Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Mortalitate

Mesajde redoo » 02 Dec 2011, 20:51

Saptamana trecuta,am fost la stupi.la urdinisul unui am gasit albine moarte,iar vremea fiind destul de ok am deschis stupul.Nu mai era nici-o albina in viata.
Din ce cauza sa fi murit?Miere avea(4 rame pline) tratamentele si pregatirea de iernare a fost ok iar cei lalti stupi sunt foarte bine.
Ramele cu miere le-am pus intr-un sac de plastic si le-am bagat in lada frigorifica 24H. se mai pot folosi in primavara?
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Re: Mortalitate

Mesajde balasbebe » 02 Dec 2011, 21:05

Ar trebui sa spui cu ce ai facut tratamentul, si daca ultimul a fost in absenta puietului. Daca in lada la ultimul tratament a fost mult puiet ar fi o explicatie.
balasbebe

Mesajde redoo » 02 Dec 2011, 21:08

Varachet si pus in 22 octombrie mavrirol.Puiet la ultimul tratament cu varachet nu mai era deloc.
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde reformistul » 02 Dec 2011, 23:37

redoo scrie:Saptamana trecuta,am fost la stupi.la urdinisul unui am gasit albine moarte,iar vremea fiind destul de ok am deschis stupul.Nu mai era nici-o albina in viata.
Din ce cauza sa fi murit?Miere avea(4 rame pline) tratamentele si pregatirea de iernare a fost ok iar cei lalti stupi sunt foarte bine.
Ramele cu miere le-am pus intr-un sac de plastic si le-am bagat in lada frigorifica 24H. se mai pot folosi in primavara?

Pe cate rame (intervale) erau albinele?
reformistul

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR