Stima
icXu scrie:Cand se ia greutatea stupilor? Eu banuiesc ca seara... vreau sa fac un cantar pt stupi si poate ii adaptez o lampa solara cu LED daca este necesar.![]()
mausica scrie:icXu scrie:Cand se ia greutatea stupilor? Eu banuiesc ca seara... vreau sa fac un cantar pt stupi si poate ii adaptez o lampa solara cu LED daca este necesar.![]()
De obicei seara dupa incetarea zborului, insa poti cantari de cate ori vrei tu
ghitacusman scrie:liviutzbogos scrie:mausica scrie:icXu scrie:Cand se ia greutatea stupilor? Eu banuiesc ca seara... vreau sa fac un cantar pt stupi si poate ii adaptez o lampa solara cu LED daca este necesar.![]()
De obicei seara dupa incetarea zborului, insa poti cantari de cate ori vrei tu
Oricum o sa difere de la amiaza pana seara, pentru ca seara toata culegatoarea este acasa. Ideea e sa verifici la aceeasi ora pentru a vedea diferenta de la o zi la alta, dimineata, seara, cand vrei tu.
...........i-mi dati voie sa-mi dau si eu cu presupusu ? ..............citirea cantarului este destul de importanta cand citesti si dimineata si seara . El ,cantarul (mutil ...),spune ,cat nectar au adus albinele in ziua respectiva culesului , cu cat ai mai ramas a doua zi ( la prima ora ,pe ne......
) si la final ...cu ce ai ramas dupa cules (balanta ,bilant ..). Ce zici mausica ,am dreptate ?????????
joohny scrie:Va salut.Mincare este,albina este, matca este de anul trecut(parca este mai lunga decit anul trecut),de 10-14 zile nu mai oua.Oare de ce?Multumesc.Sanatate.
mellis scrie:Eu as rupe potirasul (ele) - astfel vezi daca apare unul noi si se pregatesc de plecat..
Se vede si oul de o zi sau laptisorul inauntru cand se da startul frigului..
Sanatate..
ghitacusman scrie:..............ai glume in program ............. TINE CONT de sfaturi ...........le colegilor
( iartama daca nu ma ridic la inaltimea ta ,george ....).
Doru89 scrie:George faza cu polenul este direct legata cu puietul stadiul lui daca e predominant capacit si au 2 rame pastura nu aduce masiv si la mine sa redus pentru ca am cam 4-5 rame de pastura daca adaug tot ce am pe rame au bagat ca nebunele stai calm stai sa vezi cand incepe puietul alb atunci o sa vezi cum aduce si inca ceva ele aduc cand e temperatura pana la 21 grade dimineata pana la 11-12 si seara in mijlocul zilei cate una doua vezi.
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori