pastoral, e doar o parere.
IonutMioveni scrie:Dar daca stupii ar fi asezati in grupuri de cate 4 precum la Dan Margarit?
E posibil ca stupii sa fie asezati precum bancile intr.o clasa ( cate 5-6 pe rand)? Poate astfel nu vor mai exista depopularile despre care vorbiti. Nu cunosc cum e in pastoral, e doar o parere.
![]()
IonutMioveni scrie:Dar daca stupii ar fi asezati in grupuri de cate 4 precum la Dan Margarit?
![]()
TDI scrie:Este nectar, mult pentru populatia pe care o au si albinele-s agresive ceva de speriat.
Chit ca rapița e la 2 km, au gasit-o.
nicus scrie:In linkul ce l am dat mai sus scrie astfel: The half-life of lambda-cyhalothrin on plant surfaces is 5 days
Eu inteleg de aici ca remanenta pe suprafata plantei ar fi undeva la 10 zile.
In fine, poate cu aceasta ocazie exista si binevoitori care sa spuna din experienta cu substantele prin care au trecut la rapita. Macar doua din ele.
Eu nu am auzit pe cineva sa se fi plans de Biscaya.
Si cine nu a vazut inca, trebuie sa stie ca exista si o moarte/disparitie lenta a albinei dupa culesul de rapita, functie de ce si cum a gasit acolo.
TDI scrie:Este nectar, mult pentru populatia pe care o au si albinele-s agresive ceva de speriat.
Chit ca rapița e la 2 km, au gasit-o.
Înapoi la BAZA MELIFERA - PLANTE , ARBUSTI , ARBORI
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori