Salut.
Sparge cuibul cu rama care zici ca e crescuta si in locul ei adaugi alta(daca e nevoie).
Stima
Ovidiu123 scrie:Salut.
Sparge cuibul cu rama care zici ca e crescuta si in locul ei adaugi alta(daca e nevoie).
Stima
DoarEu scrie:Ovidiu123 scrie:Salut.
Stima
Problema e ca daca fac tot asa are spatiu de puiet dar de miere canci(scuze)
Si am vazut cateva celule pentru puiet cu miere in ele....
Nu ar fi mai bine rama crescuta in cuib si apoi prima rama sa fie un FA(intre rama 1 si perete) ?
Astfel , zic eu, ar pune miere pe rama 1(Dupa ce e crescuta) si va avea si spatiu pt ouat.
Sanatate!
Ovidiu123 scrie:DoarEu scrie:Ovidiu123 scrie:Salut.
Stima
Problema e ca daca fac tot asa are spatiu de puiet dar de miere canci(scuze)
Si am vazut cateva celule pentru puiet cu miere in ele....
Nu ar fi mai bine rama crescuta in cuib si apoi prima rama sa fie un FA(intre rama 1 si perete) ?
Astfel , zic eu, ar pune miere pe rama 1(Dupa ce e crescuta) si va avea si spatiu pt ouat.
Sanatate!
Daca ramai numai la 5 rame de puiet vei avea "miere canci",roire la maxim si numai de pierdut.
Indiferent de situatie,tu tot trebuie sa ajungi la maxim 9 rame de puiet!
Atunci vei avea mai multa miere decat "canci" si un consum constant.
Daca gresesc,rog pe cei cu experienta sa ma corecteze.
Stima
Ovidiu123 scrie:Chiar ma intreb cateodata de unde au uni apicultori 11-12 rame de puiet din leat in leat(sau cel putin asa zic)
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori